Other

Asin sex bollywood

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

brud naken fitta
sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

sex bollywood asin

Asin Thottumkal född 26 okt, , känd mononymously som Asin , är en före detta indisk skådespelerska som dök upp i Tamil , Hindi och Telugu filmer. Hon är en utbildad Bharatanatyam- dansare. Hon har fått tre Filmfare Awards. Hon började sin skådespelarkarriär i den sydindiska filmindustrin , men flyttade senare fokus till Bollywood.

Hon talar åtta språk och dubbar sina egna filmer. Hon är den enda malaysiska skådespelerskan, förutom Padmini , som har dubbat med sin egen röst för alla sina filmer, oavsett språk. Asin har kallats "Queen of Kollywood " av onlineportaler Hon fick sitt Filmfare för bästa tamilska skådespelerskapris för sin mest noterade kritikerrosade prestation i sin tredje tamilska film, Ghajini Hon spelade sedan de ledande kvinnliga rollerna i många framgångsrika filmer, den mest anmärkningsvärda var action Sivakasi , den dramatiska thrillern Varalaru , actionthrillern Pokkiri , det romantiska drama Vel och Dasavathaaram , därmed etablerade sig som den ledande skådespelerskan i tamilsk film och hedrade också av Tamil Nadu-regeringen med Kalaimamani- utmärkelsen för sin spetskompetens inom konst- och litteraturområdet.

Asin föddes i Kochi i Kerala i en malaysisk syro-malabar katolsk familj. Hennes mamma Seline Thottumkal, som flyttade från Kochi till Chennai och sedan till Mumbai för att bo hos sin dotter, är kirurg. Enligt sedvänja skulle Asin heta Mary efter sin farmor. Asins far kallade henne dock Asin eftersom namnet hade en vacker betydelse.

Asin har citerat att hennes namn betyder "rent och utan fläckar". Hon säger att "A" i hennes namn är från sanskrit som betyder "utan", och "synd" från engelska. Hon gick sedan på St. Därefter gick hon på St. Teresa's College i Kochi, en högskola ansluten till MG University , där hon tog examen med en kandidatexamen i engelsk litteratur. Asins första uppdrag var en annons för BPL Mobile. Efter att ha tagit ett år på sig för att fortsätta sin utbildning återvände Asin med sin genombrottsfilm som skådespelerska, Amma Nanna O Tamila Ammayi mittemot Ravi Teja och skildrade en Tamil tjej i sin första film på telugu , som därefter fick Telugu Filmfare Award för bästa skådespelerska.

Samma år vann hon Santoshams bästa skådespelerspris för sin framträdande tillsammans med Akkineni Nagarjuna i sin andra telugufilm Shivamani. Hennes följande två telugu- filmer Lakshmi Narasimha och Gharshana skildrade båda Asin som kärleksintresset för poliser och båda var framgångsrika satsningar.

Asins första tamilska språkfilm var M. Asin repriserade sin roll från sin film Amma Nanna O Tamila Ammayi för återanvändningen, som såg henne skildra en malaysisk flicka i stället för den tamilska flickan i originalet. Filmen blev sedan supershit i tamilsk film under och introducerade Asin till tamilsk filmindustri. Efter en kort återgång till Telugu-filmer, för att göra Chakram , uppträdde hon i Ullam Ketkumae. Filmen, som ursprungligen lanserades , skulle vara hennes debut som en ledande hjältinna, är en kärlekshistoria för college, regisserad av Jeeva , som var försenad men så småningom blev en framgångsrik satsning på biljettkontoret, vilket skapade bredare möjligheter för henne och resten av rollerna.

Efter utgivningen av Ullam Ketkumae citerades Asin som en ledande hjältinna i den tamilska filmindustrin efter att ha spelat i stora filmer som Ghajini , Sivakasi , Varalaru respektive Pokkiri. Filmen som gav Asins genombrott var Ghajini. Hennes roll var en livlig ung modell som heter Kalpana. På följande Diwali hade Asin två utgåvor, Sivakasi och Majaa.

