Other

Amerikanska tonåringar tgp

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

brud naken fitta
tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

tgp amerikanska tonåringar

Min tonåring tar sitt juniorår på gymnasiet utomlands i Italien. Jag är säker på att hon kunde svara bättre, men jag kommer att dela några observationer som hoppar ut för mig. Min familj tog också in en italiensk utbytesstudent förra året, så jag har också sett det amerikanska livet genom en europeisk tonåring.

Och du satsar, några av dessa observationer kommer att dyka upp i min nästa bok. Wow, vilken skillnad. Det har varit en inlärningskurva för mig som amerikansk förälder att anpassa mig till det faktum att det är lördag och min dotter återvände till sin värdfamilj från en natt med dans med sina italienska vänner klockan fyra på morgonen.

De första gångerna som detta hände blev jag rädd. Min dotter insisterade dock att det var detta som tonåringar gjorde i Italien. Hennes värdsystrar gick också ut varje helg och stannade ute till de tidiga timmarna.

Vad gör tonåringar här i USA? De går till fester som hem där föräldrarna saknas i handling. Eftersom dricksåldern är 21, är det inte mycket för en amerikansk unge att göra på natten. De befinner sig ofta navigera besvärliga sociala situationer, med för mycket dricka pågår, och på en plats som i slutändan får ett besök från den lokala polisavdelningen.

Så spännande. Som läsaren av detta svar påpekar är antalet alkoholmissbruk olika land efter land, som de är här, stat efter stat. Jag kan bara tala för mitt intryck av Italien. Intressant nog bekräftar den studie han delade med mig att Italien har en av de lägsta nivåerna av mindreåriga berusning.

Jag undrar om den amerikanska lagen som sätter laglig dryckesålder till 21 har haft den oavsiktliga effekten av att få tonåringar att känna sig som om de måste dricka varje droppe innan kavalleriet rider in och rycker det från sina händer. Italienska tonåringar, som lagligen är tillåtna att dricka vid 18, tenderar att vara mer sofistikerade, sociala drickare.

Många är uppfoskade med vin med middag, och alkohol är inte en magisk elixir som måste tappas ner så snabbt som möjligt innan den försvinner. Förresten, dumma tonåringar kan existera överallt. I Europa och i Amerika. Jag antar en nivå av mognad i detta svar. Vem som helst kan få problem med friheten. Med det sagt, om du har en tonårig tonåring, tror jag att den europeiska modellen är mer vettig.

Som min dotter säger: "Mer frihet kan hjälpa dig att mogna. På grund av dessa kulturella skillnader, säger jag att du tror att jag oroar mig mer för min dotter i ett annat land. Inte riktigt. Inte längre, åtminstone.

Hennes utbytesorganisation har statistik som visar att tonåringar är säkrare under sitt utomlandsår än de är hemma i Amerika. Ska vi titta på binge drinks, DUI och till och med vapen i staterna? Dödligt och ett enormt problem här. I slutändan, lika svårt som det var för mig att anpassa sig till min dotters nattlivsvanor, skulle jag mycket hellre få henne att umgås med äldre tonåringar och vuxna än i en situation där jag inte kan sova förrän hon återvänder hem.

Naturligtvis finns det andra exempel på oberoende som jag kan lista, till exempel förmågan som europeiska tonåringar måste resa av sig själva.

Min dotter flög från norr till söder av sig själv och har tagit tåg över hela Italien. Italienska föräldrar förväntar sig i allmänhet ansvar från sina barn. Amerikanska föräldrar försöker kontrollera våra tonåringar, vilket kan få effekten av att tonåringar arbetar hårdare för att trotsa begränsningarna för vår önskan att skydda dem.

Och ja, när min dotter kommer tillbaka kommer vissa saker att bli bättre. Hon föredrar i allmänhet vårt skolsystem. Men jag kan föreställa mig att det kommer att vara utmanande för henne att acceptera de begränsningar som följer med att vara en extrovert amerikan i ett samhälle som inte litar på tonåringar och ser dem som potentiella problemkällor. Hennes utegångsförbud kommer att vara tillbaka - inte för att jag inte litar på henne, utan för att jag inte litar på miljön som amerikaner har skapat för henne.

