Other

Hustler turbopropflygplan

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

brud naken fitta
turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

turbopropflygplan hustler

Trots ansträngningar, amerikanerna har inte lyckats vända situationen i vietnam. Användning av långsamma strategiska bombplan b är för dyrt, inte bara i form av drift.

I slutet av talet i himlen i indokina de motsatte sig den 85 och mm luftvärnskanoner, en mig och sam sa När "Matta" av bombningar, som gjorts i horisontell flygning med höjd meter, mark bildas en rektangel "Månlandskap" mått x m. Men det var bara nederlag för den areal ändamål. Ofta bomberna faller på delar av djungeln där det var partisaner eller civila hus. Peka för att slå den avgörande mål försökt att rymma supersonic bombplan b hustler.

På air base "Eglin" våren kom fyra av "The hustler", som experimenterat med vapen. Bombplanet bv, avsedd att ersätta b från början har varit "Låst" bara för kärnvapenbärare, och var avsedda för att bryta igenom försvaret på hög överljudshastigheter och höga höjder. Defensiv beväpning bestod av 20 mm-sex-fat kanon med automatiserad radar eldledningssystem, ipod produktion av aktiv inblandning och maskiner av utsläpp dipol reflektorer.

Termonukleär bomb var upphängd i en särskild strömlinjeformad behållare i botten av skrovet. Vid ankomsten av b haft den bästa överklockning än någon existerande interceptor och varaktighet av rörelse i överljudshastighet kvar långt efter de mest avancerade stridsflygplan av tiden. Driften av luftfartyg med en mycket avancerad avionik är för dyrt.

Dessutom, antalet olyckor och katastrofer visade sig vara på tok för hög. Av de byggda flygplan under flygning olyckor, förlorade 26 enheter. Under andra hälften av talet, molnen över "Hustler" är mörkare. Efter den storskaliga användningen av sam och framväxten av den sovjetiska supersonic interceptor med missiler b har upphört att vara "Det ultimata vapnet". I syfte att utvidga kampen tjänster av "Hustler" det försökt rymma för förstörelse av viktiga mål med icke-nukleära luftfart ammunition.

Under ridå av karriären för flera b var eftermonteras för upphängning av fyra kg bomber mk. Trots de positiva resultaten av de provningar, för att delta i vietnamkriget var den "Hasler" och misslyckats.

Planet med en bomb belastning var ganska stabilt när de flyger med hög hastighet på hög höjd. Men , en stor flyg hastighet och höjd inte garantera osårbarhet. Hög hastighet flygning på låg höjd var mycket tröttsamt för besättningen och rent ut sagt farliga. Förutom landningen egenskaper av flygplan och flygfält i sydostasien har varit oacceptabelt låg, och kostnaden för underhåll är alltför hög.

Efter Israel s seger i kriget vid avyttring av Israel erna har varit en betydande mängd av utrustning och vapen av sovjetisk tillverkning. Israel förutsägbart delade bytet med förenta staterna. Speciellt amerikanerna var intresserade av funktionerna i den sovjetiska radar. Amerikanska experter har kommit till slutsatsen att trots viss eftersläpning i utvecklingen av elektroniska kretsar, storlek och vikt, den sovjetiska radar visade acceptabla egenskaper detektionsområde och buller immunitet.

En detaljerad studie av driftsformer stationen missil vägledning och radar bidragit i skapandet av den uppskjutna behållare störningar för enskilda och i grupp skydd. I den första fasen av rättegångar mot de sovjetiska radio system testades i elektronisk krigföring flygplan eb canberra, och ea-6 prowler. Det testades av tunga frost prototyp militära transportflygplan c-5a galaxy. Frys hangaren området är m2. Augusti 15, från flygbasen "Eglin" på den sydvietnamesiska flygfält danang på sina egna gick till en grupp av nya räddningshelikoptrar sikorsky mh bana låg.

De kom fram till sin destination på 24 augusti, med sju mellanliggande landningar och flyger km. På vägen mh åtföljdes av de tanker flygplan hcp. Flygplanet var beväpnat med trippel 20 mm pistol xm och kunde bära underwing stolpar bekämpa last som väger upp till kg. Syftet med bana mynt programmet var att skapa ganska en kostnads-effektiv bekämpning av flygplan som kan arbeta från dåligt förberedda platser.

