Porno

Transpersoner nakna bilder

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

brud naken fitta
bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

bilder transpersoner nakna

Antalet barn som vänder sig till sjukvården för att utreda sina könsidentiteter i hopp om att kunna byta kön har ökat snabbt de senaste åren. På Astrid Lindgrens barnsjukhus hade man är bara 5 fall för att notera fall.

Barnpsykiatikern Louise Frisén vid enheten för könsidentitetsutredningar på sjukhuset säger till SVT att antalet remisser kommer att öka ytterligare under och beräknas landa på omkring när året är slut.

Enligt SVT är forskarna förvånade över att så många väljer att byta kön idag jämfört med för bara några år sedan. Teorier som lyfts fram är att toleransen för könsbyten skulle ha ökat eller att kunskapen inom området har blivit större. På sociala medier finns det fler teorier, bla kallas fenomenet kulturmarxistisk barnmisshandel av skribenter som menar att extrem politisk propaganda och indoktrinering förvirrar många barn och gör dem osäkra i sin könstillhörighet.

Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här. Jag tror tex inte att min dotter kommer att bli min son bara för att hon har en blå biltröja på sig utan att om hon blir min son blir hon det för att hon är min son vad förvirrande det är att skriva såhär däremot.

Hon skulle nog däremot bli gladast om det var en rosa biltröja men det är svårt att hitta rosa eller knallgula kläder med bilar, grävmaskiner eller liknande på favoritfärgen är knallgul och i andra hand rosa men hon älskar allt med motorer, ju större och mer högljutt ju bättre.

Undrar om de då också menar att folk som föds med en fot eller sju fingrar och vill fixa till det om det går också blir misshandlade. Jag är ganska säker på att ökningen beror på att tvångssteriliseringslagen har tagits bort tack och lov för det, den var stenålders och kränkte mänskliga rättigheter samt att det blivit mer accepterat och upplyst i samhället syns mer i media osv.

Sen så är det säkert också så att folk vågar nuförtiden "komma ut" i allt yngre åldrar då det finns förebilder överallt på nätet osv. Det har helt enkelt kommit till den punkten att man inser allt tidigare i dagens samhälle att det finns mer än bara en "flicklåda" och en "pojklåda" som man tvingas in i, beroende på vad man har mellan benen — det finns fler än bara två binära kön.

Dessutom sitter könet i huvudet, inte mellan benen. Och nej, det heter inte "byta kön" — man byter inte utan man korrigerar bara det som blivit fel. En transperson har, för det mesta, alltid varit det kön dom identifierar sig som. Att säga "byta kön" är transfobiskt och tyder på okunskap i ämnet.

Byta kön är rätt. Man ser ut som en man, har manliga könsdelar.. Är det verkligen inte könsbyte då om man med hjälp av hormoner och operation byter kön?

Det var en gång en man som sökte jobb på en cirkus. Mannen kom in på cirkusdirektörens kontor och cirkusdirektören undrade vad mannen kunde göra för nåt specifikt. Mannen: jag kan härma en fågel. Cirkusdirektören: såna har vi tillräckligt av som kan vissla alltså. Tack då sa mannen och flög ut genom fönstret. Det handlar inte om att en transperson vill VARA ett visst kön, en transperson ÄR det könet dom säger att dom är — inget annat har betydelse, punkt slut.

Den enda som kan säga vad och vem man är, det är en själv — alla andras åsikter och fördomar kan dra dit pepparn växer.

Man blir inte ett visst kön, man är det könet — därmed korrigerar man om något blev fel vid födseln, man byter ingenting. Om man "byter kön" så tyder det på att hela personen byts ut även det mentala och det gör det inte — en transperson är den individen dom alltid varit, det är bara kroppen som inte stämmer överens och som ska fixas.

Även efter alla behandlingar en transperson väljer att gå igenom så är deras psyke fortfarande samma… fast lyckligare. Därvid korrigera, inte byta. Individen är detsamma, kroppen är olik — mer passande. Tänk dig själv att du en dag vaknar och din kropp är av motsatta fysiskt kön, fast du har kvar hela din personlighet och allt det mentala från ditt rätta kön.