Trots att den senare blev en genomsnittlig grossist, fortsatte den förra att vara en framgångsrik satsning på biljettkontoret. Året därpå lyckades hennes långförsenade satsning Varalaru mittemot Ajith Kumar också på kassan, och The Hindu sa att hon "ser glänsande ut och seglar smidigt genom sin roll". Asin dök upp i Pawan Kalyan 's Annavaram , ett framgångsrikt företag, som var en remake av Thirupaachi. I januari uppträdde Asin mot Ajith Kumar och Vijay i två olika filmer, Aalwar och Pokkiri , med den senare en framgång, medan Aalwar blev ett misslyckande.

Även om Asins roll i Aalwar kritiserades, hyllades hennes framträdande i Pokkiri av kritiker. Hennes slutprojekt för året var motsatt Surya, i Haris Vel , som hade en utgåva från Diwali och blev därefter hennes tredje framgångsrika film som släpptes under säsongen Diwali på tre år. Asin, som porträtterade ett TV-ankare , uppskattades för sin roll i filmen. Asin dök upp i sin första dubbelroll i KS Ravikumar 's Dasavathaaram mittemot Kamal Haasan , som porträtteras tio roller.

Filmen hade varit under produktion sedan september Trots att den överskuggades av Haasans tio roller, berömdes Asins skildringar i filmen som hennes "bäst-hittills", med en av hennes roller som en Vaishnavite i talet Tamil Nadu ; medan den andra karaktären var en brahminflicka från Chidambaram , för vilken hon vann sitt första ITFA bästa skådespelerskapris.

Dasavathaaram blev därefter en av blockbusterna. Sedan hon etablerade sig som den ledande skådespelerskan i södra Indien valde Asin att flytta till Bollywood. Hennes första film Ghajini , mittemot Aamir Khan , var en ny version av hennes genombrott med samma namn.

Efter släppningen fick filmen positiva reaktioner från både kritiker och massor, med Asin som utpekats för sin "fantastiska" skildring. Den noterade kritikern Taran Adarsh beskrev hennes debut på hindi som "fantastisk" och att "att dela skärmutrymmet med en skådespelare av Aamir Khans storlek och ändå förbli i ditt minne även efter showen är slut är ingen cakewalk.

Hon ser fräsch och fotogen ut och agerar sin del briljant och ger Asins prestanda en positiv syn. Ghajini blev den mest intjänande Bollywood-filmen och den sjätte mest intjänande Bollywood-filmen genom tiderna enligt nettosamlingar. Asin senare dök upp i Vipul Shah 's London Dreams , tillsammans med Salman Khan och Ajay Devgan , där hon spelade en sydindiska flicka, Priya, som är känslomässigt men viljestark och en ambitiös dansare samtidigt. Filmen fick blandade recensioner från kritiker.

Hennes första film var Kaavalan , som släpptes den 15 januari Filmen var en kritisk och kommersiell framgång. Behindwoods recension av filmen berömde hennes framträdande: "Asin, på tamil för första gången efter Dasavatharam , övertygar oss med hennes skildring.

Huvudparets kemi har fungerat bra, särskilt delarna med saker som i slutändan resulterar i kärlek". Kemin mellan Vijay och Asin fungerade bra och uppskattades. I filmen ingår också Vadivelu som komiker tillsammans med Mithra Kurian , Roja och Rajkiran som spelar biroll.

Hennes nästa film med Salman Khan, Ready , släpptes den 3 juni till blandade recensioner. Kritiker berömde kemin mellan Salman och Asin. År uppträdde hon först tillsammans med Akshay Kumar i Sajid Khans multistarrerkomedi Housefull 2.

Även om det fick ett blandat kritiskt mottagande, var det en stor kommersiell framgång. Taran Adarsh från Bollywood Hungama, som berömde Asins prestationer, sade: "Asin klarar sig bra, även om hennes skärmtid är begränsad.

