Pantyhose

Angela jole naken

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

brud naken fitta
naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

naken angela jole

Jolie belönades med en Oscar i kategorin bästa kvinnliga biroll för sin insats i Stulna år och har även vunnit tre Golden Globe Awards , samt två Screen Actors Guild Awards. Forbes utnämnde Jolie till den högst betalda kvinnliga skådespelaren och Hon har kallats den "sexigaste" och "vackraste" kvinnan av flera tidningar och tidskrifter inklusive Esquire , amerikanska FHM , brittiska Harper's Bazaar , People , Hello! Jolie är engagerad i humanitära insatser för barns rättigheter och i arbete mot krig och svält, inte minst som goodwill-ambassadör för FN:s flyktingkommissariat UNHCR.

Jolie filmdebuterade som sjuåring i komedin Lookin' to Get Out med sin far Jon Voight i huvudrollen. Karriären började på allvar med filmen Cyborg 2.

Hennes första huvudroll var i Hackers , som följdes av kritikerrosade framträdanden i tv-filmerna George Wallace och Gia Jolies position som actionstjärna förstärktes med huvudrollerna i Mr. Smith och Wanted , som blev hennes dittills främsta icke-animerade kommersiella framgång. Hon Oscarsnominerades i kategorin bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i Changeling. De gifte sig tio år senare och adopterade barnen Maddox, Pax och Zahara innan de fick sina biologiska barn, Shiloh samt tvillingarna Vivienne och Knox.

Jolie ansökte om skilsmässa från Pitt i september På faderns sida har hon tyskt och slovakiskt påbrå, på moderns fransk-kanadensiskt, holländskt och tyskt. De återvände till Los Angeles fem år senare. Hon gick på teaterskolan Lee Strasberg Theatre Institute under två år och medverkade i flera teateruppsättningar.

När Jolie var fjorton år hoppade hon av skolan och ville bli begravningsentreprenör. Några år senare återvände hon till teaterskolan och tog examen från High School ett år i förtid.

Relationen bröt snart samman igen [ 4 ] och följande år ansökte Jolie om att ta bort sin fars efternamn Voight som sitt mellannamn. Angelina Jolie hade en pojkvän under två år från det att hon var fjorton, som bodde med henne i mammans hus.

Paret gifte sig i mars Bruden var iklädd svarta gummibyxor och en vit t-shirt med brudgummens namn skrivet med sitt eget blod. Tre år senare, i januari , sade Jolie och Brad Pitt att de hade en relation och att de väntade barn tillsammans.

Smith året innan. Exmakarna har sex barn tillsammans, varav tre är adopterade och tre är biologiska barn. Som sjuåring hade Angelina Jolie en liten roll i Lookin' to Get Out , en film som bland andra hennes far Jon Voight skrev och som han spelade huvudrollen i.

Hon bestämde sig för att bli skådespelare när hon var 16 men hade till att börja med svårt att få roller och fick ofta höra att hon var "för dyster". Hon började lära sig att skådespela av sin far som hon såg observerade folk för att kunna agera som de. Jolies professionella filmkarriär började när hon fick sin första huvudroll, i lågbudgetfilmen Cyborg 2 som bara distribuerades på video.

Rollfiguren var Casella "Cash" Reese, en närapå mänsklig robot som genom att förföra andra skulle ta sig in till en konkurrents huvudkontor och där självexplodera. Jolie var så besviken med filmen att hon inte provspelade igen på ett år. Det beror på att hennes uppsyn är än mer sur än hennes medspelares och att hon är den sällsynta kvinnliga hackaren som sitter intensivt vid sitt tangentbord i en genomskinlig topp.

Trots hennes buttra poserande, vilket är allt denna roll kräver, har Ms. Jolie samma ljuvliga änglalika utseende som sin far, Jon Voight". Jolies nästa roll var i komedin Love Is All There Is , en modern och fri filmatisering av Romeo och Julia som utspelar sig hos två rivaliserande italienska restaurangägare i stadsdelen Bronx i New York.

I roadmovien Mojave Moon spelar hon en ung kvinna som förälskar sig i Danny Aiellos medelålders rollfigur, samtidigt som känslorna för hennes mor utvecklas. Denna spelas av Anne Archer. Samma år porträtterar Jolie också i filmen Foxfire Margret "Legs" Sadovsky, en av fem tonårsflickor som trots olikheter kommer samman och misshandlar en lärare som har trakasserat dem sexuellt. Filmen togs inte emot väl av kritikerna. Roger Ebert skrev: "Angelina Jolie finner en viss värme i den här typen av roll som är ovanligt hård och aggressiv; hon verkar för snäll för att vara en kriminells flickvän, och hon är kanske det".