Du skulle förmodligen inte tycka att det vore så kul om alla i hela samhället plötsligt behandlade dig som det könet dom uppfattar dig som, oavsett vad du själv säger? Du vet att du egentligen är det andra könet, det könet du innerst inne känner dig som, men ingen annan tror dig och behandlar dig endast utmed hur din kropp ser ut — kul va? Att bli behandlad utmed något du inte kan påverka, det vill säga.

Förmodligen skulle du inte finna dig i det här och vela komma tillbaka till kroppen du ursprungligen hade, inte sant? Tänk dig nu att en transperson vaknar upp till samma mardröm varje dag och det värsta är att dom enda som kan hjälpa är ett gäng cis psykologer, cis läkare och cis kirurger som först ska bestämma om du är "tillräckligt" trans för att få hjälp — enligt dom.

Det, om något, är helt stört så det finns inte, nämligen att någon annan ska bestämma hur riktig ens identitet är — det kan ingen annan veta bättre än en själv. Sveriges transvård är både bra och ett skämt samtidigt. Var det inte en Norsk tjej som trodde hon var en katt? Att tro sig ha ett speciellt kön och faktiskt ha ett speciellt kön bestäms av kromosomerna och det har ingenting med vad man vill att man skall vara. Så du menar alltså att om man står i duschen efter idrott, så kan där stå fruntimmer med maskulin kropp och hårväxt samt en Petter-Niklas mellan benen, så är det inte en man utan en kvinna biologiskt sett, om denna individen tycker så?

Här skall du få en länk som förklarar hur det funkar. Förövrigt så är det rätt otrevligt att be folk dra dit pepparn växer, enbart för att de inte tycker som du, inte sant? Ska inte förväxlas med transpersoner. Personligen kan jag inte ta otherkin på allvar för liksom, dom är så himla cringe. Om det är magstarkt eller inte det skiter jag i, det är så det ska vara för det är det mest humana.

Om du inte vet deras historia så har du ingen rätt att bestämma över deras kropp och psyke heller. Tänk om någon sa till dig att du minsann inte är det du uppger dig för att vara, skulle inte du bli lite vrång då? Du vet väl om att det föds människor med fler kromosomuppsättningar än XY och XX? Vad säger du om t. Vad säger du om folk som föds som intersex, alltså med fysiska drag från både man och kvinna?

Vad ska dom klassificeras som då, eller finns dom helt enkelt inte i din värld för att dom inte direkt kan buntas in i man eller kvinna? Tycker du också att det är okej att när ett intersex barn föds så får läkarna bestämma att "ja men ungen har en snippa och testiklar så vi opererar bort testiklarna så blir barnet tjej och får könshormoner för det" och sen visar det sig senare att barnet egentligen var en pojke? Förjävligt är vad det är, förstöra ett liv utan tillåtelse, för kosmetiska skäl.

Ditt exempel är smått förvirrande men jag antar du syftar på en transkvinna Man-till-Kvinna transperson då det är väldigt svårt att rekonstruera en penis som ser verklig ut i dagsläget. Jag kan lova dig att du aldrig kommer stöta på en transperson i den scenarion, en transfobisk cisperson som drar ett uselt skämt kanske, men absolut inte en individ som faktiskt lider av könsdysfori. Alltid så kul med dessa badrums- och duschexempel och att det alltid ska vara om just transkvinnor — v isar verkligen på vad det enda folk fokuserar på är kropparna, och särskilt dom som uppfattas som biologiskt manliga.

Varför är du så himla fokuserad på vad för kropp och sak som finns mellan benen? Det är ett av de värsta mardröms-scenariorna som finns att folk ska se en transperson när dom är nakna innan könsbekräftande vård — det är en sån extrem skam, hat och ångest man känner för den tilldelade kroppen att det sista man skulle göra vore att visa upp sig där andra kan se en i ens mest sårbara och oäkta skinn….

Din uppfattning om transupplevelsen verkar så skev att du förmodligen aldrig läst på om hur det egentligen är att vara trans syns då du tog det ytliga och överanvända badrumsexemplet,  "hej hej cismansrädslor" eller ens känner någon som är det. Kul att du också hoppar på  forskartåget fast det finns vetenskapliga bevis på skillnaden i hjärnor osv, men det nämner du såklart inte utan du fokuserar på kromosomerna.