Ändå lägger hennes älskvärda utseende och stimulerande leende till hennes karisma!!. Hon är Ajays romantiska intresse och ser lugn och helt söt ut. Khiladi , där hon återförenades med sin Housefull 2- kostar, Akshay Kumar , släpptes den 7 december till blandade recensioner, men var stark på kassan och blev så småningom ett kommersiellt framgångsrikt företag.

Asin medverkade inte i någon film eller I en intervju uppgav regissören Umesh Shukla att Asin skulle ses i en "viktig dramatisk roll". Under filmen Ready i Sri Lanka var hon en del av läger som var avsedda att hjälpa det srilankanska tamilska folket som drabbades av det srilankanska inbördeskriget. Jag stöder utbildningen av sex barn varje år, varav fem är tjejer. Jag har arbetat nära dessa barn och jag vet att om jag får möjlighet, kvinnor kan utbilda sig mycket bättre och veta vad som är fel eller rätt för dem.

Utbildning är en grundläggande rättighet och kvinnor bör inte berövas den. Asin har godkänt Mirinda läskedrycker sedan Asin är en katolsk kristen som tillhör Syro-Malabar- ritualen och bor för närvarande i Mumbai. Skådespelerskan är en polyglot. Hon kan tala sju språk; vara välbevandrad i malayalam hennes modersmål , tamil , telugu , sanskrit , engelska, hindi och franska. Asin talar också en smula italienska och lärde sig grundläggande Marathi för sin film Khiladi , där hon spelade en typisk marathisk flicka.

I juni rapporterades det i indiska medier att Asin lärde sig tyska under sin fritid. Hon började lära sig spanska efter att ha besökt Spanien tidigt Asin gifte sig med Micromax grundare Rahul Sharma i januari i ett kristet bröllop som följdes av en hinduisk ceremoni och slutade agera efter äktenskapet. Deras första barn, dotter Arin, föddes den 24 oktober Source Authors. Previous article Next article. Detta är den senast accepterade versionen , granskad den 13 oktober Den här artikeln handlar om den indiska skådespelerskan Asin Thottumkal.

För andra användningsområden, se Asin otydlig. Indisk skådespelerska. Kochi , Kerala , Indien. Skådespelerska Modell Dansare. Rahul Sharma. Kalaimamani Filmfare Awards.

Huvudartikel: Asin filmografi. Huvudartikel: Lista över utmärkelser och nomineringar som Asin erhållit.

Indien-portalen Bollywood portal. Cookie-policy       To contact us: mail to admin qwerty. Asin Asin Thottumkal 26 oktober 34 år Kochi , Kerala , Indien. Wikimedia Commons har media relaterade till Asin skådespelerska.

2 Comment

  • AB Huma and Nawaz. Very Brutal and horrifyingly enjoyable. Gripande i all sin enkelhet och lätt den bästa pakistanska film jag sett hittills läs mer på bildlänken. Kriminaldrama i ny-bollywoodstil där bortskämda överklassungdomar råkar in i en spiral med våld och död. Hon är den enda malaysiska skådespelerskan, förutom Padmini , som har dubbat med sin egen röst för alla sina filmer, oavsett språk.
  • Efter att ha tagit ett år på sig för att fortsätta sin utbildning återvände Asin med sin genombrottsfilm som skådespelerska, Amma Nanna O Tamila Ammayi mittemot Ravi Teja och skildrade en Tamil tjej i sin första film på telugu , som därefter fick Telugu Filmfare Award för bästa skådespelerska. Detta är den senast accepterade versionen , granskad den 13 oktober Rumpa   Amatör   Indiska   Ass. Backwoods Rural Village Horror-thriller where a modern Delhi couple meets nasty caste honor killers and the woman has to kill to survive. I juni rapporterades det i indiska medier att Asin lärde sig tyska under sin fritid. Första gången.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google