Pantyhose

Kinzie kensington naken

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

brud naken fitta
naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

naken kinzie kensington

Action-äventyr öppen värld, den fjärde delen av serien Saints row , utvecklat av det amerikanska företaget Volition, ursprungligen en förlängning till Saints Row: Den tredje - det handlar om Saints Row IV. Chefen blev USA: s president, och hans kamrater och tidigare rådgivare utgjorde administrationen. Handlingen är som följer: utomjordingarna i Zin-rasen, under kejsaren Zignacs kommando, invaderade jorden, kidnappade de heliga och överförde dem till en digital simulator för den fiktiva staden Steelport, känd som Simulation Chefen måste använda galna vapen för att undkomma simulatorn och besegra Zin-imperiet.

Spelaren har tillgång till många superkrafter. Nya föremål har introducerats: en uppblåsningsstråle som blåser upp huvuden innan detonerar dem; en dubstep-pistol som pixlar och dödar fiender och också kan bryta bilar; en robotdräkt som låter dig flyga. Det finns vapenskinn som inte påverkar vapens funktion - det vill säga kosmetiska skinn.

Ett antal karaktärer från tidigare delar av serien har returnerats. Många karaktärer blev medlemmar av presidentens administration. Kensington måste ofta rätta till brister i presidentens tal. Benjamin King, tidigare ledare av Vicious Kings-gänget, blev presidentens personalchef, Pierce Washington - kommunikationschefen. Matt Miller påstås återvända till Storbritannien och tog ett jobb på MI6. Spelets händelser skulle äga rum ett år efter händelserna i Saints Row: The Third.

Den 18 juni blev det känt att detta spel utvecklas till en fullfjädrad uppföljare och släpps i samband med Saints Row 4 Senare rapporterades att innehåll för Saints Row 4 skulle släppas under titeln "Enter the Dominatrix".

Den 22 januari satte den konkurs THQ sina tillgångar på auktion. I mars tillkännagavs Saints Row IV officiellt. PAX East visade en demoversion med viktiga funktioner i spelet: superkrafter, mekaniska dräkter, vapenanpassning, en djupare titt på karaktärerna och handlingen. Saints Row IV: s tidiga betyg efter släpp var ganska höga.

Australien vägrade att kategorisera spelet efter åldersgräns, eftersom "interaktiva skildringar av underförstådda sexuella övergrepp inte är motiverade av kontext. Saints row iv med "The Line of Saints IV" - ett datorspel med flera plattformar i genren av actionäventyr med element öppen värld , som släpps över hela världen den 23 augusti på PC, PlayStation 3 och Xbox Saints row iv är en fortsättning Saints Row: Den tredje och är utvecklad av Volition, skaparen av de tre första delarna.

Liksom i de tidigare delarna av serien kontrollerar spelaren ledaren för 3rd Street Saints, som blir USA: s president. Spelet äger rum i den fiktiva staden Steelport från och med Saints Row: Den tredje förvandlas till en retro-futuristisk dystopi med inslag från Washington DC. Strax därefter äger en främmande invasion rum, ledd av Zinyak, som fängslar huvudpersonerna i en virtuell version av Steelport, där de skaffar sig olika supermakter som de måste använda i kampen mot humanoiderna.

Ett antal karaktärer från tidigare spel i serien, både Saints och tidigare fiender, kommer att återvända till Saints row iv , varav många blir huvudchefer för huvudpersonens president. Shaundy blir chef för Vita husets hemliga sektion. Benjamin King, den tidigare ledaren för Viceroy Gang från del I, blir stabschef för presidenten och Pierce Washington utnämns till kommunikationsdirektör.

Matt Miller, som lämnade Deckers och meddelade att han inte skulle använda teknik, förmodligen återvände till Storbritannien för att gå med i MI6.

Johnny Gath, som antogs vara död i tredje delen, kommer också tillbaka. Till exempel vet jag vad som är Saints row iv och hon är galnare än Saints Row: Den tredje Detta är ett bra exempel på hur du använder det du har och frågar dig själv: "Hur långt kan det här gå? Den 3 mars tillkännagav Volition ett tillägg till Saints Row: Den tredje berättigad Gå in i Dominatrix , som äger rum ett år efter händelserna i triquelen.

