Erotic

Generad och smiskad

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

brud naken fitta
smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

smiskad generad och

Författare: saramilf Datum: E-post: saralarsson66 yahoo. Kategori: Age play och Lesbiskt. Betyg: 4. Detta är den femte delen av min novellserie om Johan, min härlige lintott. Det var aldrig tanken att den skulle hålla på så länge, men alla fina kommentarer har sporrat mej till att fortsätta skriva.

För den bästa läsupplevelse, så rekommenderar jag mina kära läsare att läsa dem i rätt ordning. Ett tack till Nettan som än en gång har tagit hand om den tråkiga, men så nödvändiga korrekturläsningen. Det är lördag förmiddag och jag, Sara Larsson 50 år, åter igen sitter halvnaken ute i min härliga trädgård.

Egentligen borde jag vara på riktigt gott humör, efter den sköna kärleksstunden med Nettan, som startade direkt efter vi vaknat. Direkt efter att hon vaknat, om vi nu ska vara noga. Jag själv vaknade inte förrän att jag kände hennes tunga försiktigt slicka min fitta.

Först så trodde jag att det var en härlig dröm, som jag vaknade upp för tidigt ifrån, men när mina händer kom ner dit, för att gnugga fram ett skönt slut, så fann dom istället Nettans huvud där. God morgon älskling, stönade jag yrvaket. Vilket underbart sätt att få vakna på. Så drar jag upp mina knän, och med båda händerna om hennes nacke, så trycker jag hennes ansikte djupt in i min fitta, och kommer nästan direkt med ett belåtet stön.

Jag famnar efter henne för att återgälda den sköna njutningen, men blir avvisad med ett pärlande skratt. Du sov så skönt, och jag hade inte hjärta att väcka dej.

Fast jag var så kåt, och kunde inte vänta. Min underbara Nettan har alltså legat vid sidan om mej och pullat, medan jag trynat i min skönhetssömn. Jag som älskar så mycket att se på när hon gör det. Fast det är inte detta som irriterar mej, och som har förstört mitt normalt så goda humör.

Det är Johan! Min fine lille årige älskare, som var en sådan blyg pojke i början, men som efterhand har utvecklats till en respektlös pojke, som tar mycket för givet. Allt oftare sker det att han inte passar våra avtal, och han kan komma flera timmar försent.

Några gånger har det till och med hänt, att han har kommit först nästa dag. Normalt så sitter jag inte bara och väntar som nu, eftersom det alltid finns tusen saker att göra, men det har ändå skapat en stigande irritation som jag vill få slut på.

Jag tänker tillbaka på min egen barndom, och hur liknande olater alltid löstes kvickt och effektivt med smisk. Så snart mamma såg något som hon inte accepterade hos mej, och även mina två bröder så klart, så bar det av in i det som vi kallade finrummet.

Ett sådant rum fanns alltid i de lite större husen, ute på landet där jag växte upp, och var väl egentligen bara ett rum som inte behövdes i det dagliga livet, utan fungerade som matsal när det kom gäster. Här satte sej mamma på en av de bastanta matbordsstolarna, och jag fick klä av mej på underkroppen. Lägga kläderna fint på en annan stol, och sen ställa mej framför mamma, som tog min händer, och förklarade i detalj vad som hon inte tyckt om.

Sen kunde hon granska mej uppifrån och ner, och kommentera att bara för att jag hade fått lite hår på musen, och små tuttar innanför blusen, så var jag inte för gammal för smisk. För om man bar sej åt som ett barn, så skulle man smiskas som ett barn. I dagen samhälle låter detta hemskt, men så var det på den tiden, och alla barn i vår lilla by blev smiskade. Detta vet jag med säkerhet, för vi brukade alltid visa våra röda rumpor för varandra.

I vilket fall som helst, så var detta otroligt skamligt, och det var nästan med lättnad som jag lade mej över mammas knä, efter att hon vikt undan nederdelen av sin klänning. Fast jag visste hur ont det snart skulle komma att göra, så kunde jag aldrig låta bli att njuta av kontakten mot hennes varma mjuka lår.

Smiskningen startade alltid med att mamma smekte länge över skinkorna, för att sen smiska långsamt utan någon större tyngd i slagen. Kroppskontakten, smekningarna, och de lätta slagen var nästan njutningsfullt, och invaggade oss syskon i ett lugnare och mer avslappnat tillstånd.

