Erotic

Stora bröst regnkläder

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

brud naken fitta
regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

regnkläder stora bröst

Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänka att användas verkligheten. I testet av regnkläder har vi låtit barn som går på förskola eller i skolan använda kläderna i sin vardag. Därefter har de, tillsammans med sina föräldrar, fått utvärdera plaggen. I testet har vi framför allt tittat på följande egenskaper:. Passform:  Hur funkar regnkläderna på olika typer av kroppar, går byxorna högt upp för att ge ett bra skydd och kan ben- och ärmslut justeras i omfång?

Funktion:  Hur vattentåliga är plaggen, har de någon värmehållande funktion och hur väl fungerar dragkedjor och fickor? Tålighet : Hur väl står regnkläderna emot nötningar och slitage, kan de tvättas och hur håller sig vattentåligheten efter tvätt? Ovanstående har därefter vägts samman med regnklädernas pris, varefter ett slutgiltigt betyg har satts. Gneis allvädersset Turmalin utgörs av en skaljacka och -byxa som håller för både vatten och vind.

Gneis lovar funktioner av hög klass och material, och det märker vi av. Jackan och byxan är så tunna och följsamma att även ett litet barn kan röra sig precis som vanligt utan att känna sig hämmad och stora barn tycker om att ha plaggen på sig. Turmalins design är okomplicerad och minimalistisk. Jackan har endast en ficka, vi hade dock gärna sett att där funnits en till.

Det finns även en ficka framtill på byxorna men den kommer man endast åt om jackan är öppen. Byxorna går upp en bit på överkroppen både över rygg och bröst. En detalj som känns mest praktisk för de minsta barnen, som i större utsträckning tenderar att lägga sig ned i vattenpölar. Turmalins dragkedjor är av bra kvalitet enbart YKK och enkla att dra upp.

Den avtagbara huvan har en bra form. Både byxor och jacka har en godkänd mängd reflexer och byxans rem att fästa under skon har hållit sig i fint skick.

Passformen på båda plaggen är mycket bra och åt det rymliga hållet, vilket gör det enklare för den vuxna att klä på barnet. Det märks att plaggen är noga utprövade när resåren baktill i byxan hamnar precis rätt på barnets rygg.

Kläderna har utan undantag hållit tätt och varmt. Vad gäller slitage så finns förstärkningar i Cordura vid knä och rumpa. Vi har sett en tendens till nötningar nere vid byxslutet men i övrigt håller plaggen väl även för tuffare lekar. Turmalin skalset går att tvätta i maskin, men tyget suger åt sig en del av fläckarna och blir inte helt rena igen. Vissa solkiga märken kvarstår. Det är dock en detalj vi kan leva med när plaggen i övrigt har så mycket bra att erbjuda både för förälder och barn.

Gneis låter meddela att på den nya modellen av Turmalin, som kommer till våren, har man lagt till en ficka på jackan och förstärkt nederdelen av byxan med Cordura. När en ny version at Turmalin har testats så kommer vi att uppdatera med en ny text. Kuling Outdoor Ottawa är ett tvådelat regnställ för barn.

Utsidan känns som en klassisk galon, men lite mer tåligt. Detta regnställ är fleecefodrat vilket innebär att det fungerar även under stora delar av vintern — åtminstone om man bor i de södra delarna av landet. Det kan användas utanpå en overall, men det lär bli bylsigt. Är det slaskväder kan det räcka med endast det fodrade galonstället.

Regnjackan är normalstor i storlek och åt det rymligare hållet i passformen. Det går utmärkt att få plats med ett extra lager varma kläder under. Dock är den inte så rymligt att det får plats utanpå en overall. Jackan har breda reflexband på båda ärmarna. Den stängs med dragkedjan och kan även knäppas igen med tryckknappar. Luvan är även den fodrad, och kan tas loss helt.

Byxorna är riktigt rejäla och går upp över axlarna. Även de har reflexband runt barnets vader. Över knäna är tyget förstärkt. Längst ned på byxbenen finns rejäla fotband av gummi, som kan träs under barnets stövel så att vatten inte kan läcka in. Dessa band sitter fast med knappar. Det gör det dels enklare att justera längden på den, dels möjliggör det för att byta ut banden om de skulle gå av.

Efter en höst och vinters användning syns dock inga tecken på att de skulle vara på väg att lossna. Kuling Outdoor Ottawas regnbyxor är enkla att ta på och av barnet.

Den övre delen av byxan är endast av fleece och knäpps ihop över barnets axlar med kardborre. Framtill kan byxorna öppnas upp med dragkedja, så de är lätta att dra på. Fördelen med den här typen av fodrad galon är att det är mycket praktiskt vid slaskigt väder samt lätt att skölja av om barnet lekt i lera.

Nackdelen är att användningstiden förkortas, då plaggen snabbt känns svettiga så fort det börjar bli varmare ute. Skulle vatten läcka in till fodret tar det dessutom lång tid för det att torka. Men som ett regnställ som effektivt håller torrt och varmt så fungerar Kuling Outdoor Ottawa oväntat bra.

