BDSM

Små falska bröst

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

brud naken fitta
falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

falska bröst små

Läs mer om vår Behandlingsprocess och vårt Garantiprogram. Idag är bröstförstoring med hjälp av implantat ett av de vanligaste estetiska ingreppen hos kvinnor. Skälen varierar, men det vanligaste är att en kvinna upplever sina bröst som oproportionerliga eller för små i förhållande till resten av kroppen. Detta kan bero på att brösten av naturen inte motsvarar den storlek och form kvinnan önskar, att de är olika stora eller att brösten efter graviditet och amning blivit mindre samt förlorat sin form.

På marknaden finns en mängd olika bröstimplantat bröstproteser. Gemensamt för dem är att de har ett hölje av fast silikonplast. Silikonhöljet är sedan fyllt med antingen koksaltlösning alternativt flytande eller fastare, kohesiv silikongel så kallade geléhallonimplantat.

Ytan kan vara slät eller ojämn texturerad. Formen på implantaten kan vara anatomisk även kallad droppformad eller rund. Victoriakliniken använder enbart implantat som innehåller den fastare formen av silikongel, så kallade geléhallonimplantat. Dessa finns med både texturerad och så kallad nano-texturerad yta. Dessa implantat har en nano-textuerad yta, som känns nästan slät, speciellt jämfört med texturerade implantat från andra tillverkare.

De är dessutom utrustade med ett chip, vilket gör att man kan scanna av implantatet utifrån, om man behöver få reda på serienummer mm. Om ett texturerat, mer formstabilt  implantat passar bättre, har vi sedan många år även använt oss av anatomiska implantat från Mentor® , en annan riktigt stor tillverkaren av implantat i världen. Implantaten vi använder oss av har alla en livstidsgaranti från tillverkaren, vilket innebär att de ersätts kostnadsfritt om de exempelvis skulle gå sönder.

Implantaten kan läggas på eller under bröstmuskeln. Snitten läggs i de allra flesta fall i det naturliga vecket under bröstet. Detta tillvägagångssätt ger minst komplikationer och minst risk för patienten. Placeringen gör att ärren nästan blir omöjliga att se. Utifrån dina specifika egenskaper och önskemål väljs operationsmetod och typ av implantat.

Operationen utförs i narkos, vilket betyder att du sover och är smärtfri under hela ingreppet. Du stannar kvar en natt på Victoriakliniken och kan därefter åka hem. Efter operationen får du räkna med en viss svullnad och ömhet som är värst andra till tredje dygnet för att sedan avta. Du får med dig smärtstillande mediciner hem och efter tre veckor kommer du till oss för stygntagning och kontroll. Här kan du titta på 3D-animationer som förklarar i detalj hur en bröstförstoring går till, och vad som händer före, efter och under operationen.

Här kan du hitta mer information om komplikationer. Precis som vid alla typer av operationer, finns alltid en viss risk för att komplikationer tillstöter vid en bröstförstoring.

Dessa gäller mer generellt för alla operationsformer. Här listar vi de vanligaste långsiktiga komplikationerna som har att göra med just bröstförstoringar, och det faktum att man vid en bröstförstoring introducerar ett främmande material i kroppen — implantatet. Runt alla främmande materiel som opereras in i kroppen, till exempel bröstimplantat, bildas en naturlig ärrvävnad, en så kallad bindvävskapsel. Denna bindvävskapsel blir hos vissa patienter tjock, fast och drar ihop sig.

Detta kallas kapselkontraktion och kan göra att brösten känns hårda och även får ett mer onaturligt utseende. Problemet med kapselkontraktion runt bröstimplantat har alltid funnits och man har inte lyckats fastställa någon tydlig orsak. På talet lyckades man minska risken genom att lägga de släta implantat som man då använde djupare, under den stora bröstmuskeln.

Senare, på talet utvecklades implantat med en ojämn, texturerad yta vilket minskade risken ytterligare och man kunde återigen med relativt liten risk för kapselkontraktion placera implantaten såväl framför som bakom bröstmuskeln.

Följande tros öka risken för att utveckla kapselkontraktion:. Denna siffra är dock ett genomsnitt och varierar beroende på vilken protes som används. Tidiga siffror för visar på ännu lägre siffror. Du kan läsa mer om detta under vår avdelning för statistik. Kapselkontraktion går att åtgärda kirurgiskt genom så kallad kapselklyvning vilket vanligtvis utförs tidigast sex månader efter bröstförstoringsoperationen.

Det är dock viktigt att åtgärda en kapselkontraktion så snart som möjligt eftersom vävnaden runt implantatet annars successivt tunnas ut. För att se fler bilder, gör Dina val i menyerna och klicka på " SÖK ". Jag har alltid haft ganska stor byst och fick bröst tidigt, hade en 75 c redan i 4:e klass…….

