Pantyhose

Shemale modeller söka

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

brud naken fitta
modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

modeller söka shemale

Välkommen till sidan med vanliga frågor på ShemalesOnCam. Vårt kundtjänstteam har sammanställt några av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar. Välj en kategori från vänster:. Chatt och video på ShemalesOnCam. Vi har modeller av alla slag! Bläddra bland modeller efter kön, ålder, utseende och kinks. Visa tjejer, killar, par eller specialkamera-shows. Lär dig mer om varje modell genom att gå till deras sida eller kolla in deras exempelbilder.

När du väl valt den modell du är intresserad av, har du tillgång till gästchatten för att prata med modellen och se ett litet urval av streamen. Det är helt gratis att se gästchatten och exempelbilder. Om du vill gå in i modellens chattrum och se videoströmmen, kan du se priser för fullständig åtkomst och förinspelad video innan du går in i chatten.

Chattavgifterna är en kostnad per minut och visas i din valuta. Vi tar inte ut någon månadsavgift eller återkommande avgift för att gå in på webbplatsen. Det finns många sätt att bläddra och söka efter en modell. Om du vet namnet på den modell du är intresserad av, skriver du bara in det i sökrutan och klickar på sökknappen.

Om namnet inte är en exakt matchning på en modell, ger vi dig en lista över närmaste matchningar. Om du letar efter en viss typ av modell kan du skriva in sökord i sökrutan för att söka i modellernas beskrivningar. Du kan också bläddra i den expansiva listan av kategorier, som vi har sammanställt för dig på vänstra sidan av webbplatsen, för att hitta en modell som passar dina intressen.

Klicka bara på länken efter eget val, så visar vi dig modeller som uppfyller ditt val. Det mest detaljerade sättet att söka efter en modell är vår Avancerade sökning. Klicka bara på Sök-länken i navigeringsfältet högst upp på sidan, så kommer du att kunna söka på nästan vad du som helst. Välj så många eller så få egenskaper du vill, så visar vi alla modeller som matchar ditt val, med början på närmaste matchningar. Om du letar efter en exakt matchning, markerar du "Endast exakta matchningar" i rutan till höger om sökknappen innan du skickar iväg din sökning.

Alla videochattar har direktsänd video såvida de inte är märkta som förinspelade. Genom livechattarna kan du tala och interagera direkt med modellen.

Förinspelade videor kan vara tidigare kamerasessioner eller andra uppträdanden som modellen i fråga har spelat in, och de spelas när modellen inte är online. Du kommer att kunna se videon i fråga men utan chatt eller interaktion med modellen. Modellen använder en webbkamera. När du loggar in på chatten, kan du se vad modellen gör i realtid.

För att kunna se chatten måste du ha insticksprogrammet för Flash för din webbläsare. Detta är ett relativt enkelt program, så om du inte redan har det, bör det vara enkelt att installera.

Om du har programmet, bör det ge en utmärkt videouppspelning. Samtidigt som du kan se modellen kan du även chatta fram och tillbaka med henne eller honom. En del modeller använder en mikrofon för ljud, och dessa modeller kan tala med dig! GOLD är en webbplatsvaluta som du kan skicka till en artist när som helst! Ena GOLD är lika med en amerikansk dollar. Om du gillar hur en artist interagerar med dig är att ge GOLD är ett bra sätt att visa din uppskattning.

När du går in i en modells fulla chatt, ser du videon till vänster, en stor chattruta till höger och en liten ruta längst ned där du skriver ditt meddelande.

Om du vill tala med modellen, skriv i den lilla rutan och tryck sedan antingen på knappen "Skicka" eller på din returtangent för att skicka meddelandet. Ditt meddelande kommer då att synas i chattrutan. När modellen svarar dig, kommer även modellens svar att visas i chattrutan. Du kan också delta i röstchatt med modeller som har valt att erbjuda detta via vårt konfidentiella telefonsystem Observera att inte alla modeller har alternativet aktiverat.

Du måste befinna dig i en exklusiv chattsession med modellen för att använda tjänsten. De flesta modellerna som har röstchatt aktiverat, har en ikon som visar att de erbjuder tjänsten på hemsidan. Du kan också fråga modellen om telefonchatt är ett alternativ och om de är villiga att aktivera funktionen för dig. När du är redo att lämna chatten, kan du antingen klicka på knappen "Koppla ned" längst upp på sidan eller helt enkelt besöka en annan sida i navigeringsfältet högst upp på sidan.

Debiteringen kommer omedelbart att avbrytas när du gör detta. När din privata session är avslutad ges du möjlighet att betygsätta modellen. Du kan lämna kommentarer samt ge information om omdömet baserat på din session. Om du har problem med att komma åt din kamera eller mikrofon, kommer lösningen beror på vad du ser när du klickar på Cam2Cam knappen. Om du ser din video visas, men det försvinner inom 15 sekunder efter att klicka på knappen, den utövande antingen missade begäran Cam2Cam eller förnekade det.