Sen ökad oundvikligt tempot och tyngden i slagen, och smiskningen var i full gång. Det var tjut och tårar, tillsammans med ben och armar som flaxade runt, tills mamma hyssjade och fick oss att ligga still igen. Hur länge mamma smiskade berodde helt på vad vi hade gjort, och i riktigt allvarliga fall så fortsatte smiskning ner längs låren också. Förr eller senare så tyckte mamma vi hade fått nog, och då fick vi sitta länge i hennes knä och lugna ner oss.

Hon brukade krama mej hårt, pussa mej och stryka bort tårarna från mina kinder. Hela tiden talade hon om att bara vi uppförde oss, så slapp hon smiska oss. Även om mina skinkor brände och sved mot mammas lår, så var denna stund så full av kärlek och omsorg att det nästan uppvägde smiskningen. Inte för att vi saknade kramar och kärlek annars heller, men denna stund var bara så speciell.

Sen gick mamma, och jag fick klä på mej, och den svedan som förvärrades av att trosorna kom på plats, gjorde mej underligt nog alltid otroligt kåt. Efter varje smiskning så rusade jag upp på mitt rum. Slet av mej kläderna, fick en kudde under rumpan och så pullade jag som en galning tills att jag hade fått både två och tre orgasmer. En bil kör förbi utanför på gatan, och jag rycks tillbaka från mina smiskminnen, och upptäcker att jag har ett finger inne i fittan, och att den dessutom är mycket våt.

Detta måste tas hand om innan Johan kommer, om han nu kommer, och så skyndar jag mej in i sovrummet. På vägen dit sliter jag av mej linnet, och kastar mej sen i Nettans sänghalva.

Jag borrar ner huvudet i hennes kudde för att känna Nettans doft, och sträcker mej efter dildon som hon lyckligtvis övertalade mej att köpa. Sätter på vibratorn, och klämmer den sen mellan låren, så att jag har händerna fria till massera mina bröst medan den gör sitt mot klittan. Nettans parfymdoft för tankarna till senaste gången som hon dominerade mej med sin strapon och livrem.

Jag blundar, och kan känna hur den tunga läderremmen dansade över mina skinkor. Dildon har jag nu långt upp i min hala fitta och kör febrilt med den, nästan som om det var Nettan som knullade mej med sin strapon. Jag kommer med ett högt skrik, och går upp i båge med dildon långt intryckt i mej. Sen faller jag tillbaka, och ligger som utslagen medan orgasmens efterdyningar klingar av. Sen kommer rastlösheten krypande, och irritationen stiger igen.

Smisk ska han få, så att han lär sej hur man uppför sej. Johan har kommit in utan att jag har märkt det, men tydligen inte helt uppfattat mitt utbrott. Jag måste komma ihåg att prata med Nettan, om att låsa efter sej när hon går hemifrån. Johan kommer fram för att kramas, och som vanligt så nämner han inte med ett ord att han är flera timmar försenad. Jag kramar om honom, och pussar honom på munnen. Johan öppnar läpparna för en riktig kyss, men jag skjuter undan honom, stryker upp hans rågblonda lugg från de vackra kornblå ögonen, och tar hans händer i mina.

Nu är jag väldigt irriterad på dej, och så ger jag honom hela den klagoramsan som gått runt i mitt huvud hela dagen. Johan blir röd om kinderna, och ser ut som att han helst skulle sjunka ner genom golvet. Jag ser hur han skäms, och inser hur rätt jag har, så jag fortsätter en god stund till, och spär på hans förlägenhet så att den verkligen sjunker, och sen frågar jag … – Vad tycker du att vi ska göra åt detta, raring?

Jag vill fortsätta komma hit till er, och att ni ska tycka om mej. Då ska du ta av dej dina byxor, och lägga dej över mitt knä. Jag tänker smiska dej så som min mamma alltid smiskade mej när jag hade burit mej dumt åt. Det var uppenbart det sista som Johan hade väntat sej, för han bara tittar på mej med stora oförstående ögon. Jag kommer att smiska dej en gång till om en vecka, för att vi ska vara riktigt säkra på att du inte glömmer.