Angelina Jolies karriär tog fart när hon vann en Golden Globe i kategorin "bästa miniserie eller tv-film" för sin roll som Alabamas guvernör George Wallaces andra fru Cornelia Wallace i filmen George Wallace Filmen mottogs väl av kritiker och Jolie nominerades också till en Emmy för sitt framträdande. Hon spelade Gia Carangi. Filmen följer Carangis liv och karriär, som förstörs av hennes heroinberoende och sjukdomen AIDS , som också dödar henne i mitten av talet.

En kritiker skrev: "Angelina Jolie har fått ett brett erkännande för sin roll som den ordinarie Gia, och det är lätt att se varför. Jolie är skarp i sin skildring, [och] fyller rollen med nerver, charm, och desperation, och hennes roll i denna film är möjligen det vackraste haveriet som någonsin har filmats. Hon vann också sin första Screen Actors Guild Award.

Efter inspelningarna av Gia meddelade Jolie att hon hade givit upp skådespelandet för gott, eftersom hon kände att hon "inte hade mer att ge". Hon lämnade Miller och flyttade till New York där hon började på New York University för att studera film och skrivande, vilket hon senare sa "var bra för mig att samla mig". Filmen fick mestadels positiva recensioner. San Francisco Chronicle skrev: "Jolie som jobbar sig genom en alltför vidlyftig roll är en sensation som en desperat klubbgäst som lär sig sanningen om vad hon är beredd att sätta på spel".

Filmen fick ett blandat mottagande av kritikerna och Jolies rollfigur - Thorntons förföriska fru - kritiserades särskilt. Washington Post skrev: "Mary Angelina Jolie [är] en fullständigt skrattretande författares skapelse av en frisinnad kvinna som gråter över hibiskusväxter som dör, bär många turkosa ringar och blir riktigt ensam när Russell tillbringar hela nätter hemifrån".

Jolies rollfigur är en polis som plågas av sin fars självmord. Motvilligt hjälper hon Washington att spåra en seriemördare. Filmen inbringade miljoner dollar världen över [ 29 ] men blev en flopp bland kritikerna.

Detroit Free Press slutsats var att "Jolie, som alltid är läcker att se på, är helt enkelt bedrövligt fel för rollen". Senare samma år hade Jolie birollen som den sociopatiska Lisa Rowe i filmen Stulna år , en filmatisering av den förra mentalpatienten Susanna Kaysens memoar Girl, Interrupted. Medan Winona Ryder spelade huvudrollen i vad som skulle bli hennes comeback så markerade filmen i stället Jolies avgörande genombrott i Hollywood. Variety förmälde att "Jolie är utmärkt som den flamboyanta, oansvariga flickan som visar sig vara betydligt mer bidragande än läkarna i Susannas rehabilitering".

Senare förklarade Jolie att filmen var en skön omväxling efter den emotionellt jobbiga rollen som Lisa Rowe. Filmen blev den dittills främsta kommersiella framgången för Jolie, med intäkter på miljoner dollar, globalt. För rollen som Lara Croft var Jolie tvungen att lära sig att tala med en brittisk dialekt och lära sig kampsport.

Hon fick mestadels beröm för sin fysiska prestation men recensionerna var oftast negativa. Jolie spelade sedan mot Antonio Banderas som hans postorder-brud i filmen Original Sin , en thriller baserad på romanen Walz into Darkness av Cornell Woolrich. Kritikerna tyckte att filmen var ett stort misslyckande.

New York Times skrev: "Storyn dyker djupare än Ms. Jolies urringning. Filmen togs inte emot väl bland kritikerna men Jolies framträdande fick bra recensioner. CNN skrev: "Jolie är utmärkt i sin roll.

Trots vissa av de skrattretande tomma poängerna i mitten av filmen är denna Oscar-vinnande skådespelerska utomordentligt trovärdig i sin resa mot självinsikt och den verkliga innebörden av meningsfullt liv. Samma år spelade hon i Beyond Borders rollen som ett socitetslejon som gör gemensam sak med biståndsarbetare i Afrika och Asien.

Filmen speglade hennes intresse för att öka folks medvetande om humanitär hjälp men var ingen succé, vare sig kommersiellt eller bland kritiker. Följande år, , hade Julie huvudrollen, mot Ethan Hawke , i thrillern Taking Lives , där hon skildrar en FBI -expert som kallas in för att hjälpa polisen i Montréal att fånga en seriemördare.

