Lesbian

Naken moster bild

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

brud naken fitta
bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

bild naken moster

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum. Det här är en historia som sträcker sig över 24 år och alltså tar sin början sommaren , då jag som fjortonåring för första gången fick se en naken kvinna i verkligheten. Jag bodde i en vanlig småstad i västra Sverige med mina föräldrar och mina två yngre systrar Sandra och Camilla.

Som fjortonåring var jag redan en legitimerad stor-onanist sedan flera år. Jag hade lärt mig runka i årsåldern och älskat det från första stund. Det gick aldrig en dag utan att jag runkade och oftast hände det flera gånger per dag.

Mina favoritobjekt vid den här tiden var skolans snyggaste tjej Marie, min svenskalärarinna Monica och grannens fru Berit. Henne hade jag sett sola topless en gång, vilket var ett stort ögonblick. Men det skulle ändå stå sig slätt mot vad jag fick se en julimorgon Min då åriga moster Eva och hennes dotter Alice skulle komma och hälsa på oss under några dagar.

Eva och Alice inkvarterades i Camillas rum, medan hon snällt fick dela rum med Sandra under några dagar. Alla vi tre barn hade våra sovrum på husets övervåning, där det också fanns ett allrum samt ett duschrum. Mina föräldrar hade sitt sovrum på undervåningen. Min moster var en alldaglig ”tant” i mina ögon. Men den bilden förändrades drastiskt när jag vaknade av att jag var extremt kissnödig. Det faktum att jag även hade ett så kallat ”pisstånd” gjorde att jag dröjde mig kvar i sängen tills kuken hade slaknat, men då blev det också desto mer bråttom att gå på toaletten.

Jag nästan rusade till vårt duschrum och slet upp dörren när jag möttes av mitt livs chock. Mitt på golvet stod min moster spritt språngande naken! Jag hade aldrig sett en fitta i verkligheten och nu stirrade jag som förhäxad på min mosters kraftiga buske mitt framför mig.

Jag minns fortfarande hur pinsamt det var när kinderna hettade och kuken reste sig i givakt. I vår familj var nakenhet tabu och gick man på toaletten så låste man dörren. Men den rutinen hade uppenbarligen inte min moster. Jag minns även paniken att jag trodde hon skulle bli arg för att jag slet upp dörren utan att knacka, men mest rädd var jag att hon skulle se mitt stånd.

Jag stammade ur mig ett förlåt och vände på klacken illa kvickt för att nästan småspringande ta mig ned till husets badrum på undervåningen för att uträtta mina behov.

Bakom mig hörde jag min moster ropa: - Jens! Det är ingen fara. Du kan använda toan här om du vill. Jag svarade inte utan fortsatte ned till badrummet. Väl därinne tog jag fram kuken som stod som ett järnspett för att försöka kissa. Den vägrade att slakna och till slut kom stålen rakt upp i luften som en fontän, så jag fick styra den vändande stålen så att den landade i toan.

Jag var fortfarande i total chock. Dels för att jag hade sett min moster naken, men mest för att jag fick stånd av det. Var inte det typ förbjudet? Jag visste inte. Det enda jag visste var att det var det vackraste jag hade sett. De flesta fittor som man såg i porrtidningar var ren- eller halvrakade, men min moster hade en vacker oansad buske. Dessutom var den väldigt mörk vilket förbryllade mig lite eftersom hon var blond. Hela den dagen gick jag omkring som i töcken i min chock, med min mosters buske som fastnaglad på näthinnan.

Mitt stånd kom och gick under hela dagen och jag kände en slags skamkänsla över detta faktum. Det skulle ju aldrig falla mig in att ha sexuella fantasier om min moster, så jag var verkligen känslomässigt förvirrad i min allmänna tonårs-oskuld. Det var dessutom extremt pinsamt att ens möta min mosters blick, som vid frukostbordet. Men eftersom händelsen redan verkade vara glömd för henne så försökte jag låtsas som om det regnade. Kvällen kom och självklart skulle jag min vana trogen runka innan jag somnade.

Jag försökte tänka på både Marie, Monica, Berit och alla andra populära runkobjekt, men hela tiden dök min nakna moster upp för min inre blick. Jag försökte slå bort tankarna men det var helt omöjligt. Till slut gav jag efter eftersom jag var enormt upphetsad, så nu låg jag där och fantiserade om min mosters nakna kropp när jag runkade.

Skamkänslan gav en ny krydda som var oväntat skön. Däremot var mina fantasier kring just sexuella akter väldigt begränsade i min tonåriga oerfarenhet. I stort sett begränsade de sig till historier som jag hade läst i Lektyrs ”svenska folkets sexvanor”. Jag minns att jag hade svårt att fantisera om att knulla min moster. Det kändes alldeles för förbjudet.

Istället kretsade min fantasi kring vad som skulle ha hänt om jag hade lydit henne och gått tillbaka för att kissa i samma rum som hon befann sig naken i. Det hela var obeskrivligt skönt. Jag kände hur svett började tränga fram ur porerna över hela kroppen.

Hjärtat bultade som en stånghammare i bröstet och jag försökte kväva min egen andhämtning så gott jag kunde. Min hand rörde sig snabbare och snabbare i vad som var mitt livs vildaste runk. Snart kom en bekant ilning i korsryggen, sedan slog blixten ned i min kropp. En våg av värme sköljde över mig och jag tappade kontrollen över mina muskler som skakade spastiskt över hela kroppen. Ur mig sprutade den kraftigaste sats jag hade sett och den landade nästan uppe på bröstet.