Transkvinnor verkar vara det mest förskräckliga och pinsammaste som finns enligt dig och många andra, för liksom "herregud en man vill operera bort sin falukorv och göra sig av med alla sina manliga privilegier" — för det är ju automatiskt ett dåligt och sjukt val att vela gå från det bättre könet till det sämre i det patriarkala samhället vi lever i. Att vara kvinna är alltså nånting negativt i vårt samhälle och därför är transkvinnor den värsta sortens skam och tabu då man frivilligt "gått från något bra till något mindre bra".

Det värsta är ju att media har i flera årtionden matat oss med transfobisk propaganda i exempelvis filmer — hur många komedier har inte du sett där ett skämt grundar sig på en man i klänning? Ja just det, det gör narr av och avhumaniserar transkvinnor. Schysst va? Faktum är att många transpersoner smälter så bra in i samhället att efter några år är det nästan omöjligt att skilja ut dem.

Fast sen finns det ju dom som inte vill smälta in heller, dom som vill synas för att uppmärksamma att de också existerar och att det är helt okej. Dessutom känner jag flertalet transpersoner och dom är precis lika kapabla, schyssta, förnuftiga och normala som vilken annan människa som helst — förutom att dom råkade ha oturen att tilldelas fel kön vid födseln. Hur många känner du?

Det finns skillnader mellan otherkin och vilka som är någorlunda vettiga men när det dyker upp folk på nätet som allvarligt säger att dom är hälften varulv och hälften vampyr, ja, då är det något som blivit väldigt konstigt. Eller när någon säger sig vara en drake och känner sina vingar växa ut på ryggen. Eller personer som uppger sig för att vara en stjärna och vill att man ska använda pronomen "star", "stars" och "starself" — vad i helvete? Om du vore en stjärna skulle du ha bränt upp hela jorden för länge sen, lol.

Det skumma är också det att när man börjar kolla närmare så är en stor del av otherkins weebs… slumpmässigt sammanträffande eller inte? Så jah, där har ni min åsikt om otherkins samma gäller transracials osv. Dom får ju såklart identifiera sig som vad dom nu än vill more power to them , fast en stridshelikopter, men dom är inte på samma plan med transpersoner, ickebinära osv i mitt tycke.

Om dina föräldrar är människor så är du tyvärr människa också, inte katt eller drake. Det finns nånting som heter Yttrandefrihetsgrundlagen. Det betyder att man får tänka, tycka och tro det man vill. Precis som du tycker de människor som tror sig vara katter är lite utanför ditt "tycke". Eller som du sa, du kan inte ta dessa människor på allvar. Om jag står i duschen efter idrott och där står en hårig man med manligt könsorgan, så lär jag nog tycka att jag ser en hårig man med manligt könsorgan.

Och tycker jag det så har jag rätt att säga det. Jag tror du har missförstått det där med människans evolution. Den handlar inte om vad vissa individer tycker och vill. Dessutom känner jag flertalet transpersoner och dom är precis lika kapabla, schyssta, förnuftiga och normala som vilken annan människa som helst. Är det nån som påstått att dessa människor inte skulle kunna vara kapabla, schyssta, förnuftiga och normala?

Jag känner en hel del människor som är kapabla, schyssta, förnuftiga och normala. Transkvinnor Man-till-Kvinna transperson verkar vara det mest förskräckliga och pinsammaste som finns enligt dig. Istället hoppar du på allt det basala, mindre nödvändiga och personliga. Vad snyggt! Visst har vi yttrandefrihetslagen och visst är det en bra och fin grej som vi ska vara glada för… så länge man inte använder sin rätt för yttrande till att vålla skada på någon annan.

Liksom vem som helst kan och får tycka att kungen är en skitstövel men att sen gå och trycka upp en bok om det är en annan femma. Det finns gränser. Klart du får tycka det och säga det, om du så behagar och på egen risk.

7 Comment

  • Om dina föräldrar är människor så är du tyvärr människa också, inte katt eller drake. Om man "byter kön" så tyder det på att hela personen byts ut även det mentala och det gör det inte — en transperson är den individen dom alltid varit, det är bara kroppen som inte stämmer överens och som ska fixas. Kul att du tog det som ett personligt påhopp fast jag tydligt skrev " och många andra " efteråt, för att göra det tydligt att jag menade mer generellt än bara en person. Det finns gränser. Är det nån som påstått att dessa människor inte skulle kunna vara kapabla, schyssta, förnuftiga och normala? Du har redan hämtat den här filen.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google