Undermilitära tester och bekämpa plan som användes för att eskortera helikoptrar för att stödja marktrupper, transporter av varor genom att använda möjligheten att på kort start och landning, väpnad spaning, framåt luft vägledning och avvärja angrepp av gerilla grupper på utposterna.

Men amerikanerna valde att kämpa på mer säkra och snabba maskiner. En "Mini gunship" gav de allierade air kambodja och thailand. Detta var på grund av det faktum att flygvapnet började en massiv avskrivning av utrustning och vapen produktion 50 år. Vitvaror kom med "Ben kyrkogård" på davis monthan, och i vissa fall direkt från front-line skvadroner. Som mål marken på villkorlig fiende flygfält fastställdes: a-5 vigilante, ff thunderstreak, f scorpion scorpion, f super sablar, tfa delta dolk, hha huskie, och ta shooting star.

Några bepansrade fordon produktion av talet att fungera som en utbildning mål tills nu. I sommaren på banan "Eglin" landade i det yttre oansenlig ljus kolv flygplan med låg monterad vinge windecker ni-5a, som var speciellt anpassad för att testa civila windexer eagle. Projektet caddo ni-5a var testade för ca ett år. Det testade basstationen för de olika frekvensområden, och luftfart radar.

Under yom kippur-kriget Israel som aldrig tidigare var nära att militära nederlag, och hans kraft led stora förluster. För att kompensera för Israeli ska offer och rädda dess allierade, USA har gett akut överföring av flygplan. Stridsflygplan efter minimal träning, drogs tillbaka från fronten enheter luftfart av us air force.

Var inget undantag och den flygbas "Edwards". Sedan den 19 oktober , piloter i den e tactical air wing överfördes till den Israeli ska flygfält minst ett halvt dussin kämpe-bombplan, f-4e phantom ii. Vid testning, var det släpptes för några tior av tusentals snäckor på marken och lyfts upp till 7 ton uran Senare lyckades samla in lite mer än hälften av radioaktivt material. I januari air force base för att testa vapen för första gången kom i pre-produktion, a thunderbolt ii.

Här gjorde de bra användning av många avvecklas tankar placeras på de områden av webbplatsen. Om armor penetration av materialet i kärnan utsätts för extrema temperaturer och mekanisk påverkan, luft-finfördelade uran-damm antänds, vilket ger en god upphetsande effekt.

Massan av hela installationen, med ammunition och försörjningssystem omgångar kg. Den ammunition som innehåller hög explosiva fragmentering-brandbomber och pansarbrytande projektiler.

Noggrannheten är ganska hög. Den m bepansrade personvagn skott på aviation training ground, den andra sidan av den höga armor penetration av skalen med uran kärnor är att uran är fortfarande radioaktiva och är mycket giftig.

Den förstörelse av fientliga pansarfordon under striderna detta är ytterligare en faktor som påverkar för besättningarna. Men när den testas på sina egna marker utrustning, uran hagel skal, senare, inte kan tas om hand på vanligt sätt och är tvungen att lagras på speciella platser. Satellitbild på google earth: en plattform för lagring skott av bepansrade fordon, attack ouranos början av bepansrade och relativt låg hastighet a attack flygplan var avsedda att motverka den sovjetiska stridsvagnen arméer i europa.

Så bilen var bär en mörk grön kamouflage som var tänkt att göra dem mindre märkbar på bakgrund av jorden. Utbudet av vapen för attack flygplan aa också ingår missiler "Luft-mark"Agm maverick.

Bekämpa debut av "Maverick" tv-system för vägledning skedde i slutskedet av vietnamkriget. Men för användning med en enda attack flygplan som krävs för raketen att lanseras på principen om "Fire and forget" eller ha möjligheten till vägledning från en extern källa inriktning.

Starta ur agm maverick från a attack flygplan på marken "Eglin"Dessa krav är uppfyllda missiler med termisk och laser system för vägledning.

Vid en viss punkt ur agmd med en ir-sökare sågs som anti-tank vapen. I själva verket, deponering bekräftades av förmåga "Maverick" för att låsa säkert på att tankar med simulatorer, motsvarande termisk signatur av motorn. Förutom missiler agm hade en viss anti-ship kapacitet. Sedan mars vanlig raket lanserar gjordes vid den drivande i mexikanska golfen av en nedlagd amphibious assault fartyget uss ozark mcs Men även "ämnen" utan sprängämnen var att producera för mycket förstörelse, och återvända till fartyget målet i drift, varje gång blir det svårare och dyrare.