Europeiska tonåringar växer upp snabbare. I många europeiska kulturer har de mycket mer självständighet som barn och är i allmänhet mindre övervakade. De ges mer ansvar för sin egen säkerhet och dagliga schema från tidig ålder. I Tyskland och Österrike kan tonåringar avsluta en mindre typ av examen vid 15 år och gå in i lärlingsprogram, vilket innebär att många av dem har en inkomst, ett ordentligt kvalificerat handelsjobb och många aspekter av en vuxen livsstil i en ålder då amerikanska tonåringar är fortfarande passerar anteckningar i matematik klassen.

De mer liberala attityderna mot kön, och lägre åldrar av samtycke, liksom de mycket lägre dricksåldern, leder också till olika dateringskulturer. Detta är dock inte sant på alla livsområden, eftersom dessa tonåringar också tenderar att leva hemma längre än amerikanerna gör och gifta sig senare.

Amerikaner gifter sig mycket yngre, har fler barn och flyttar ut från sina föräldrar hemma vid en yngre ålder. Jag kände amerikaner som gifte sig före 18 års ålder mormoner. Det är ganska otänkbart i Tyskland. Jag kommer från Storbritannien men har bott i Frankrike och Holland och tillbringat mycket av min barndomsferie i USA.

Här är några viktiga skillnader som jag har lagt märke till:. En av de största skillnaderna som jag märker är social integration och integration mellan olika åldersgrupper och mellan kön. I Europa är det mycket vanligt att se en grupp tonåringar blandad man och kvinna ute på kvällen eller umgås och umgås som vänner.

I USA och även i Storbritannien bildar flickor och pojkar vanligtvis vänskap med människor av samma kön och därför tenderar flickor och pojkar att umgås separat från varandra. Åldersskillnader är mindre relevanta i Europa. Europeiska barn gör mer med sina familjer - att äta tillsammans är mycket viktigare, och som ett resultat tycker jag att unga européer är mycket bättre på att kommunicera med vuxna i alla åldrar. I USA och återigen faller Storbritannien i denna kategori också märker jag att det är mindre kvalitet på familjetiden och tonåringarnas sociala färdigheter ligger bakom deras europeiska kamrater.

Jag tror också att europeiska tonåringar har mer frihet än sina amerikanska kamrater detta har redan nämnts i vissa andra svar. Sport spelar en mycket större roll i USA än i Europa, särskilt för tonårstjejer. I skolan finansieras idrottslag, anläggningar och matcher riktigt bra och är centrala för skollivet, medan det i Europa inte är lika prioriterat och finansieringen är mycket lägre.

Detta ökar definitivt i Europa, men är fortfarande långt efter USA. Det är juridiskt och socialt acceptabelt för européer att dricka vid en mycket lägre ålder än i USA.

I Frankrike dricker man ofta vin med lunch och kvällsmat, och öl kan också serveras när som helst på dagen, inklusive på morgonen, men det är sällsynt att en fransk person dricker en halv liter. Istället kommer öl i mycket mindre glas. Fransmännen kommer att dricka mycket mindre mängder öl eller vin, men oftare. Normalisering av alkohol i ung ålder innebär att du ser mindre upprörande berusade europeiska tonåringar.

I Storbritannien och USA verkar alkohol för mycket mer av en nyhet så tonåringar tenderar att vara mer dricka! På grund av geografiskt läge och närhet till andra länder, tenderar fastlandet europeiska tonåringar att. Från vad jag vet är detta mycket mindre vanligt i USA och även Storbritannien. Amerikanska tonåringar verkar följa mode närmare än europeiska tonåringar; däremot tenderar européer att vara mer klassiska i sin stil.

Jag är av indiskt ursprung, men jag är född och uppvuxen i Amerika och tillbringade ett år på gymnasiet som utländsk student i Tyskland. Jag var Och låt mig berätta, jag hade bokstavligen några av de mest sinnesrörande upplevelserna i mitt liv. Många konstaterar att europeiska tonåringar åtnjuter betydligt mer frihet och självständighet än amerikanska tonåringar.

Personligen tänker jag inte ljuga att de typiska förtryckande och förnedrande attityderna till tonåringar i Amerika verkligen brukade komma på mina nerver. Men du kan satsa dina pengar på att det liberala Europa säkert har några av de irriterande konservativa amerikanska föräldraskapen där de inte låter sina och åringar göra skit av sig själva och du respekteras fortfarande inte som full vuxen vid 18 år. Lyckligtvis för mig, eftersom min kulturella bakgrund kan ha några folk som snabbt antar antaganden, har mina egna föräldrar alltid varit mycket rimliga.