Jag fortsatte att spruta och låg snart där, alldeles kladdig med ett lakan som var genomblött av svett och som klibbade mot ryggen. Jag var tvungen att ta en dusch, helt förundrad över den kraftiga orgasmen som jag just hade upplevt. Från den dagen fram till idag har min moster alltid varit nummer ett som onaniobjekt. I takt med stigande erfarenhet har mina fantasier också blivit alltmer raffinerade.

Vid 22 års ålder träffade jag en tjej som också hette Eva. Hon var ganska lik min moster till utseendet. Vår första sexakt blev ganska misslyckad eftersom jag var lite för full och samtidigt drabbades av prestationsångest. Med detta följde någon slags tillfällig impotens, så istället slickade jag henne länge och väl. För första gången upplevde jag orgasmen hos en tjej på riktigt och insåg samtidigt att jag hade fått uppleva en del fejkat tidigare. Känslan var så häftig att jag blev som besatt av att slicka tjejer till orgasm.

När Eva och jag vaknade nästa morgon var jag genast där med min tunga för att tillfredsställa henne. Jag var livrädd för att inte få stånd men helt plötsligt kom jag på den briljanta idén att låtsas att det var min moster som jag slickade. Kuken reste sig på nolltid och vi fick många fina stunder tillsammans under de kommande åren. I takt med att Internet gjorde sin entré i mitt liv i början av talet så utvecklades också successivt nya fantasier kring min moster.

Kulmen nåddes omkring En sak var Photoshop, och en annan när jag upptäckte en brittisk mogen nakenmodell under namnet Hazel May. Hennes kropp var en exakt kopia av min mosters. De var ganska lika för övrigt också, men det var just den där mörka kraftiga busken som tilldrog sig mitt intresse. Från Facebook sparade jag ned bilder på min moster. Därefter klippte jag ut hennes ansikte och klistrade in på Hazels nakna kropp. Vips hade jag egentillverkade nakenbilder på min moster!

Jag blev allt vassare på denna nya hobby och snart kunde jag även lägga min ”nakna” moster på bilder av min egen säng. Jag törs inte tänka på hur många tusen gånger som jag har tokrunkat framför datorn till dessa härliga fejkbilder. Men trots min mångåriga besatthet av min moster skulle jag aldrig drömma om att göra verklighet av mina fantasier. Det skulle ju bli alltför pinsamt om jag inte fickgensvar, då emigration till en avlägsen kontinent skulle vara mitt enda kvarvarande alternativ… Hur som helst, i somras hände en serie sjuka saker som gav helt nya upplevelser.

Det började med att jag skulle hälsa på min moster i hennes sommarstuga. Stugan ligger ensligt och saknar till och med bilväg ända fram. Då det varken finns grannar eller förbipasserande trafik är den en underbar oas för avslappning. Jag brukar besöka henne där då och då och hon hade sagt att jag var välkommen förbi när jag ville under juli, eftersom hon hade tänkt tillbringa hela semestern där.

Om hon inte var hemma så hängde nyckeln på en spik i vedboden, så det var bara att dyka upp när man ville. Sagt och gjort. Jag hade parkerat min bil och gick de sista c:a meterna till stugan. Plötsligt skämdes jag lite att jag inte hade aviserat min ankomst, men min moster är enkel att vara med och brukar ta allt som det kommer så jag oroade mig inte alltför mycket.

Framme vid stugan hörde jag ljudet från en radio på baksidan. Jag tänkte att hon antagligen låg och solade, men just som jag tänkte ropa slog en tanke mig: Tänk om hon solade topless?

Hjärtat började genast bulta i bröstet och jag bestämde mig för att smyga fram och kika. Mycket riktigt! Där på uteplatsen låg min moster iförd endast en bikiniunderdel. Jag stirrade på hennes nakna bröst och jublade inombords!

6 Comment

  • Jag började smeka hennes bröst och bad henne sära på blygdläpparna för mig: - Jag vill filma ditt allra heligaste nu! Jag somnade ganska packad i gästrummet, men vaknade efter bara någon timme; kissnödig och alldeles genomblöt av svett. Hon tvekade med förde sakta ned mitt ollon mot sin klitoris och började gnida. Den äldre, hög kvalitet porr, sexiga, muskel visa mognadamer på webbkamera-porrfilmer. Min moster förste bort mig och drog åt sig täcket för att skyla sig.
  • Men snart kom tårarna och jag övergick till den långa versionen som började med den där sommarmorgonen när jag såg henne naken första gången. Inte heller korten som jag tog när hon solade topless. Utan att vänta satte jag ollonet mot hennes hål. Det är ingen fara. Dotter, och se, lebb porr, hur hårt och hur mycket dina stora bröst pappa, du.. Det gällde ju att just smörja in och INTE tafsa!
  • Det tog lång tid att återhämta sig och vi andades kraftigt i varandras armar samtidigt som vi kysstes vilt. De var ganska lika för övrigt också, men det var just den där mörka kraftiga busken som tilldrog sig mitt intresse. Efter en stund kände jag hur hennes slidmuskler drog ihop sig och hon skakade likt en epileptiker under ett anfall. Nuvarande Betyg Betygsatt: 21 ggr. Istället kretsade min fantasi kring vad som skulle ha hänt om jag hade lydit henne och gått tillbaka för att kissa i samma rum som hon befann sig naken i. Min mamma hade satt på bastun och tänkte sig att hon och hennes syster och sonen skulle bada tillsammans. Dels kunde man ju få se sin moster naken, vilket var en sensation och mer än man kunde fantisera om.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google