Bild tagen strax efter raketen träffade styrelsen korablev upp i på grund av att effekterna av "Maverick" med en riktig stridsspets kommer att levereras med en full förskjutning av 9 ton och en längd av m fått skador som är oförenliga med livet" och sjönk i 12 timmar efter attacken.

Efter en lyckad anpassning av missiler agm maverick på attack flygplan a kommandot marine corps har uttryckt en önskan om att förbättra strejk kapacitet, douglas a-4 skyhawk. Även om regleringen av flyget usmc hade sina egna sortiment och test center tillgänglighet i "Eglin" bra experimentella test bas och hög kompetens hos specialister för laboratoriet för flygvapnet, var de huvudsakliga faktorer som är avgörande när du ska välja en plats att arbeta, "Skyhawks" missiler "Maverick".

Under andra hälften av talet i florida testades luftfartygets utrustning, som för närvarande är grunden för det amerikanska flygvapnet. Detta avser i första hand till fighters av 4: e generationen, helikoptrar, overhead övervakning och inriktning behållare och guidade bomber.

Jämfört med de av årsstämman 65 som var mycket enklare och billigare missil med semi-aktiv laser eller radar-styrt, och det är mycket bättre lämpad för att bekämpa bepansrade fordon.

Den viktigaste transportören av "Elden", med en vikt som baseras på ändringar av kg, stål bekämpa helikoptrar och robotar. Från september till november i edwards testat helikopter sikorsky uh black hawk. Tyngdpunkten låg på att kontrollera i "Klimat-hangar".

Fortfarande inte för gammal "Phantoms" med en stor flygande resurs efter mottagandet i den främre delen av den nya generationens soldater som var kraftigt överfördes till flygvapnet av de allierade. Passerade i slutet av början av talet f-4e, tills nyligen, som serveras i Egypten, turkiet, grekland och sydKorea. Efter misslyckandet i verksamheten för att rädda amerikanska medborgare tagna som gisslan i Iran, den amerikanska militären är inte avgått att misslyckas och började förberedelserna för operation tillförlitliga sport.

Att tränga in i det Iranska luftrummet var tänkt att använda speciellt modifierade flygplan, mc combat talon.

Transport fordon, utrustade med bromsar raketer hade natten till land för stadium nära de ockuperade amerikanska ambassaden. Ymc, klart synlig landningen bromsar raketer, som omfattas av flygning obtekaemosti i drift plan med räddade gisslan och soldater av "Delta" som utförs en kort start med 30 fasta lyft-motorer mk från missiler rim Eftersom bränslet för återresan var inte mer, "Hercules" som var på väg att landa på ett hangarfartyg.

Förutom att använda raket bromsning och hydrauliska motorer, för att Minska avståndet mellan start och landning utfördes betydande förbättring av mekanisering av vingen. Flygplanet var utrustat med en flight system med automatisk terräng följande, förbättrad kommunikation och navigeringsutrustning, och elektronisk krigföring.

Planen var verkligen äventyrlig, men förberedelserna för verksamheten var i full gång. Tre transportflygplan kom för att testa på en avlägsen flygfält wagner området i närheten av flygbas "Edwards". Ökningen av ymc arbetar med att lyfta dvigatelyami dags för ytterligare ett test flight, vid landning, flygning ingenjör började alldeles för tidigt bromsning jet motorerna och planet stannade i luften på en höjd av flera meter.

När man slår i marken utanför rätt plan och startade en brand. Tack vare insatser av räddningstjänsten crewsnabbt evakueras, elden kunde snabbt släckas och ingen skadades. En stor del av värdefull elektronisk utrustning räddades, och testa fortsatte på ett annat plan. För att uppfylla den tystnadsplikt som av vraket av kraschade flygplanet begravdes i närheten av banan.

4 Comment

  • Transportstyrelsens föreskrifter om segelflygarcertifikat; beslutade den 15 mars Den konsoliderade elektroniska utgåvan kan innehålla fel. Eders Majestäter l. O Flg 3 närmas t v : Inkommande inio pave rkas med ljuspenna. Mark torped Krokodil Schneider Frankrike.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google