Femdom

Styv förälder spank

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

brud naken fitta
förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

förälder spank styv

Glömt medlemsnamn? Håll mig inloggad. Bilder Nätverk Intressegrupper för alla ämnen. Hitta andra. Mötesplatsen Hitta en vän som delar din passion. Att vänta på smisk! En lång pina! En berättelse från verkligheten. Årets smisknovell. Efter en gammal insändare av en tjej Hur är det att uppleva ett uteblivet smisk? Att i sista sund klara sig undan från smisk på bara stjärten fast man verkligen har förtjänat det? Det kan faktiskt kännas som om skulden inte blir betald och något oförlöst för en tjej eller kvinna, som sitter kvar och hon kan inte riktigt gå vidare på ett nytt vitt skuldfritt blad.

Ja så var det för denna kvinna. Hennes berättelse utspelar sig på sextiotalet i England och när jag läste hennes brev om denna händelse en insändare på en smisktråd så ville jag översätta den. Samantha heter brevskrivaren. Jag heter Samantha. Jag bodde där t sedan fyra år och tillsammans med min två år yngre "syster" min styvmors biologiska dotter från tidigare äktenskap.

Jag kallade Gwen faktiskt för mamma. Hon ville ha det så och det kändes bra. Jag längtade på något sätt efter en närvarande mamma. Min far var marinofficer och sällan hemma så det var min styvmamma som tog hand om vår uppfostran. Min biologiska mor var sjuklig och låg inne på sjukhus för bräckliga nerver ända sedan jag var mycket liten,vilket förklarar att jag tagit mycket ansvar på den tid då mina föräldrar fortfarande var gifta.

Jag var det typiska exemplet på en duktig, präktig flicka. Samtidigt hade jag de senaste två åren blivit utvald till årets "pangödla" av en ung kåt manlig jury, men det var inget jag utnyttjade ok det smickrade förstås och tyckte det var besvärligt med pojkarnas uppvaktning som förväntades återbetalas. Jag var mest hängiven studier. Pojkvännen i mitt liv dök upp då jag var 18 just det år händelsen jag här berättar inträffar.

Den här berättelsen ur mitt liv handlar om smisk. Mitt liv är betydligt större och har fler sidor än så. Men detta har påverkat mig en del, denna händelse, framförallt denna enda dag, då jag var 18, det har påverkat starkt tankar känslor och fantasier och därför berättar jag det och undrar om andra kvinnor har liknande erfarenheter och känslor.

Jag har insett att denna händelse och denna hela dag i mitt liv aldrig kommer att lämna mig. Min styvmamma Gwen kunde vara väldigt sträng mot Linda, min två år yngre "syster" och vid några tillfällen när hon inte tyckte det räckte med utegångsförbud hade jag varit i högsta grad närvarande när hon gav Linda en utdragen och ordentlig aga på stjärten över hennes knä.

Ja, Linda fick helt enkelt smisk på bara stjärten! Bestraffningen skedde öppet nere i vardagsrummet med öppna dörrar och var en offentlig förnedring för Linda och samtidigt en upprörande upplevelse för mig.

Även om Linda kunde vara en riktig bitch ibland så kunde jag bara känna sympati och medömkan med henne och samtidigt hettade det i kinderna av egna skamkänslor när mamma Gwens handflata klatchade ettrigt och bestämt på Lindas bara stjärt där hon låg barnsligt upplagd och lydigt över hennes knä fast hon fyllt 16 sedan länge.

Jag var ju också dotter i huset. Skulle det kunna hända mig? Tanken kom flyktigt och hettade snabbt mina kinder men avfärdades snabbt. En kväll skulle det festas på skolan. Jag var 18, ännu ej myndig på sextiotalet, och som sagt känd för min präktighet och själva inkarnationen av duktig flicka. Men samtidigt ett hett byte för de manliga studenterna och jag blev övertalad, förmodligen av Selma, som alltid ställde upp för mig,och som jag tyckte att jag var skyldig att släppa loss med henne, jag gillade verkligen henne och ville inte förlora henne för min tråkighet.

Det blev en kväll som gick över styr. Minst sagt. Alkoholen jag tvingade i mig först, men sen intogs allt lättare fick mig att tappa kontroll och omdöme. Jag hade sex oskyddat! En nyckel stals, en bil som tillhörde någons farbror hamnade i diket, mer saker stals, det klottrades könstexter i några böcker i ett professor-hem, saker gick sönder, musik störde grannar, och inte bara hög musik.

Ett moln av hasch ångor låg tätt över de rum vi härjade i. Allt blev upptäckt och avslöjat och mer eller mindre taget på bar gärning av en icke förmildrande vuxenvärld. Plötsligt var den lydiga flickan fullständigt avslöjad som en riktig bad girl! Det blev ett förnedrande och för mig mycket ovant samtal dagen efter med min styvmor Gwen. Ordet besvikelse kom tillbaka om och om igen, och hon hade svårt att fatta att jag skulle vara indragen i förstörelse, vandalisering haschrökning och mycket förargelseväckande beteende, sexuella utsvävningar anklagades vi för också vilket var lite absurt.

Ordet chockad användes också vid några tillfällen. Nu när jag med stor svårighet försökte återta min roll som duktig flicka inför min styvmor var det som om jag blivit avslöjad, vem jag egentligen var. Vi stod i vardagsrummet. Det var sent på eftermiddagen. En thebricka stod framme. Jag hade kjol och kofta och huvudvärk och enorma skuldkänslor. Kanske mest för att jag gjort Gwen besviken , visat mig vara någon annan helt plötsligt. Jag kände mig nästan frånvarande när jag hörde; "I have decided that you need a spanking"!