Filmen fick blandade recensioner och Hollywood Reporter skrev "Angelina Jolie spelar en roll som definitivt känns som något hon redan har gjort, men hon lägger till en omisskännlig skvätt av glädje och glamour". Samma år spelade Jolie också Olympias i storfilmen Alexander , om Alexander den stores liv. Filmen misslyckades nationellt i USA, vilket regissören Oliver Stone tillskrev missnöje med skildringen av Alexanders bisexualitet. År spelade Jolie den ena huvudrollen mot Brad Pitt i actionkomedin Mr.

Smith som är en berättelse om ett uttråkat äkta par, John och Jane Smith, som var och en inser att deras äkta hälft är en lönnmördare med uppdraget att döda den andra parten.

Filmen fick blandade recensioner men applåderades för samspelet mellan huvudrollsinnehavarna. Star Tribune skrev: "Berättelsen känns ogenomtänkt men filmen får godkänt tack vare gemytlig charm, ohejdad energi och stjärnornas personkemi. Enligt Chicago Tribune "åldras Jolie övertygande från början till slut och är muntert obekymrad av hur hennes spröda rollfigur framstår inför publiken".

Sin regidebut gjorde Jolie med dokumentären A Place in Time som skildrar det dagliga livet på 27 platser i världen under en vecka. Filmen visades på Tribeca Film Festival och var avsedd att distribueras till gymnasieskolor genom National Education Association. Filmen spelades in i Pune i Indien och hade premiär på Filmfestivalen i Cannes. Hollywood Reporter kallade Jolies framträdande "balanserat och rörande", spelat "med respekt och ett gott grepp om en svår dialekt.

Filmen fick övervägande positiv kritik och blev en internationell succé med intäkter på miljoner dollar världen över. Chicago Tribune anmärkte att "Jolie skiner verkligen som lugnet före stormen, i scenerna [ I sin första film på två år spelade Jolie huvudrollen i thrillern Salt , mot Liev Schreiber , som en CIA-agent som flyr efter att hon anklagas för att vara en "sovande spion" för KGB.

Rollen var först avsedd för en man. Filmen blev en internationell framgång och inbringade miljoner dollar. Empire skrev: "När det gäller att sälja otroligt, galet, dödsföraktande upptåg, har Jolie få gelikar i actiongenren". Filmen floppade hos kritikerna. Rolling Stone skrev att "Depp och Jolie når en ny botten i sina karriärer". Jolie nominerades till en kontroversiell Golden Globe: det spekulerades att hon endast fick nomineringen för att hennes närvaro på galan skulle vara garanterad.

Filmidén om att uppmärksamma de överlevande fick hon efter att ha besökt Bosnien och Hercegovina två gånger i sin roll som Goodwill-ambassadör för UNHCR. Efter ett tre och ett halvt års uppehåll från filmduken spelade Jolie huvudrollen i spelfilmen Maleficent , en berättelse om skurken från den klassiska Disney-filmen Törnrosa. Kritikernas omdömen var blandade men Jolies roll som huvudfiguren Maleficent hyllades.

Samma år slutförde Jolie sin andra egenregisserade film, Unbroken , om krigshjälten Louis Zamperini — som under andra världskriget överlevde en flygkrasch över havet och tillbringade två år i ett japanskt krigsfångeläger. Den baserades på Laura Hillenbrands biografi med samma namn och skrevs av bland andra bröderna Coen med Jack O'Connell i huvudrollen.

7 Comment

  • Hon har träffat medlemmar av USA:s kongress flera gånger och har då presenterat förslag för att bistå flyktingar och utsatta barn i tredje världen och USA. Denna spelas av Anne Archer. Hennes första huvudroll var i Hackers , som följdes av kritikerrosade framträdanden i tv-filmerna George Wallace och Gia Paris Hilton 4. Oscar Bästa kvinnliga biroll - Stulna år. Bruden var iklädd svarta gummibyxor och en vit t-shirt med brudgummens namn skrivet med sitt eget blod. Lara Croft - Tomb Raider.
  • Hell's Kitchen. Läst 1 januari Jolies professionella filmkarriär började när hon fick sin första huvudroll, i lågbudgetfilmen Cyborg 2 som bara distribuerades på video. Exmakarna har sex barn tillsammans, varav tre är adopterade och tre är biologiska barn. Filmen blev den dittills främsta kommersiella framgången för Jolie, med intäkter på miljoner dollar, globalt. Stäng fullskärmsläge.
  • Star Tribune skrev: "Berättelsen känns ogenomtänkt men filmen får godkänt tack vare gemytlig charm, ohejdad energi och stjärnornas personkemi. Filmen visades på Tribeca Film Festival och var avsedd att distribueras till gymnasieskolor genom National Education Association. Kritikerna tyckte att filmen var ett stort misslyckande. The New York Times. Paret donerade intäkterna till välgörenhet. Allt under kontroll. The Guardian.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google