Isbjörns of Swedens jacka Tornado har av oss använts ihop med byxan Kuling för de mindre testbarnen, och med byxan Hurricane för de större. Vattentätheten i plaggen har fungerat felfritt, testbarnen har hållit sig torra och varma i alla väder och både ben- och ärmöppningar är så pass tighta att de funkar som väderlås.

Jackan Tornado har en innerärm i elastiskt material som går en bit utanför ytterärmen och isolerar ytterligare. Passformen på jackan är rymlig, tyget är följsamt och lite åt det prassliga hållet.

Jackan har två rejäla horisontella fickor på framsidan, med stora öppningar med vattentät dragkedja - vilket gör dragkedjan lite seg att hantera för ett barn. Jackan har en krage som går upp en bit och ger ett bra vindskydd för halsen. Byxorna Kuling och Hurricane från Isbjörn känns båda rymliga i benen, med en rejäl resår i midjan.

Kuling har dragkedjan i sidan och går upp en bit på bröstet, för ett ökat skydd mot vattenläckage, med hängslen som kan knäppas upp på framsidan. Hurricane har dragkedjan mittpå framtill och hängslen som kan tas av helt om barnet inte vill använda dem. Byxhällorna är rejäla och har hållit bra att gå på. Både jacka och byxor står väl emot slitage, det finns inga spår av nötningar eller hål. De ljusa färgerna på jackorna vi testat har dragit åt sig en del fläckar.

Damm och lera gick bort av maskintvätt men vissa av de solkiga fläckarna syns även efter. Jackan Tornado har reflexer på ena ärmen, är fodrad med nättyg och har en luva som kan tas loss helt och snyggt fästas in med kardborre för att bättre hållas på plats när den är utfälld. Isbjörn of Swedens skalkläder är mycket väder- och slittåliga och får en lång användningsperiod tack vare rymligheten i plaggen. Carena Kuling Regnställ är ett tvådelat set i galon.

Både jackan men framför allt byxan är rymliga i passformen, det finns mycket bredd i byxbenen. Men tyget är ändå så pass följsamt att även småbarn kan röra sig bra i byxorna. Galon kan ibland uppfattas som stelt och plastigt, men Kuling Regnställ är tillverkat i en matt galon som känns väldigt mjukt.

Våra testpersoner i både ettårsåldern och sexårsåldern har uppfattat kläderna som bekväma att ha på sig och enkla att ta på, även för det lilla barnet som behöver hjälp av föräldern. Byxorna har hängslen som sitter ihop i ryggen för att minska risken att de glider nedför barnets axel. Hängslena kan justeras längdmässigt, de allra största storlekarna saknar dock hängslen.

Det finns reflexer på både jacka och byxa. Insidan av jackans krage är fodrad med mjuk fleece och ben- och ärmöppningar har resår så att plaggen hålls bättre på plats och vatten inte läcker in. Inget av barnen som använt Kulings regnkläder har blivit blöta i plaggen, de har även tålt att sitta i pölar med. Byxorna har ingen dragkedja utan dras på, medan jackan har en dragkedja som är enkel att dra upp och ned.

Regnjackans luva är fäst med tryckknappar och kan tas loss helt, även luvan har resår för att bättre sitta rätt när den används. Kuling Regnställ har blivit smutsiga och leriga efter lek, men är enkla att torka av och kan även tvättas i maskin.

Plaggen har hållt sig i fint skick även efter en säsongs använding. Knän och armbågar är förstärkta. Kläderna är inte slitna men har använts främst när det regnar och inte vid torrt väder, så de har inte utsätts för lika mycket slitage. Sammanfattningsvis så känns Kuling som fina och prisvärda regnkläder som håller barnet torrt och kan följa med i barnets lek och rörelser.

Mikk-Lines regnställ är ett traditionellt galonset uppdelat på byxa och jacka. Tyget känns inte på något sätt stelt eller styvt och också barn som har de minsta storlekarna kan böja på knän och armar precis som vanligt med regnkläderna på. Passformen är relativt generös, plaggen är inte tight skurna och lite större barn upplever att det finns bra med svängrum i både byxa och jacka - både för lek och för att själv få på sig kläderna.

Mikk-Line regnställ har inte upplevts som svettigt. Att hålla tätt mot vatten utifrån har plaggen gjort bra. Både jacka och byxa har resår i ärm- och benöppning som ska hjälpa till med att hålla väta och kyla ute genom att täta till runt hand- och fottled.

Vad gäller slittålighet så finns det inga förstärkningar på Mikk-Lines regnställ, vare sig på knän eller armbågar. Vi tycker ändå att plaggen har hållit bra. Vi ser inga hål eller andra tecken på nötningar. Regnbyxans rem att fästa under skon har även den hållit ihop. Mikk-Lines regnställ har dock främst används vid just regnväder, och inte som ett varje dag-plagg som slitis mot torr mark.

Byxorna, upp till och med storlek , har hängslen som sitter fast baktill men kan knäppas upp framtill. De största storlekarna på byxorna har inte hängslen.

2 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google