Fick även barn tidigt, mitt första kom när jag var 22, mitt andra när jag var 24, trean tittade ut vid 28 å fyran kom vid Att ha fött och ammat 4 barn innan man fyller 30 är kanske inte normen i Sverige i dag, men det är min verklighet. När jag ammat klart barn nr 4 så började jag fundera på operation, men tyckte först att det var otroligt onödiga pengar som jag kunde spendera på ett mycket bättre sätt. Men efter mycket övervägande så bestämde jag mig ändå för att operation kanske var ett bra val att lägga pengarna på.

Nu började det jobbiga, att hitta rätt klinik och rätt läkare att utföra operationen. Jag började helt iskallt skicka meddelande till alla jag hade på min kontaktlista som jag vet har fixat brösten.

Var har du gjort dina bröst? Å svaren bara trillade in, ett efter ett. Hade inte trott att alla skulle vara så öppna om detta och så gladeligen berätta om sina erfarenheter, men det gjorde dem.

Jag valde ut ca 10 st och bad att få träffa dem så att jag kunde få känna, klämma och titta på deras resultat, och åter igen, inga problem, tro mig bröstförstoringspatienter har inget problem att visa upp sin byst!!! Varför, jo för att alla jag fått svar i från och träffat hade något negativt att säga om operationen eller om kliniken eller resultatet, och deras bröst såg opererade ut, alla utom två!

Inte för stora, inte för små, alldeles lagom och otroligt naturliga. Det gick knappt att se ärren och det var helt omöjligt att känna kanter på inläggen. Dagen efter så e-mejlade jag några frågor och fick bekräftelse direkt att jag valt rätt. Fick svar från en sköterska som hette Moa och kände när jag läste svaret att det var ett genuint personligt skrivet svar. Inte något standardsvar som man skickar till alla som e-mejlar.

Fick ganska omgående en tid och åkte gladeligen dit med förväntningar. Lite pirrigt och förväntas fullt var det allt. Skulle mina stackas ledsna påsar gå att rädda??? Charles sa helt ärligt att jag hade en hängig byst och att han inte kunde garantera att jag inte skulle behöva ett lyft när implantaten väl var på plats.

Men han skulle göra vad han kunde. Han hjälpte mig att välja storlek utefter min kroppsbyggnad och jag tänkte först, jisses vad stora, men fick lugnande höra att det inte upplevs så stora väl inne i kroppen. Jag litade helt och fullt på honom och det är jag glad att jag gjorde.

Hade inte velat ha mindre och inte heller större. Fick en operationstid och fick därefter prata med Elin, ännu en supertrevlig sköterska.

Hon berättade om operationen och allt kring. Det kändes väldigt lugnande att alla verkligen visste vad de gjorde och jag upplevde alla som mycket proffsiga.

Jag kände i bilen på väg hem att jag helt klart kommit till rätt ställe. Jag skrevs in kl 7, lite nervös, men ändå mest glad och förväntansfull. Var först på plats i rummet som hade 4 sängar. Min första tanke var. Men när tjej nr 2 kom så kände jag direkt, åh så skönt med någon annan som ska genomgå samma som jag och vad trevlig med sällskap.

Sen kom två tjejer till och tro mig, det var det bästa som kunde hänt, att få träffa 3 nya vänner. Sen tillbaka till uppvaksrummet. Jag hade laddat ner två filmer i min mobil så jag låg och tittade på dessa för att få tiden att gå.

Konstigt nog måste jag säga att det jobbigaste med operationen var att jag inte fick äta från kl 24 natten innan fram till efter operationen. Och min operation var ca kl 16 på em. Kanske lika bra det, för jag hann inte tänka på att vara nervös, jag tänkte bara att när jag är klar så får jag äta. Från att jag blev sövd tills att jag vaknade kändes som en sekund, lite surrealistiskt, men helt underbart att få höra när man tittar upp.

Jag var uppe och åt redan 35 min efter operationen… jag var ju hungrig. J Sen åt jag kvällsmat och sedan även en nattmacka. Jag har en hög smärttröskel, det vet jag sedan tidigare, har fött barn utan smärtlindring och även genomgått två akuta snitt utan stötte problem. Men att jag skulle ha mera ont hade jag nog räknat med. Återhämtningen gick otroligt bra. Det stramade lite, men avtog redan dag 2. Troligtvis för att jag redan hade en massa lös tom hud, det fanns ju liksom gott om plats för inläggen… Att investera i mig själv efter att ha fött 4 barn var jag helt klart värd.

Och min man då som var så mycket emot att jag skulle operera mig är minst lika nöjd som jag!!!! Ingen som inte vet att jag opererat mig kan någonsin gissa sig till det för det är helt omöjligt att se. Mina bröst är så välgjorda, stygnen helt obefintliga och det går inte att känna skillnad på mina och ett par naturliga bröst. Jag har fått tillbaka min 20 års byst vid ålder 32 och så kommer de förbli i många, många år.

Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl efter en bikini som hade vadderade kupor och tillät inlägg utan att det blev alltför synligt.

0 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google