Porno

N isar åsnor

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

brud naken fitta
åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

åsnor n isar

Ni känner redan Mary från Starshine Ranch! Hon bestämde sig för att göra en liten resa runt Jorvik tillsammans med hennes helt nya miniåsnor, men de små busfröna smet iväg för några äventyr på egen hand! Mary är självklart oroad över hennes nya vänner, och hon behöver din hjälp för att ta reda på dem alla.

Träffa Mary utanför Jorvikstallet för att höra mer och sätta igång med sökandet efter åsnorna - och när du hittar dem alla kommer du få ett unikt gosedjur till din sadelväska som minne av äventyret!

Du kommer kunna hålla koll på hur många miniåsnor du hittat med hjälp av din journal, men innan du beger dig ut på åsnejakt finns det en sak du behöver veta om. Dessa åsnor är ena riktiga rackare! Några av dem kommer vägra följa med dig hem till sin ägare, och du kan behöva lista ut olika sätt för att få dem att hänga med.

Kommer du kunna knäcka gåtan och få med dig alla små filurer tillbaka till Mary? För att kunna prata med Mary och hitta hennes åsnor måste du vara en Star Rider och ha avslutat uppdraget där du hjälper byggmästaren Donald att bygga klart bron mellan Silverglade och Skördebygden.

Några åsnor kommer kräva att du har avslutat ytterligare några uppdrag i Skördebygden innan du kan hitta dem! Vart har åsnorna gömt sig? Försvinnande åsnor: Åsnorna följer snällt med bara du klickar på dem. Hur bugar jag? Öppna chattfönstret och klicka på den lilla gula smileyn längst till höger som heter "Gör", välj sen Buga. Vart köper jag citronpaj? Stablebucks Café eller Lisbeth på torget är de närmaste caféerna.

Slå dig ner vid ett bord och klicka på knappen Beställ, dubbelklicka på det du vill ha och betala så får du föremålet i din ryggsäck, sen är det bara att lämna bordet, hoppa upp på din häst och leta upp den hungriga åsnan igen.

Varför just den tävlingen? För att åsnan ska följa med måste du springa förbi och klicka på den medans du tävlar. Jag har redan gjort den tävlingen idag…  Inga problem! Klicka på anslagstavlan för det lopp du vill göra och starta tävlingen genom den. Hur smyger jag? För att resa dig upp igen är det bara att trycka en gång till på CTRL-tangenten. Toppen : Har dock inte orkat börja leta än har kompisar på besök som åker hem imorgon så kanske sätter mig imorgon kväll och försöker lite.

Har hittat en. Det var svårt tycker jag, får se hur det går. Här är den i alla fall, min första. Man kan höra den låta ungefär som åsnorna man hämtar in på Starshine Ranch, det hjälper i alla fall lite. Jag har hittat alla, vill ni att jag lägger upp bilder på var dom är? Har inte klurat ut hur jag ska få med mig dom som inte vill följa med direkt dock. Dessa är platserna för dom 10 första. Alla åsnorna följde med mig snällt.

Kan fota resterande 10 imorgon :. Har inte koordinaterna så är det dom svåra att hitta skulle jag rekommendera att kolla på nån video där dom visar koordinaterna.

Jag var så trött idag efter att kompisen med barn åkt hem efter att ha varit på besök i nästan två veckor så jag fuskade och kikade på en video efter platserna. Verkar som de 10 nästkommande åsnor som får letas upp i morgon så kommer man behöva klura på hur de ska följa med hem för de är tydligen inte lättlurade redan tjuvkollat lite på en video så blir kanske att fuska med dem också om inte hjärnan mirakulöst fått massor av energi till imorgon. Jag har chansat på att dom vill ha nåt att äta, som hönorna på ranchen, så jag har köpt äpple, morot och en hötapp för att se om det funkar.

Jag tycker det verkar som dom kommer med om kommer tillbaka till dom Loggade ut och in igen och då funkade det på några också. De första 10 … andra runda gav jag upp XD det blev för jobbigt jag har koordinater och quest om ni vill ha. Jag är medlem i ridklubben "Silent Heroes Inc. Min blogg "Cynthia Winterborn". Jag hittar inte Mary!

Jag har snurrat runt hela Jorviksstallet flera gånger. Jag har lagat bron och jag är Star rider. Någon som råkat ut för samma sak och vet vad jag ska göra? Jag var dock tvungen att mata grisarna innan hon dök upp, konstigt nog. Bra att hon slutade gömma sig till slut.

På mitt andra konto är jag inte tillräckligt kompis med Goldspur familjen så jag kan inte ta det svåra Gröndalsloppet. Jag försökte med det andra och det fungerade inte. Har också problem med den första åsnan som vill att man kör ett race även fast jag loggat ut och sen in igen senare. Får försöka igen imorgon och hoppas på bättre lycka. Jag blev galen, eftersom jag inte hittade denna O,o. Den bråkade med mig också igår oavsett vilket lopp jag gjorde i skogen , ska göra ett nytt försök senare idag.