Det kunde inte vara sant men hon sa faktiskt; "I have decided that you need a spanking"! Ja det är sant kära läsare, jag var 18 år och min styvmamma sa på fullaste allvar; I have decided that you need a spanking"! Hennes röst lät annorlunda, som om hon obekväm med sin roll som straffande mamma inför mig sin styvdotter.

Jag hörde min egen röst säga eftersom jag samtidigt var utanför min egen kropp i en overklighetskänsla samtidigt som mitt hjärta slog hårda pumpande slag; A ss… spanking??!! You can´t mean that I am much too old for that"!!!!!??? Oh noo dear! Så tydligt att hon var van att hantera flickors protester och argument när det var dags för denna sanslöst pinsamma situation.

Meningar som tonårsmammor använder mot sina äldre tonårsdöttrar. Samtalet mellan domaren och den åtalade fortsatte, den ene med lugn och fasthet med den självklara moderliga auktoriteten, den andra allt mer uppriven och desperat och egentligen på förhand maktlös inför situationen.

Vad skulle jag göra? Till vad? Och försörjningen? Det kanske kan vara svårt att förstå idag för läsare och moderna tjejer men jag hade inget val.

Jag började långsamt förstå det fasansfulla och otroligt förnedrande; Nu skulle det ske! Jag skulle vid 18 års ålder få smisk på stjärten av min styvmor och jag hade ingenting att säga till mitt försvar! På ett sätt hade inte heller Gwen något val, har jag tänkt på efteråt då jag tänkt på henne som en stark och kärleksfull kvinna präglad av sin tid..

Det här var hennes plikt som mamma och handlingen ett mycket nödvändigt ont, hon var en kvinna med höga ideal att uppfylla den förväntade mammarollen i ett samhälle och i en tid då spanking var ett självklart instrument i flickors uppfostran. Det förekom i de flesta hem. Så här hade Gwens egen mamma gjort en gång i tiden. Som vittne till smisket hon gav Sofie hade jag sett att hon också gjorde proceduren ordentligt och noga, som med allt annat, och klatscharna kunde eka i vardagsrummet under flera långa plågsamma minuter.

Det kan inte vara helt lätt att stå emot protester, jämmer och gråt och vara bestämd under hela den fysiska intima proceduren. Vi var båda maktlösa inför våra roller ,det var bara att gå igenom det. Jag blev tillsagd att gå upp på mitt rum, sätta på mig nattlinne och komma ner till henne som väntade i vardagsrummet där jag skulle ta emot min bestraffning. Jag minns mina tama protester som egentligen redan gett upp, jag minns den oerhörda skammen att klä av sig- för att få smisk!

Jag minns att jag stod i endast trosor och trädde över mig mitt nattlinne och kände mig så långt ifrån en vuxen 18 årig kvinna som var möjligt. Jag vara bara en olydig flicka bland andra olydiga flickor som "expected a spanking from mom" varken mer eller mindre. Och sen bli förlåten och livet skulle gå vidare med svidande rumpa och och tilltufsad stolthet. Jag minns det kalla golvet , de två gula undulaterna på mitt rum som kvittrade som vanligt denna oerhörda stund,och jag minns hur jag funderade om det hjälpte att göra förberedelserna långsamt och dra ut på det, eller om jag skulle göra processen med denna mardröm kort.

Jag beslutade mig för det senare inte minst därför att ingen annan ännu var hemma, bara hembiträdet , en söt kvinna från Dublin, Fiona, i trettioårsåldern som hade jobbat för pappa och Gwen i detta hem de senaste tre åren. Att hon skulle förstå vad som skulle hända mig fick jag acceptera och hon hade definitivt sett Linda få smisk ett antal gånger. Jag skulle naturligtvis i ett försök att rädda ansiktet sluta möta hennes blick efter detta, aldrig mer, vem kan möta någons blick som sett eller hört när man fått smisk i 18 års åldern?

Gwen var hård i rösts, borta var den hjärtliga ton vi haft tillsammans, då vi mer varit två vuxna, om än inte jämbördiga, för hon gav mig en del regler jag hade att följa. Men nu var hennes auktoritet över mig helt odiskutabel. Hon var mamma, jag var dotter, en olydig flicka i en vuxen kvinnas kropp. Gwen, min halvasiatiska styvmor, var en graciös vacker kvinna som fyllt 45 detta år, hon hade denna dagen en lång klänning vars blåa färg matchade hennes ovanliga blå vackra ögon.

Jag såg antagligen skräckslagen ut inför förnedringen. Hur mycket skulle det svida på stjärten? Jag hade ju hört Lindas jämrande och gråt och hur hon frenetiskt hoppade och gned sig om stussen efteråt. Gwen som såg paniken i mig sa bara långsamt med eftertryck på nästan varje ord; "Flickor har fått smisk i alla tider och överlevt, det kommer du också att göra med en erfarenhet rikare och en lärdom nyttigare.

Ta av dig trosorna!

2 Comment

  • Jag vågade inte sätta på mig trosorna av rädsla för mer olydnad utan satte mig på en läderdivan, fortfarande med trosorna i högra handen och väntade. Hur mycket skulle det svida på stjärten? Blev en klassisk hemmafru men i förälskelsen var det helt O. Gwen hade tydligt deklarerat, då jag lyssnade, att rökning kunde vara farligt för hälsan långsiktigt för oss och skulle kortsiktigt leda till svidande skinkor. Jag stängde dörren i mitt rum och gick till badrummet. Enligt denna syn ger aga således snabb effekt vad gäller uppförande, men de negativa effekterna anses vara betydande och långsiktiga.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google