Other

Farmor sola galleri

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

brud naken fitta
sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

sola galleri farmor

Vädret är underbart Maud och mamma kan sitta på altan och sola det är inte ofta man kan göra det i mars, mamma planterar mer påsklijor på min grav. Farmor och farfar är hemma hos de mina och hälsar på farfar hjälper pappa. Jag missar årets första grillning men på kvällen får jag i varje fall lite öl av pappa när dom kommer förbi. Mamma provar att slå med golfklubbor för första gången, men hon vet inte om hon skall slå från höger eller vänster.

Det händer inte så mycket, pappa är slapp och uppdaterar inte hemsidan så ofta som han borde. Maud och pappa hittar en ny "gravstensbutik" vi får se om denna är bättre. Vivi och hennes mamma hälsar på de mina och sitter och pratar i ett par timmar. Någon har varit här och lämnat tulpaner men dom vissnade tyvärr med en gång. Pappa köper goa solstolar varför gjorde du inte det förra året, dom hade jag viljat prova ja me.

Idag blir det lite gult ovanför mig när mamma planterar påskliljor vid min grav, på kvällen tar hon bilen till stan för att träffa Renata från Tjeckien. Farmor får komma hem idag, skönt för henne att slippa Sahlgrenska, kan inte vara något vidare att ligga där när våren kommer.

Sommartid, vem bryr sig, solen går upp när den går upp, det är en grymt fin dag med värme och sol hade gärna legat på altan en dag som denna. Studsmattan tas fram en och en halv månad tidigare än normalt. Släkten kommer på besök för att fira Maud, men farmor är kvar på sjukhuset och är på första parkett när det är skottlossning på Sahlgrenska. Lillsyrran fyller sjutton, ett stort GRATTIS på dig, önskar att jag kunde varit med och gratta dig på morgonen, fast jag hade väl inte orkat upp så tidigt efter en fredag kväll.

Mamma, pappa och Catharie tar sig över till grannen när Maud har sina kompisar hemma på kalas. Fredag och med posten kommer ett urdåligt förslag från "Gravstensbutiken" han verkar inte fattat någon ting eller så orkade han inte och plankade bara något han hade sen tidigare. Mamma går på tjejmiddag, dom borde väl byta namn på klubben för det var många år sen någon av dom var "tjej" i den bemärkelsen. Pappa får besök av Tomas dom sitter och tjötar tills långt efter att mamma kommit hem och när det är dags att cykla så har det slunkit ner en hel del pilsner och rökig whisky så mamma kör Tomas hem, hade kunnat sluta illa annars.

Mamma och pappa åker till olycksplatsen för andra gången sen det hände, första gången var dagen efter. Det som en gång troligtvis såg väldigt fint ut såg idag ganska skräpigt ut, men tack ändå för blommor, ljus, hälsningar och alla wonderbaum det måste luktat en hel del. Alldeles intill hade en tussilago slagit ut det var årets första för mamma, pappa och mig. Senare på eftermiddagen får pappa äntligen lite energi igen han och Catharie river trappan utanför sovrummet och börjar så smått förbereda ett vår projekt.

Vi får se om det håller i sig, hade varit bra om han och mamma kom igång. Vårdagjämning idag och varmare dagar är i antågande vad härligt det är med ljusare dagar, äntligen får mamma och pappa tummen ur och köper mattor till köket två av tre och en kommer nästa vecka.

Mamma hämtar Maud i skolan och åker iväg till en "Gravstensbutik" ett förslag utefter önskemål skall komma med posten. Han ser ut som Det är ännu en måndag och ett snötäcke lägger sig tillfälligt över Björlanda, vintern vill inte släppa taget, när kvällen kommer finns det inga spår kvar av snön.

Snart skall cabben hämtas hem från vinterförvaringen och det måste förberedas lite för detta, batteriet måste laddas det måste röjas i garaget. Inget av det som skulle blivit gjort har gjorts, det har varit en vinter utan arbete i garaget, det har varit en vinter ingen skulle behövt vara med om. Det är snart tre år sen pappa och jag en måndag tog tåget till Sundsvall för att köpa bil, en Chevrolet Chevelle Malibu SS Cabriolet. Pappa hade alltid velat ha en sån och när Maud och jag äntligen fått honom att sätta igång med den andra bilen i garaget så fanns den där, han hittade den på blocket när han letade delar.

Det blev full rulle kontrollera bästa resvägen se till att det fanns pengar, boka hotell mm.. Måndag förmiddag bar det iväg vi hämtade biljetter på centralen, bytte tåg i Stockholm.