Och en uppsättning av mina värdföräldrar var också mycket rimliga. Jag är inte en stor partier i meningen med galna klubbar och fester som jag inte har någon mening med, men ja, festa och åka till klubbar är en stor sak i Europa medan den amerikanska motsvarigheten är en vild husfest plus kanske några lokala klubbar och barer.

Europeiska tonåringar kanske har större intresse för balsalsdans medan amerikanska tonåringar kan vara mer intresserade av hiphop-teknikhopp eller popstildanser.

Det finns uppenbarligen hela Euro-pop kontra amerikanska pop-scener, men jag tyckte att många europeiska tonåringar är i amerikansk underhållning i alla fall medan amerikanska tonåringar sannolikt inte känner till någon utländsk underhållning överhuvudtaget. Det är sant i Europa, tonåringar kan resa över hela landet eller kontinenten med buss eller tåg, men här i Amerika är vägresan mer normen. När du väl är en äldre tonåring, kan du flyga längs landet.

Så en del av denna awesomeness kan säkert hända här också. Jag vill också påpeka att inte varje tonårings upplevelser handlar om att dricka, droger, festa, sex och den allmänna rädslan och förutseende aura som skapas kring dessa saker. För att tonåringar är överallt, vare sig det är Amerika eller Europa, är många verkligen intresserade av att utvidga sig själva och sträva efter produktiva drömmar i livet. Jag tycker att både här och utomlands. Amerikanska tonåringar följer en väldigt enkel väg med gymnasiet, går på college och går in i arbetskraften direkt efter.

Medan tonåringar i Europa kanske tar en längre väg att avsluta sina studier och börja en karriär. Mer generalisering i det amerikanska systemet och specialisering i det europeiska systemet. Jag tycker att underhållning är mycket större för amerikanska tonåringar än europeiska tonåringar som måste underhålla sig på ett mer gammaldags sätt. I Europa måste tonåringar nöja sig mer med en sportmatch eller picknick i parken och göra utomhus saker än hi def inomhusunderhållning.

Jag vill också påpeka att som tonårig tjej var många av mina kamrater i Europa mer i att klä sig i neutrala och mer tonade mode som jag skulle ha förknippat med mer mogna kvinnor. Flamboyant, ljusa, färgglada, skitliga kläder som du hittar för amerikanska tonårstjejer var inte lika uppmuntrade och marknaden där tillgodoser inte riktigt det.

När jag förstår amerikanska tonåringar jag hänvisar till pojkar eftersom jag är manlig själv finns det i princip tre typer av gymnasieelever. Det finns "jocks", som är idrottsgal och vanligtvis hamnar i ett av gymnasiet. Vårt samhälle är mindre konkurrenskraftigt än deras även om det blir mer så , så det är svårare att dela upp våra tonåringar i grupper som de även om det finns några igenkännliga typer som skulle passa in i dessa kategorier.

Jag känner inte många amerikaner, men jag känner européer, som jag är en, så jag ska säga min synvinkel så noggrant som möjligt:.

6 Comment

  • På grund av dessa kulturella skillnader, säger jag att du tror att jag oroar mig mer för min dotter i ett annat land. Jag tror att det är så i Storbritannien. Inte riktigt. Min dotter insisterade dock att det var detta som tonåringar gjorde i Italien. Europeiska barn gör mer med sina familjer - att äta tillsammans är mycket viktigare, och som ett resultat tycker jag att unga européer är mycket bättre på att kommunicera med vuxna i alla åldrar. På fritiden får sina föräldrar dem att göra tävlingslopp löpning, cykling, spartanska utmaningar osv.
  • De befinner sig ofta navigera besvärliga sociala situationer, med för mycket dricka pågår, och på en plats som i slutändan får ett besök från den lokala polisavdelningen. Brittiska tonåringar dricker ofta och uppmuntras till och med. De mer liberala attityderna mot kön, och lägre åldrar av samtycke, liksom de mycket lägre dricksåldern, leder också till olika dateringskulturer. När jag förstår amerikanska tonåringar jag hänvisar till pojkar eftersom jag är manlig själv finns det i princip tre typer av gymnasieelever. Amerikanska tonåringar följer en väldigt enkel väg med gymnasiet, går på college och går in i arbetskraften direkt efter.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google