För att förhindra detta i framtiden, kan du be den utövande om de ska acceptera din Cam2Cam begäran innan du skickar det. Om du inte ser din egen video och ingenting händer när du klickar på knappen, kan dina videoinställningar inte ställas in på rätt sätt. Det är detta som gästchatten är till för!

Modellerna är inte skyldiga att göra något som du ber dem om, även om de flesta är villiga och glada över att ge dig en show. Gästchatten är det perfekta stället att ta reda på vad modellen är villig eller ovillig att göra.

Det här är verkliga personer som sänder från sina egna hem, och de har alla olika smaker och preferenser. Om du vill veta vad en modell är villig att göra för dig, fråga dem i gästchatten. Om de inte vill göra det, kan du alltid hitta en annan modell. Vi har många olika modeller med olika specialiteter och intressen, så det bör finnas åtminstone någon modell som motsvarar dina särskilda önskemål! Högupplöst video eller "HD-video" är en typ av videoflöde med högre upplösning och större bild.

Om du har bredbandsanslutning, som exempelvis kabel eller DSL, är detta ytterligare något som du kan njuta av på ShemalesOnCam. När du ser ikonen    vid sidan av en modells namn, visar detta att modellen i fråga strömmar i högupplöst video.

Om du föredrar att se den mindre videon när en modell sänder i HD, kan du klicka på "Small" eller "Medium"-ikonen i kamerans alternativmenyn längst ner i din chatt. Rabatterade blocksessioner gör det möjligt för dig att boka premiumchattar och exklusiva chattar på 15, 30, 45 eller 60 minuter med rabatt på modellens normala minutpris. Du får rabatter på 5 procent för block på 15 minuter, 10 procent för block på 30 minuter, 15 procent för block på 45 minuter och 20 procent för block på 60 minuter.

När du valt önskat tidsblock och skickat din begäran, kommer modellen att bekräfta eller avslå bokningen beroende på sin aktuella tillgänglighet. Om modellen är tillgänglig, påbörjas sessionen. Om du fortsätter sessionen efter det att blocket avslutats, kommer sessionen att fortsätta till det rabatterade minutpriset. Om antingen din eller modellens anslutning avbryts, var god återanslut till sessionen inom 2 timmar från sessionens början.

Minutpriset kommer inte att påverkas av avbrottet. Kontakta kundstöd om du inte lyckas återansluta. Om du avsiktligt avbryter anslutningen innan blocksessionen avslutats eller inte försöker återansluta om ett problem uppstår, kommer du att debiteras för sessionen enligt överenskommelse.

Vi kan även ta bort din möjlighet till framtida köp av blocksessioner. En blocksession kan fortsätta efter den bestämda tidsperioden så länge modellen är tillgänglig.

Du kommer i så fall att erhålla det rabatterade priset för hela sessionen. Blocksessioner finns tillgängliga endast om din dagliga gräns tillåter detta och modellen har valt att erbjuda blocksessioner. Om du redan har använt en del av din dagliga gräns, kan du endast välja blocksessioner som inte leder till att din fastställda gräns överskrids. Om tillgängligt krävs det endast en e-postadress för att registrera dig för ett gratis medlemskap och börja chatta med några av våra modeller.

Men gratis premium-medlemskap med ett kreditkort sparat är alltid tillgängligt och ger en bättre webbplatsupplevelse. Med ett premium-medlemskap kommer du att kunna chatta med valfri modell och får även andra förmåner som:. Starta privata sessioner med modeller Betygsätt modeller E-posta modeller Lägg till modeller som favoriter Få påminnelser när dina favoritmodeller är online. Du ombeds att skapa ett visningsnamn när du registrerar dig. Visningsnamnet används som namn i chattarna och på andra delar av webbplatsen.

Du kan när som helst ändra ditt visningsnamn på din profilsida. Du kan spara en lista över dina favoritmodeller i sektionen Mitt konto på webbplatsen. Dina favoritmodeller visas alltid i början av din sortering och ShemalesOnCam. Du får även enkel tillgång och kan visa alla dina favoriter på sidan Mitt konto.

För att lägga till en modell som sänder live för närvarande till din lista, gå till deras bio-sida. I övre högra hörnet av utövarens chattfönster klickar du på hjärtikonen bredvid texten "Lägg till". Om modellen är offline, kan du välja länken "Lägg mig till dina favoriter" på utövarnas bild i snabbvyn. Om du inte har snabbvyn aktiverad, gå till modellens bio-sida och klicka på länken "Lägg till mig bland dina favoriter" till höger om bilden.

Om du vill ta bort en modell från din favoritlista kan du återgå till modellens bio-sida och klicka på hjärtikonen bredvid texten "Ta bort". Du kan också hantera dina favoriter på din sida för Mitt konto. Under "Mina favoritmodeller" klickar du bara på länken "Ta bort favoriter" under modellens bild för att ta bort modellen från din lista. För att få automatiska textmeddelanden, gå till sidan "Mina favoriter" och följ anvisningarna under "Mobilaviseringar.

Texttjänsten är gratis, men operatörskostnader kan tillkomma. Kontrollera ditt abonnemang innan du registrerar dig.

0 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google