Pantyhose

Moster naken kropp

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

brud naken fitta
naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

naken kropp moster

Författare: rakadsnopp68 Datum: Betyg: 4. Den här sexnovell har jag skrivit själv och den bottnar och handlar om mig själv skulle man kunna säga. Det är ingen sann berättelse utan en fantasi som jag egentligen haft sedan jag började bli intresserad av nakna kvinnor. Jag var bara en år när jag började titta i Fib Aktuellt och Lektyr på nakna kvinnor och läsa sexhistorierna. När jag sedan var 11 år så fick jag min första orgasm av misstag : och det följdes av en st samma kväll med resultatet att min snopp var alldeles svullen, röd och blå dagen därpå :.

Men sedan var jag fast, både när det gällde njutningen av en orgasm, sexintresse och intresset för naket rent allmänt. I den här vevan så fick jag även möjligheten att tillbringa tid i ett omklädningsrum fyllt av nakna damer, kvinnor och tjejer efter en pingisträning.

De hade ockuperat "mitt" omklädningsrum medan jag tränade men de, speciellt EN sa att jag fick vara kvar om jag ville.

Men jag blev för nervös och bangade : Men i och med detta och mitt tidiga intresse så föddes en fantasi om att bli förförd av en äldre kvinna som lekte med min snopp med eller utan min vilja. Vad jag vill säga med detta är att den här novellen är en fantasi om MIG, ingen annan. En fantasinovell om MIG och vad jag ofta fantiserade om i unga år och även nu när jag onanerar nämligen en ung oförstörd Dennis, fylld av sexlust som möter en äldre kvinna i någon situation och som ger honom hans livs upplevelse.

Det här hände aldrig och kommer aldrig att hända eftersom jag nu är 47 år men fantasin och drömmen om vad jag hoppades skulle kunna hända då lever kvar och gör mig fortfarande upphetsad och skapar en stark lustkänsla i mig när jag sätter in mig i den situationen där JAG som ung blir förförd av en kvinna.

Hade det hänt hade det kanske inte varit lika roligt men i min fantasi kändes och känns det underbart, spännande och pirrande att sätta sig in i sexuella situationer där jag möter kvinnor som en ung och oerfaren Dennis och de "utnyttjar" mig. MITT sexuell liv startade väldigt tidigt och jag såg mig tidigt som en "man" vilket jag nu förstår att inte omgivningen gjorde : vilket troligen var anledningen till att kvinnan en gång bjöd in mig till omklädningsrummet fullt av nakna kvinnor.

I Hennes och deras ögon var jag inte någon sexuell varelse eftersom jag var en pojke på 11 år och därför inget "hot". Jag å min sida som redan onanerade regelbundet och tittade i herrtidningar och lästa sexhistorier var inte längre någon pojke i mitt huvud. Jag hade drömmar om kvinnor och sex dagligen: och i hög grad redo, åtminstone i mitt huvud. JAG hade älskat att bli förförd av någon snusk "tant" på år : Men det skulle dröja ytterligare 6 år innan någon kvinna skulle se mig som den jag såg mig själv den där dagen i omklädningsrummet.

En sexuell varelse. En man! Det var säkert årets varmaste dag. Temperaturen låg runt 35 grader Celsius i solen. Svetten rann längst Lenas kropp. Hon var en attraktiv kvinna på 35 år. Hennes kropp var vältränad.

Trots sin ålder så var hennes bröst fortfarande fasta och fina, troligen för att hon inte hade ammat några barn. En annan anledning var att de inte var så stora. Lena var överhuvud taget ingen stor kvinna utan hon var 1,65 lång och med en matchvikt på runt 50 kg, nästan enbart muskler. Den kroppsdel förutom sina bröst som hon tyckte bäst om var sin härliga stjärt som drog till sig många blickar från både män och kvinnor. Hon hade blåa ögon och långt vackert hår. Hon hade inga problem med att få män och kvinnor för den delen men Lena hade en hemlighet.

Hon gillade pojkar, unga pojkar! Redan när hon var en år så märkte hon att kroppen kittlade och det pirrade i henne när hon stötte på unga pojkar i åldern år i badhuset. En del mammor tog faktisk in sina små liv på damernas sida ända upp tills de nästan var tonåringar.

En del kvinnor fnös över detta och tyckte att det var olämpligt och de kände sig uttittade av de små pojkarna och försökte på alla sätt dölja sina nakna kvinnokroppar för deras nyfikna blickar. Men Lena älskade det. Hon kunde inte få nog av de små söta pojkstjärtarna och deras små hårlösa snoppar. De var inte stora där de hängde och dinglade men Lena drömde om att få leka med dem.

Känna på dem, klämma, dra, smeka och kanske till och med suga på dem. Bara tanken fick hennes bröstvårtor att styvna och hon kände hur hennes blygdläppar och klitoris fylldes med blod och hon blev våt. Hon älskade att retas med små pojkarna och medvetet visa upp så mycket som möjligt av sina hemligheter för dem i duschen och i bastun. Hon märkte deras blickar, deras nyfikenhet och såg även tydligt deras fysiska reaktion för att vid flera tillfällen var det pojkar som generat fick avvika med tydliga små styva stånd som fick dem att rodna.

Den synen gjorde Lena bara ännu mer upphetsad. Nästan varje gång så fick hon rusa hem efter stunden i simhallen och kasta av sig kläderna och med flinka fingrar tillfredsställa sig själv till minnena av de små pojkarna och deras nakna kroppar.