Det var på tåget mellan Stockholm och Sundsvall han spanade in mig första gången, pappa blev förbannad, nu undrar ni vem och ni kan gott undra ett tag. Vi kom fram till slut och det blev köp, inte världens bästa prutläge när man tagit tåget från Göteborg till Sundsvall men pappa lyckades i varje fall få med en uppsättning nya däck monterade och klara.

Vi övernattade i sundsvall och gjorde upp affären tisdag förmiddag, mamma beställde besiktningstid i två städer på vägen ner bilen hade ju stått ett par år. Jag tror det var i Hudviksvall vi besiktigade den vi stod och väntade på parkeringen jag skuttade omkring glad som en lärka. Som vanligt pratade jag fort med pappa och rätt som det är kommer det fram en dam och frågar pappa om jag kommer i från Norge, låter en snabbpratade Göteborgska som en Norska?

Ja det kanska vi gör, i varje fall för en dam i Hudviksvall. Bilen går igenom med en anmärkning på ej fungerande signalhorn, besiktningsmannen har haft en Chevelle a cab själv någon gång på sjuttitalet och är intresserad av träratten som ligger i bagaget. Pappa lovar att höra av sig om det blir aktuellt att göra sig av med den. Färden fortsätter och i skogarna innan Örebro får jag övningsköra cabben, jag får köra innan mamma skit kul. Efter Örebro får vi sämre väder det regnar stora delar av resterande sträcka men när vi närmar oss Björlanda håller det upp, tyvärr kan vi inte cabba ner för hydralpumpen har kärvat när bilen stått i så många år.

Vi stannar i skrabbe och sätter på övningskörningsskylten igen sista sträckan hem får jag köra, känner mig som en riktig prinsessa. Mamma, pappa och Maud besöker tatueringsmässan på Eriksberg mest en tillställning för inbördes beundran många fina tatueringar men inget att ha för den oinvigde. Catharie är hos Patrik och Fredrik hela dan det är gott att ha kusiner när man är sugen på att leka.

Besök hemma hos de mina Titti och Anders kommer med fikabröd och pappa överraskar med hembakta kokostoppar. Sen kommer kyrkoherden på besök han berättar om sin USA resa och visar lite bilder på barnbarnen. Catharie är hos familjefrisören och får en riktigt hyffsad frissa, sen åker hon med mamma och Maud till kinesiskamuren för att käka kinamat. Det sämsta dom ätit på länge och Catharie får ont i halsen så för hennes del är det helt kass.

I kväll är det tre månader sen jag och pappa pratades vid för sista gången på riktigt. Vi satt uppe hos mig och pratade om lägenheten vi tittade på tidigare under kvällen och om dom bärbara PC vi var iväg och tittade på.

Vi var överens om att lägenheten inte var något för mig men jag skulle ändå fundera på det över helgen innan jag tackade nej. Vi skulle även kolla mer på bärbara PC så att jag köpte en riktigt bra som jag kunde ha ett tag. Innan pappa gick in fick han sin sista kram av mig och så lovade jag honom att jag skulle ringa hem varje dag när jag någon gång flyttade hemifrån.

Pappa har rensat bort lite spamliknande hälsningar från gästboken, lite tråkigt att det kommer spam men vi klarade oss i nästan en månad innan dom hittade hit. Han har även bytt filnamn till gästboken så har du lagt ett bokmärke till den funkar inte detta längre. Idag kom det vårvärme 9,9 grader hemmavid norrsidan huset och solen sken större delen av dagen. Cyklarna motionerades idag igen först var mamma och Maud här sen kom pappa ensam för sen cykla vidare till Lunnegårdsvägen en kort stund.

Farmor mår inge vidare har blivit inlagd hoppas att hon kryar på sig snart. Äntligen orkar mamma och pappa ta sig för något, pappa börjar så smått röja i garaget det är inte mycket han får gjort men ändå han har inte gjort ett handtag hemma på snart tre månader. Det är ju läge att få något gjort nu, cabben skall ju snart hämtas hem så vi får hoppas att det håller i sig. Maud och mamma planterar om lite här uppe vid min grav, sen kommer Catharie och pappa cyklande.

En av bröderna gluten kommer hem och hälsar på, det är final på den svenska melodifestivalen. Idag kom det brev från polisen om att rapport finns att tillgå hos dom om mamma och pappa vill ha, och det vill dom såklart, hade dom dessutom redan sagt till polisen. Anette, Titti och Roy kommer hem och hälsar på, mamma värmer glüwein och pappa fixar en brasa på grillen att värma sig vid.

Dom går in ganska snart det är inge kul att stå ute en fredag kväll. Idag kom det sol och lite värme, hela familjen tog en promenad upp till mig på kyrkogården. Maud åkte dessutom och sola hos Meddo i Torslanda.