Det rapporterades senare att några av utvecklingen Gå in i Dominatrix kommer att ingå i Saints row iv , och själva tillägget släpps som nedladdningsbart innehåll för den fjärde delen. Saints row iv Officiellt meddelande Saints row iv ägde rum i mars Scott Phillips, designchef Saints row iv , i en intervju med tidningen Gamereactor sa att den fjärde delen av serien kommer att avslutas i berättelsen om huvudpersonen och gänget "Saints".

Fem år har gått sedan finalen i Saints Row: The Third. Den tidigare brottslingen hanterar nu frågor av statlig betydelse, bestämmer vad man ska bota - cancer eller världshunger, slå upp irriterande politiker och lyssnar på oändliga förvisningar från vänner. Men världen står igen inför en fruktansvärd fara: onda utomjordingar, ledda av Zinyak, invaderade jorden. Utlänningar bortför smartaste människor planeter och det vanliga dödas.

De "heliga" placerades i sina värsta mardrömmar, återskapades i virtuell verklighet Presidenten, inte utan hjälp av sin trogna vän Kinzi, lyckas komma ur fångenskap; bara straffen för flykten är mer än svår - Zignak förstör jorden utan att tveka.

Men allt är ännu inte förlorat. Chefen, som hjälten i "Matrix", går tillbaka till den virtuella Steelport och inleder en operation för att befria "Saints" från datorstängning. Naturligtvis gör han inte detta med sina bara händer. Kinsey lyckades hacka systemet, och nu har presidenten ett par ess i ärmen - superkrafter som gör honom till en oförstörbar Superman.

Kärnan Saints Row 4 passar in i det rymliga Internet-meme: "Ingen tid att förklara, gör något galet! Under de första tjugo minuterna stoppar du en raket riktad mot Washington med dina egna händer, skjuter främmande fartyg från en mortel och strider mot huvudskurken.

Innan du vet ordet av det befinner du dig i en typisk sitcom från talet. Chefen, klädd i en gul väst och strykta byxor, dansar i takt med musiken, hemmafruen är upptagen vid kaminen, frukosten - pannkakor med sirap - är redo och väntar redan på bordet. Kartongdekorationerna och Steelports alltför vänliga människor lurar dock inte presidenten länge, och nu förvandlas idyllen till att skjuta mot polisbilar från en granatkastare.

Vad mer att säga - Saints Row! Största nyheterna: Volition tävlar inte längre med Gta Vid första anblicken förblir allt detsamma - en sandlåda, möjligheten att stjäla vilken bil du vill, öppen stad Vad är inte en beskrivning av de flesta spel Rockstjärna?

Faktum är att rivalerna i serien nu är olika: ökänd och Prototyp I det första slängde vi elektriska bollar på fiender och gled längs ledningarna, i det andra växte vi skarpa lemmar och bytte klädsel en eller två gånger. Vår hjälte vet hur man fryser och sätter eld på motståndare, har telekinesis och springer så snabbt att mötande bilar sväver högt upp i himlen från en kollision.

Dessutom har han otrolig styrka och rusar upp väggar med lätthet av Spider-Man. Volition distanserade sig medvetet från Grand Bilstöld : uppvisningar mellan banditerna försvann helt och bilstölder drog sig tillbaka i bakgrunden. Ärligt talat tvivlar vi på att du kommer att använda bilen minst ett dussin gånger per spel - varför, om du har superhastighet? Och att komma bakom ratten, när jag redan kände mig i rollen som Flash, är helt enkelt tråkigt, hela tiden vill jag gå ut och trycka på den olyckliga skallerbilen - hur kan du gå så långsamt?!

Men förmågan behöver fortfarande tjänas. Först är det bara snabbkörning och superhopp som är tillgänglig för dig - med hjälp kan du klättra i vilken byggnad som helst, till och med en skyskrapa. För att låsa upp en ny skicklighet måste du besegra en av Zignyaks advokater.

