Erotic

Bhama fötter naken

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

brud naken fitta
fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

fötter naken bhama

En kär lek. Uppleva med alla sinnen vidöppna. Det var det jag längtade efter första gången jag hade sex. Men det var en besvikelse.

Var det inte mer än så här, frågade jag mig. Senare har jag förstått att så har många andra också känt det.

När jag kom i kontakt med den tantriska traditionen kunde jag börja slappna av och släppa tanken på att det ska hända något och att jag måste uppnå något.

Med tantra blev sex och livet en tillåtande upptäcktsresa. Vara mer av sig själv, släppa sina masker, vara naken utan hemligheter. Fyllas av kärleken. Den här kärlekens språk öppnade många nya dörrar i mitt liv.

Inte bara förändrades mitt begränsade sätt att se på hur sex skulle vara, utan livet i stort kändes mer kreativt och fick andra och fler uttryckssätt.

Under en tid räddade till och med tantra mig från steget att skiljas. Jag vågar till och med påstå att tantra gjort mig till en bättre chef, en mer inkännande mamma, en roligare vän och en mer kärleksfull partner.

Med tantra har jag lärt mig att kärlekslivet fortsätter hela livet. Tar inte slut ens när den andre dör. Tantra handlar om så mycket mer än bara sex och orgasmer. Tantra är att uppleva livet genom alla sina sinnen. Tantra kan vara att se sin älskade djupt i ögonen.

Tantra kan vara att lyssna på en vän eller dansa vilt till värsta rocklåten. Tantra kan vara att varsamt bli omplåstrad och skoskavet baddas. Tantra kan också vara en varm fika med godaste chokladbiten till. Med den man älskar. Leah Weiss förklarar i boken "Bhãvanã" hur meditation utövas inom den tusenåriga thailändska traditionen bhãvanã — ett sätt att utveckla motståndskraft och styrka som kan användas när det behövs som mest. Läs mer I årets kursgård- och retreatcenterspecial listar vi hela 57 fantastiska kursgårdar och retreatcenter.

Zen Coaching är ett sätt att coacha och leva som uppmuntrar öppensinnat utforskande, nyfikenhet och en kärleksfull närvaro. Syftet är att ge oss möjlighet att hjälpa oss själva och andra genom att "inte hjälpa". Vi har träffat grundaren Kåre Landfald. Maria Nylow guidar dig till kraftplatsen Gamla Uppsala, där den andliga kraften vilar mellan kullarna i väntan på den som vill lyssna på stillhetens ord.

Samma andliga kraft som kan leda dig till dina egna kraftplatser och portaler. Vinn ett kit med Lamazuna ansiktsrengöring i fast form samt 2 virkade rengöringspads i ren bomull från Hemkokat Sverige — miljövänliga pads som tvättas om och om igen!

Läs mer och delta i utlottningen Tretton författare får ordet i talets mest versatila antologi "Skiftet — antologin om inre och yttre omställning". Skiften kan vara både smärtsamma och omtumlande — och samtidigt så spännande och nyskapande. Boken skapades av Anita och Sigrid Carlsson under coronapandemin. Tillsammans har Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson samlat sina erfarenheter och kunskaper och vill hjälpa dig att komma igång med tarotkorten. En doftande trädgård symboliserar njutning.

Det skriver författaren Elin Unnes i sin senaste bok "Den parfymerade trädgården". Det handlar om att leva! Ordet generositet är på ytan enkelt att greppa. Att ge, att dela med sig, att tänka på någon annans behov. Låter enkelt men är detta generöst? Johanna Wallin förmedlar med modellen och känsloverktygen i boken "Sätt färg på ditt arbetsliv — inifrån och ut" att det är möjligt att skapa mer kreativa och fullödiga arbetsliv där allas resurser tas tillvara.

Författaren Marie Forle o är en obotlig optimist som vigt sitt liv åt att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och skapa en bättre värld. Hennes budskap i nya boken "Allt går att lösa" handlar om att se varje motgång, utmaning och bakslag som en möjlighet att växa och få nya erfarenheter. Ayurveda är en flertusenårig österländsk läkekonst som idag praktiseras över hela världen. Målet är att få hela människan — kropp, psyke och ande — i balans. Så mycket händer energimässigt i världen nu och flera spirituella inspiratörer kliver fram på den offentliga arenan och berättar vad de upptäckt att pengar egentligen är — en energi som vibrerar av lycka och kärlek.

Att vara snäll är svårt om du inte är självsnäll. Snällhet gentemot andra kan trötta ut dig om du inte sätter gränser och har mod att stå på din egen sida, eller vet vad du själv behöver. Det säger Maria Helander , samtalsterapeut, beteendevetare och författare.

De flesta säger sig ha ont om tid idag, men professor emerita Bodil Jönsson vill inte acceptera en sådan inställning. Möjligen är det så att människor känner sig tidsjagade. Kan man bli fri från rädsla och ångest genom att ändra sitt sätt att tänka? Författaren Corinne Zupko är ett levande bevis på att just det är möjligt. Free har pratat med Corinne om den oväntade helomvändning hennes liv tog när hon började förstå principerna i Mirakelkursen.