Catharie som inte ville följa med till Tuve ishall med klassen tyckte att det var roligt att åka skridskor. Idag var det besök hemma igen, pappa gjorde semlor, det var upptaget hos kyrkogårdsförvaltningen när mamma ringde men det var säkert dom som var här och grävde igår. Någon har varit här och grävt och flyttat omkring mina blommor och ljus, mamma får ringa och kolla med kyrkogårdsförvaltningen i morgon för att se om det är dom. Det medlemsägda föräkringsbolaget ringde idag och sa att dom fått över handlingar om olyckan från Polisen, hur kan dom få dessa före mamma och pappa?

Besök hos mamma och pappa, nu har snart alla vänner och bekanta varit hemma, kanelbullar och bullar med mormors hosta på menyn. Vivi en av mina första och allra bästa vänner hälsade på mamma, pappa och mina systrar idag, hon hade med sig ett par bilder på mig som pappa scannade in.

Emanuels föräldrar har varit här och lämnat en ros och en hälsning, förutom dom och alla ni andra som knallar förbi och hälsar så händer det inte så mycket, det är rätt lungt har uppe vid kyrkan om man säger så. Fick en pilsner igår kväll en av mina egna, har du börjat snåla pappa ;. Ja ja det är väl lika bra att jag får dom, det är väl ingen annan som vill ha den sorten. Härligt att få besök av sina klasskamrater, mamma och pappa lånade hem och scannade Era hälsningar, ni hittar dom under gallerier.

Pappa fixade även ett par galvade femtums spik för att sätta fast Era och andras hälsningar i backen med. Galleri 1 - 3 från minnesstunden i församlingshemmet är tillbaka det hjälpte ändå inte nedladdningsfarten att ta bort dessa.

Idag fick pappa höra att jag såg ut som en filmstjärna när han visade bilden han har som skrivbordsbild på sin PC, man får tacka. På kvällen var det picknick på kyrkogården med kaffe och bulle, mamma och pappa var här med ett par bekanta. Hade varit gott med en tugga det var ett tag sen nu, har inte fått någon semla i år typiskt nu när man inte behöver oroa sig för vikten längre. Frölunda Indians vinner sin sista match i elitserien men lyckas ändå inte gå till slutspel dom slipper i varje fall kval, tur att vi inte köpte några säsongsbiljetter i år, dom har ju spelat bedrövlig dåligt.

Elva veckor idag, mamma och pappa åker förbi verkstadsklubben på Volvo på morgonen dom har haft papper för. Du är besökare:. Gästboken Sökväg: Dagboken » » Mars. Min dagbok   Hej hej,   Vädret är underbart Maud och mamma kan sitta på altan och sola det är inte ofta man kan göra det i mars, mamma planterar mer påsklijor på min grav.

Hej då   Hej hej,   Det händer inte så mycket, pappa är slapp och uppdaterar inte hemsidan så ofta som han borde. Hej då   Hej hej,   Pappa köper goa solstolar varför gjorde du inte det förra året, dom hade jag viljat prova ja me. Hej då   Hej hej,   Idag blir det lite gult ovanför mig när mamma planterar påskliljor vid min grav, på kvällen tar hon bilen till stan för att träffa Renata från Tjeckien.

Tjingeling   Hej hej,   Farmor får komma hem idag, skönt för henne att slippa Sahlgrenska, kan inte vara något vidare att ligga där när våren kommer. Hej då   Hej hej,   Sommartid, vem bryr sig, solen går upp när den går upp, det är en grymt fin dag med värme och sol hade gärna legat på altan en dag som denna. Hej då   Hej hej,   Lillsyrran fyller sjutton, ett stort GRATTIS på dig, önskar att jag kunde varit med och gratta dig på morgonen, fast jag hade väl inte orkat upp så tidigt efter en fredag kväll.

Älskar dig mest i hela världen   Hej hej,   Fredag och med posten kommer ett urdåligt förslag från "Gravstensbutiken" han verkar inte fattat någon ting eller så orkade han inte och plankade bara något han hade sen tidigare.

Hej då   Tjo,   Mamma och pappa åker till olycksplatsen för andra gången sen det hände, första gången var dagen efter.

3 Comment

  • Han arbetar i många led med skisser, måleri, fotografier och screen. Och den påverkan himlens ton och rörelse har för dagars färg och stämning. Jag har alltid älskat att uttrycka mig skapande på något vis. Hon har målad i många år, har gått på en privat konstskola hos en konstnär i Tyskland och är utbildat bildterapeut. En annan passion är att arbeta fram vackra halssmycken, örhängen och ringar. Inget av det som skulle blivit gjort har gjorts, det har varit en vinter utan arbete i garaget, det har varit en vinter ingen skulle behövt vara med om.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google