Utlänningar liknar upppumpade orkar, personliga ämnen är högre, starkare och smidigare än sina vanliga motsvarigheter. Och om striderna med vanliga motståndare inte tar mycket tid, kan chefsstriderna pågå i tio till femton minuter - supermakter ges med blod och svett. Först måste du slå ner skölden från utomjordingarna, och först då kommer attacken att ta bort hälsan.

Skölden återställs på några sekunder, och de "främlingar" själva markerar inte tid - de hoppar på taket på närliggande hus, kastar tunga föremål, häller eld och slår ner dem med en chockvåg. Med ett ord har presidenten tillräckligt med problem. Ett obehagligt ögonblick. Du måste kämpa övervuxna utomjordingar varje gång Volition bestämmer att du är uttråkad och det är dags att utöka din superhjältearsenal.

Allt skulle vara bra om varje blåmärke krävde sin egen taktik, men nej, schemat är alltid detsamma: ta bort skölden, skjut ett par skott och spring iväg plötsligt kommer den att fånga oavsiktligt. Naturligtvis är strider med minibossar irriterande värre än en bitter rädisa. Men det är inte allt. Vill du uppgradera? Att döda fiender och jämna tassar hjälper dig inte.

För att förbättra den här eller den andra förmågan måste du samla ett visst antal kluster, generöst utspridda på taket på Steelport. Kanske är detta ett så smart sätt att distrahera spelare från det faktum att Volition inte skapades. Å ena sidan driver beslutet att utforska världen, å andra sidan blir det snabbt en rutin som inte kan undvikas.

Det finns många förmågor, det finns ännu fler förbättringar för dem, för varje finns det minst tio kluster. Så räkna hur mycket tid du kommer att spendera på att jaga utvecklingspunkter. Men uppgraderingarna ändrar om än lite spelet. Och om en ökning av hoppkraften eller löphastigheten inte påverkar någonting, kommer förmågan att sväva med utsträckta armar som en flygande ekorre kommer att göra din rörelse runt Steelport mycket trevligare.

Jämfört med den tredje har striderna blivit mer dynamiska, vilket märks särskilt mot slutet när alla supermakter är öppna. Huvudpersonen rusar förbi fiender med blixtar och bokstavligen sveper dem bort på väg.

En gång - och en bil som tas upp på resande fot flyger mot motståndarna. Två - och en handfull fiender är redan uppslukade i lågor. En särskilt effektiv teknik är att först frysa utomjordingarna och sedan, med en igångstart, med en spark, bryta de resulterande isstatyerna. Eller hoppa och landa plötsligt och sprida flera utlänningar samtidigt med en chockvåg. För att ordna ett globalt kaos kommer du dock fortfarande inte att tillåtas.

Supermakter förbrukar energi, så du kan inte oändligt bombardera fiender med eldkulor om du vill. Och detta är definitivt går spel minus. Du vill sätta upp en gren av helvetet på jorden - trampa, krossa, krossa - men istället måste du vänta på att presidenten laddar igen.

Du förväntar dig en möjlighet att skapa kaos från ett galet spel, men av någon anledning begränsar författarna oss. Nöjet förstörs av den något klumpiga ledningen. Det kan ses att motorn fortfarande är skräddarsydd för horisontellt spel. Hjältens rörelser är långt ifrån så smidiga och exakta som vi skulle vilja: han klumpar sig klumpigt in i väggarna, helvetet landar där och ibland vägrar han helt enkelt att lyda.

3 Comment

  • Du kan chatta med besättningsmedlemmarna och som vanligt börja romantisk relation - de gjorde till och med en separat knapp för detta. Men det är inte allt. Det mest intressanta är att markpansrade fordon det finns fler ingenstans så snart som i berättelse och sidouppdrag. Här måste du starta samma uppdrag igen med en uppståndelse, men med ett annat mål - att vänta på ankomsten av den pansarbana. Endast streamarens vänner kan se livesändningen.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google