Övergången till en ny dimension är avgörande för mänsklighetens överlevnad. Det menar den amerikanska mystikern Maureen J. Germain , aktuell med boken "Den femte dimensionen". I Matt Kahns senaste bok "Allt som finns är till för dig" vill han förmedla nya och innovativa sätt att bemöta och hantera rädslor och dömanden och visa på redskap för att komma ur egots inre krig.

Att skifta från egot till själen är hans devis. Dansmeditation inspirerar till rörelsefrihet och att komma i kontakt med sina egna, inre processer, en väg till sann extas. I dansen får vi släppa loss rörelseglädjen. Att vara totalt närvarande i leken är att vara i meditation, säger Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam , grundare till metoden. Charlie Morley menar att vi genom lucida drömmar blir medvetna om det omedvetna. Detta öppnar upp för möjligheten att förändra, förbättra och läka olika områden i våra liv och dessutom kommunicera med vår gudomliga potential och inse hur obegränsade vi egentligen är.

Varje människa har sitt kärleksspråk och behöver bli mött i det för att känna sig sedd och älskad, ett språk som tar sig många och oväntade uttryck. Ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning.

Åsa Nyvall och Helene Arkhem vägleder oss i de fem kärleksspråken. Vetenskapliga studier från Windbridge Research Center visar att efter-döden-kontakter, andekontakter, med nära och kära ger påtaglig stressreducering och terapeutiska fördelar. Camilla Elfving ger sin syn på saken och har även samtalat med några mediumkollegor. Kajsa Ingemarsson , en av Sveriges mest uppskattade författare, berättar om sin egen resa där kändisskapet och den enorma pressen ledde till utbrändhet, och om "A Mystical Journey", guidade meditationer som hon skapat tillsammans med musikern Staffan Bond Westfält.

Att få njuta av kicken efter ett kallt bad och alla de positiva effekterna på både kroppen och humöret det har, är heligt för oss. Camilla Elfvings reportageserie om healing fortsätter.

Professor William "Bill" Bengston har under 35 år forskat på healing och gjort mängder av kontrollerade tester, särskilt med fokus på cancer. Att vara magisk är att leva livet fullt ut och att med generositet, kärlek och empati skapa en ny värld. Det säger Lee Seger , aktuell med sin nya bok "Ditt magiska jag — 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande".

Right Livelihood-priset, även känt som det "Alternativa Nobelpriset" firar årsjubileum i höst. En av årets pristagare är Greta Thunberg som får Right Livelihood-priset "För att med utgångspunkt i vetenskapliga fakta inspirera till och stärka politiska krav på omedelbara åtgärder mot klimatförändringarna.

Erica Palmcrantz Aziz , känd som Sveriges första raw food-inspiratör, har nyligen kommit ut med boken "Enkel kombucha och kimchi". Erica berättar om hur allt startade och att mat med nyttiga bakterier har en stor inverkan på vår kropp och hjärna.

Fan Xiulan är kinesisk läkare och grundare av medicinsk qigong enligt Biyunmetoden. Biyunmetoden är en egenvårdsmetod där man genom avslappning, naturlig andning, koncentration och naturliga rörelser tillför livsenergi, qi, till kroppen och hjärtat. När vi låter det gudomliga leda blir våra handlingar lekfulla och lätta. Egot är inte längre chefen! Det säger Tosha Silver , bästsäljande författare, inspirerad av bland annat den yogiska livsfilosofin och astrologi.

Martinus kosmologi visar på en kärleksfull mening med allt som sker, ett försvar för allt och alla där livets mening förklaras samt orsaken till allas våra olika öden, utifrån bland annat ett reinkarnationsperspektiv. Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa - då är det här en bok för dig. Erica Palmcrantz Aziz visar även hur man kan göra massor av annat gott med sin kimchi och kombucha.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken: Karin Ridling , Frösön. Shanti Stina Eriksson , Hudiksvall. Janina Stenberg , Limmared. Det föll sig naturligt, jag visste att jag ville jobba med människor och med mina händer.

Det säger Susanne Lindström , leg naprapat och dipl akupunktör. I kursgårdsspecialen hjälper vi dig att hitta en plats där du kan stanna upp, lyssna inåt och utvecklas tillsammans med andra. Vi listar 55 fantastiska ställen som finns i vårt avlånga land.

Författaren och läraren Brandon Bays läkte själv sin tumör med alternativa behandlingssätt. Hon fann ett sätt att hela kroppen i kontakt med sina lagrade cellminnen.

3 Comment

  • Mer erotik i vardagen Många behöver återupptäcka både vardagserotiken och varandra. Så påverkas huden av lösningsmedel Forskare vid Lunds universitet har utvecklat en metod som gör det möjligt att se hur enskilda molekyler i hudkrämer, läkemedelssalvor och rengöringsprodukter påverkar och växelverkar med hudens egna molekyler. Vara mer av sig själv, släppa sina masker, vara naken utan hemligheter. Avsugning på balkongen 3ms. Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Jag vågar till och med påstå att tantra gjort mig till en bättre chef, en mer inkännande mamma, en roligare vän och en mer kärleksfull partner. Varför inte göra samma sak med din kost?

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google