Enda åsnan jag har kvar. Sådärja, idag gick det minsann att få tag i åsna nr 9 dag 2 när jag startade loppet via anslagstavlan, den tvärvägrade igår. Jag testade 3 ggr idag sen gav jag upp. Tar väl nya tag i morgon. Den vid trasiga bron vägrar höra av sig ens. Vet du vilket nummer åsnan vid trasiga bron har? Tänkte om jag kunde försöka hjälpa.

Annars har du testat klicka på den om den står och väntar? Jag fortsatte att röra mig i området och till slut så lät den. Körde racet men ingen åsna nånstans. Jag har klarat av det med mitt första konto så jag vet att det borde funka men jag får väl fortsätta att nöta på. Det är just den enda åsnan jag behöver på mitt andra konto för att ha klarat av det här. Nu har jag kört Jarlaheims tävlingen eller vad den heter både via tavlan och via det blå utropstecknet - flera gånger, eftersom jag inte fullföljt tävlingen så har det gått att göra så.

Åsnan skriar och texten dyker upp men men ingen åsna syns till. Vet att jag såg åsnan med mitt första konto, den var fullt synlig, men nu ser jag ingenting nånstans.

Idag hittade jag alla åsnorna med mitt första konto men mitt andra konto får klara sig utan att ha tagit den sista saknade åsnan. Har prövat igen och hör åsnan men ser den inte så nu ger jag upp. Idag hörde jag åsnan igen och tänkte att jag gör väl ett till försök då.

Testade 3 ggr men såg den inte. Eftersom jag avbröt tävlingen kunde jag starta om men som sagt, åsnan är osynlig för mig. Någon som kan ge mig tips var den ska finnas så kanske jag kan testa att ta den fast den inte syns. Vilket nummer har den? Om du trycker på J och bläddrar fram till åsnornas flik så ser du vilket siffra som är blank.

Det är nr 1 som saknas och den ska finnas vid trasiga bron som man rider över när man kör Jorvikstallets tävling. Det är i alla fall där åsnan låter och det kommer upp en ruta om att den är uttråkad och att den skulle tycka om en tävling. Jag hör den som sagt men ser ingen åsna. Den åsnan trodde jag att jag hade fixat redan och att det var den vid tävlingsbron som inte ville visa sig. Tack för hjälpen, nu är jag äntligen klar med det här uppdraget på mina båda konton.

Star Stable. Etikett:  artikel. Visa kommentarer 1 Svara. Kan fota resterande 10 imorgon : Har inte koordinaterna så är det dom svåra att hitta skulle jag rekommendera att kolla på nån video där dom visar koordinaterna.

Visa kommentarer 2 Svara. Logga in för att kommentera!

8 Comment

  • Visa kommentarer 1 Svara. Med tiden förändrades ranchdriften i området och så gjorde synen på de vilda hästar som levde där. Vissa grupper av vildhästar behöll sin indianponnykaraktär medan andra influerades mer av ranch- och diligenshästaveln och i dagens nokotahästar hittar man båda typer. Det förekommer även en del blackar med primitiva tecken som zebraränder på benen eller ål på ryggen, dvs en mörkare rand som löper från nacken, genom manen, över ryggen och ner i svansen. Jag har snurrat runt hela Jorviksstallet flera gånger. Sådärja, idag gick det minsann att få tag i åsna nr 9 dag 2 när jag startade loppet via anslagstavlan, den tvärvägrade igår.
  • Jag har klarat av det med mitt första konto så jag vet att det borde funka men jag får väl fortsätta att nöta på. Kommer du kunna knäcka gåtan och få med dig alla små filurer tillbaka till Mary? Jag tycker det verkar som dom kommer med om kommer tillbaka till dom Loggade ut och in igen och då funkade det på några också. Har inte klurat ut hur jag ska få med mig dom som inte vill följa med direkt dock. Försvinnande åsnor: Åsnorna följer snällt med bara du klickar på dem. Dagens nokota har behållit den nordliga vildhästens karaktär och därför benämns den mest korrekt som en vildhästras och inte som en mustangras. Verkar som de 10 nästkommande åsnor som får letas upp i morgon så kommer man behöva klura på hur de ska följa med hem för de är tydligen inte lättlurade redan tjuvkollat lite på en video så blir kanske att fuska med dem också om inte hjärnan mirakulöst fått massor av energi till imorgon.
  • Idag hittade jag alla åsnorna med mitt första konto men mitt andra konto får klara sig utan att ha tagit den sista saknade åsnan. En förening för rasen startades dock inte förrän år och innan dess var bröderna och deras anhängare rasens enda beskyddare. År korsade de första nokotahästarna Atlanten, då fyra hästar importerades till Frankrike och sedan november finns även tio nokota i Sverige. Brun och fux förekommer men inte i samma grad. Visa kommentarer 2 Svara.
  • En tam nokotahäst är arbetsvillig och har lätt för att komma överens med sina ägare. Ni känner redan Mary från Starshine Ranch! Har också problem med den första åsnan som vill att man kör ett race även fast jag loggat ut och sen in igen senare. Mary är självklart oroad över hennes nya vänner, och hon behöver din hjälp för att ta reda på dem alla. Jag blev galen, eftersom jag inte hittade denna O,o. Vart har åsnorna gömt sig?

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google