Hur blir det frågar jag, när han fortfarande inte rör en fena. Lägg dina byxor snyggt över stolen där tillägger jag, när dom som vanligt har hamnat på golvet. Minsann om inte hans fina kuk har slaknat lite grann tänker jag, medan jag drar upp linnet så låren blir fria. Så hjälper jag honom komma på plats över dem, och smeker över hans skinkor med båda händerna.

Så börjar jag smiska honom, lika långsamt och försiktigt som mamma brukade göra. Jag känner att han slappnar av, och även att hans kuk har styvnat igen. Snart börjar jag öka tempot och tyngden i slagen, och då börjar hans kvidande också. När det blir för högt, så gör jag en paus, och smeker över hans röda skinkor igen. Så fortsätter smiskningen till hans rumpa är illröd, och hans sprattlande ben blir för svåra att för mej att hålla undan. Nu är det över.

Jag reser honom upp, och placerar honom i mitt knä, där han lägger armarna runt mej, och kommer så nära som möjligt. Jag kramar honom hårt, och stryker bort tårarna från hans kinder. Så tar jag hans hand, och lägger den på mitt ena bröst, och samtidigt som jag talar både lugnande och förmanande till honom, och så börjar jag försiktigt runka hans kuk.

Igen så tänker jag tillbaka på hur jag en gång hade lyckats spionera när min ett år äldre bror fick smisk av mamma. Det slutade också med att han fick samma stund av tröst i hennes knä, men jag såg också att han fick lov att hålla om mammas bröst, precis som Johan gör nu.

Jag försökte också göra det efter en smiskning, men mamma tog vänligt men bestämt bort min hand direkt. Kanske tyckte hon att det inte passade, eftersom jag var en flicka. Min lillebror, som är ett år yngre, skröt alltid om att mamma hade runkat honom efter sin smiskning, fast det var det ingen som trodde på.

Johans fina kuk växer snart till sej, och för stunden så har han glömt sin svidande rumpa, och vill bara att jag ska runka fortare. Det gör jag, och med mina ord om att bara olydiga pojkar blir smiskade, så sprutar han stråle efter stråle ut över golvet. Jag hämtar en mjuk kudde som jag lägger på en av köksstolarna, och säger åt Johan att sätta sej ner, medan jag kokar te och ställer fram bröd och pålägg.

Långsamt och grimaserande sätter han sej så försiktigt att jag inte kan låta bli att skratta lite i smyg. Just i det ögonblicket kommer Nettan hem från det seminarium som hon har varit iväg på.

8 Comment

  • Jag är ju helt naken och … – … och ser helt underbar ut fyller jag i, och skrattar glatt. Skickar du smöret: säger han till henne……………………………………. Nettan tar ett ordentligt tag om mina höfter, och börjar knulla mej. Jag sätter mej vid bordet under parasollen, och kallar till mej Johan. Jag vill komma en gång till, och hjälper mej själv med fingrarna, medan Nettan stöter hetsigt mot min ömma rumpa.
  • Jag lade en handduk under hennes stjärt och gick och hämtade en rakhyvel och en tub med raklödder. Det är därför som ett förhållande mår bra av att man ger tjejen smisk — det jämnar ut det där, lite. Charlotte gick fram till sekretären och lyfte en massiv stol, hög i ryggen och utan karmar och ställde den ute på golvet mitt framför Linda. Jag förstår att det är Farmor. Det är ju precis som hemma, så det har du gjort dej förtjänt av.
  • Jag förstår att jag får mera om jag gör om det, så det är inte det Svenska tjejer nuförtiden är ju inte vana att få.. De har öl och vin i händerna, de flesta berusade. Nettan går igång med saxen först, och de ljusa lockarna faller ner på handduken, medan jag smeker henne över håret. Jag lyder omedelbart, och glider ner på golvet framför henne. Linda å sin sida hade helt glömt sina föresatser att hålla ihop stjärten och inte visa Steven mer än nödvändigt.
  • Så klart får du fråga allt du vill! Dildon som sitter monterad på strapen är stor, och kommer att spänna ut mej ordentligt, och det gör både ont och känns härligt på samma gång. Hon kände den svala luften mot sin nysmiskade bara stjärt när Steven justerade hennes position och sedan strök med handen över hennes skinkor. Håll mig inloggad. Hon kände sig om möjligt ännu naknare än hon någonsin gjort förut. Graham tog ett stadigt tag runt Lindas midja, drog upp hennes kjol och gav henne tio hårda daskar på skinkorna men utanpå trosorna.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google