Efteråt, när orgasmen klingat av så skämdes hon. Varför blev hon så upphetsad av de små liven? Hon kände sig som en snuskig gubbe fast hon var kvinna. Det var ju så förbjudet att känna så och fantisera så som hon gjorde för pojkar som inte ens var tonåringar än. Aldrig mer, nu får det vara nog tänkte hon men snart satt hon där ändå i bastun och njöt av pojkarnas små rumpor och snoppar igen.

Det bästa hon visste var när de kanske böjde sig ner eller drog upp sina ben inne i bastun så att hon fick inblick i deras hemlighet mellan benen. Det skrynkliga lilla anus som hon då såg eller stjärthålet som Lena kallade det för gjorde henne otroligt kåt direkt. Det kändes så förbjudet att se den "platsen" på pojkarna.

Åren gick och Lena fortsatte att titta, fantisera och onanera. När Lena var 23 så fick hennes syster ett barn, en liten gosse som döptes till Dennis. Han var bedårande vacker redan som liten bebis tyckte Lena och hon älskade att vara barnvakt till honom. Han var så mysig, klok och härlig. Naturligtvis tog hon med honom till badhuset. Hon tittade fortfarande på de små pojkarnas nakna kroppar.

Njöt av deras fasta skinkor och små snoppar som i bland ställde sig i giv akt som de gör ständigt för unga pojkar. Men Dennis tittade hon inte på. Åtminstone inte till en början för han var ju så liten. Men var efter åren gick så blev både hon och han medvetna om att han växte och snart var han en stor pojke som han sa eller kille och till Lenas besvikelse ville han inte längre vara på damernas sida utan han valde att klä om på herrarnas själv.

Nu skulle han snart fylla 12 år och Lena hade inte sett honom naken sedan han var en 8 år och i takt med tiden så ökade hennes fantasier kring Dennis. Hur han såg ut naken. Hade han en fin stjärt? Hur såg snoppen ut? Hade han fått hår kring snoppen? Tankarna växte sig mer och mer starka i Lenas huvud och hon drömde ofta om Dennis och då var han helt naken och hans lilla snopp hängde och slängde där han sprang framför henne.

Hon vaknade ofta på morgonen med handen mellan benen, helt fuktig och andfådd. Tankarna fick henne att skämmas. Herregud, vad hade hon för fantasier egentligen?

Det var ju hennes systers son hon låg och kåtade upp sig till och drömde om på natten. Men trots att hon försökte så gick tankarna och fantasierna inte att få bort, tvärtom blev de bara starkare och starkare. Herregud vad varmt det är tänkte Lena. Hon svettades kopiöst trots att hon enbart hade på sig trosor och en t-shirt.

På baksidan så stod vattenspridarna på för fullt och för ett ögonblick tänkte hon springa ut och in i de svalkande strålarna som hon gjort när hon var barn. Varför inte tänkte hon, men precis då ringde det på ytterdörren. Vem kan det vara tänkte hon. Lena gick och öppnade. Där stod Dennis och hennes syster Anna.

Lena blev lite förvånad. Anna berättade att de ringt från jobbet. Det var panik och de undrande om hon kunde hoppa in och jobba i dag. Hon behövde verkligen extra pengarna så hon undrade om Lena hade lust att vaktade Dennis under dagen.

Det skulle vara så snällt. Naturligtvis kan han det sa Lena och log mot Dennis. Då såg hon att han inte log tillbaka. Han tittade överhuvud taget inte på hennes ansikte eller ögon utan hans blick var fästa på grenen i hennes trosor. Han var som hypnotiserar. Hans ögon fullständigt åt upp det han såg. Lena blev plötsligt medveten om att hon faktiskt hade på sig sina vita spetstrosor som i princip inte dolde någonting för en liten pojkes fantasier.

Tyget skar djupt in i hennes springa så Dennis hade inga problem med att se den klart och tydligt. Trosans spets gjorde även det sitt till för att att inte dölja speciellt mycket av hennes venusberg och hennes lilla buske som sken mörkt genom tyget. Dennis ögon var som tefat. Han hade nog aldrig sett en vuxen kvinna SÅ naken förut på underlivet. Åtminstone inte sedan han blev stor.

Lena log mot honom ännu mera, hon harklade sig, byte blick med sin syster som nu märkt sin sons blickar. Anna rodnade och sa med ganska hög stämma till Dennis att sluta att stirra på på Lenas trosor.

7 Comment

  • Hade det hänt hade det kanske inte varit lika roligt men i min fantasi kändes och känns det underbart, spännande och pirrande att sätta sig in i sexuella situationer där jag möter kvinnor som en ung och oerfaren Dennis och de "utnyttjar" mig. Hade han fått hår kring snoppen? Hon tog fram en stol och satte sig ner. Lena tittar på Dennis vackra styva snopp och härliga stjärt och smeker sig allt snabbare och snabbare till hon med ett ljudligt stön exploderar i den starkaste orgasm hon någonsin fått. Dennis är stel som en pinne och vet inte alls vad han ska göra eller säga så han är tyst och gör ingenting. Var det skönt frågade hon?
  • Om du vill så kan du registrera dig eller logga in. Nu Dennis ska du få knulla. Hon bara stirrade på mig och skakade på huvudet, men eftersom hon log samtidigt förstod jag att det mest var en fråga om ihärdigt tjat för att få henne att ge med sig. Det gör inget Anna sa hon och tog Anna lätt i armen. Nu var målet nära. Det enda jag visste var att det var det vackraste jag hade sett. Båda lika nakna som när de föddes och både helt klart lika upphetsade av situationen om än Dennis fortfarande är generad över sin nakenhet och sitt stånd.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google