Anal

Pth ru naken

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

brud naken fitta
ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

ru naken pth

Klockan är elva sitter här och börjar skälva. Allt är dött för alla sover sött. Det finns en site på nätet där solen inte ler. Det stället heter www. Några på Maringuiden ville byta Att ha en egen sida att över sig själva skryta Nu sitter de här och gottar sig åt andras olycka Och spär på varandras lycka.

Citat från: ~ Ru ~ Nov 6 , PM. Ni kan nog inte gissa men jag ska gå och pissa Sen på sängen mig luta för att av livet njuta Tuggar lite på en prilla det är inte illa Är fortfarande slak och eländig och det är därför det blir kojen en timme. Hmm ska detta bli ett forum för udda poeter Trodde ni var här för att slippa Maringuidens K Peter Som i sin träskuta varja vår får vada Nu vill alla som han svada Som sagt tror att de flesta här har problem med spriten "ska bara ta mig en liten" Ett vanligt utryck här i garderobens forum man blir alldeles stum Så mycket dumhet här finnas Mycket mer än man kan minnas Men de som är här verkar detta uppskatta Så låt mig då få skratta Åt eran dåliga humor, upplevelser och andra grejer Nivån ligger väl ibland som ett par 14 åriga tjejer Men så länge ni är nöjda skall jag ej klaga Bara flyta med och då och då fylla på i eran saga Shit pommes frites.

Citat från: Riwallen Nov 6 , PM. Nu skll vi äta Kyckling Satay God Bay! Varför på andra forum klaga om det är så att detta er behaga? Varför inte bara njuta och längta ut till sin kära skuta? Att pärlan har fått komma upp på land och nu behöver liten vårdande hand kan väl på inget sätt vara trist för hur skulle den klara sig utan denna frist? Tänk att året om behöva vara i havet, det kalla och klara kan ju inte vara något att eftersträva nej, lite vila kan även båtar kräva! Nu avslutar jag mitt premiär-rim med pompa och med ståt och ställer mig upp och sjunger Robbans båt-låt!.

I skitande ställning jag läste ditt brev Ju mer jag läste ju mer det rev Jag leta på marken men fann inget löv Då tog jag ditt brev och torka min röv. Inte är vi kloka Så psyket vi boka Och sitter och knaprar piller Ser en färglad iller Meningslöst skrivande är ju ett tidsfördriv Vad är detta för jävla liv Att stå framför burken Tvär, sur och purken Bättre att hångla med frugan PÅ en madrass i stugan. Citat från: Riwallen Nov 7 , PM.

Jadu Orven Frugan kanske ska få smaka korven Är idag trött som ett ägg Känns som man sprungit in i en vägg Spelad innebande igår Sträckte mitt ena lår Hade käkat princesstårta precis innan Var tung kände mig som den gravida kvinnan När jag precis hade somnat in Vaknade dottern min Och började gorma och skrika Och så fick den nattsömnen ge vika Att man då kan på moronen vara sur Är ju ej så konstigt då man ej fått sin nattliga lur. Nähä nu ska jag hyvla plankor Och dänga till min arbetskamrat tills han ser ankor Han slutar ej att röka härinne Fast tillsägelse suger han på sin pinne Jag blir så trött vad göra Nä nu jävlar ska jag dra i hans öra.

Jag vet jag vet dom skrek och pep Men det var då när dom var små. Cigarett tar du lätt. Bara vatten spruta även om du får kuta. Att röka bland andra är inget bra. Bad han förut igen att inne röka sluta Förberedde mig på att kuta Ifall han skulle blir sur Jaha sa han bara Och blev som en mur Tyst och grumpen Längtar tillbaka till lumpen Där kunde man säga till utan besvär Utan att man blev sur och tvär Så vi får se hur detta går Om jag får lungcancer om något år Men jag tror han skärper till sig Tills han glömmer bort lilla mig Och igen tänder en cigg Då ska han få se att jag är pigg Och golva honom skall jag göra Och dänga hans huvud i döra.

Ett knallskott i hans cigg gör honnom pigg Ögonen kommer att stå rakt ut Han kanske får åka ambulans akut Då e du av med han som sätter din värd i brann Är förbjudet att röka bland andra så honom får du klandra eller randa Slå honom i röven så han ligger nästan dö rulla han sedan i iskall snö.

En gång om dagen ska det va lika klart som korvaspa. Ta sedan ett bowlinggrepp Snurra runt hiskeligt och släpp Sedan har han glömt hur det är att röka och med lite tur stannar han hemma och pökar gökar Annars hämta från marken en smoka som ska landa i käften som en kyrkeklocka.

Vilken fläskig sittröv. Det var en redig smäck det orsakade daller i hans häck han kommer inte på dagar kunna sitta han kanske kan tröstas av sin frus f Här var det fart det är ju klart fyrtiotre redan och i morgon e det fredan Hur lång kan den bli det får vi kanske aldrig si. Har problem med kusar ni ska se att det ljusnar. Kan bli en liten slant så att ni kan bju ut er tant kusarna springer inte som jag vill och kuskarna verkar i huvudet helt vill. Kanske bättre att för pengarna köpa öl och sätta sig och polera båtens köl.

Sitta där tills våren fast man i röven får stora såren. Citat från: StigH skrivet November 29, , På lördag ska vi gå på fest hoppas bara Orven prickar rätt häst då kan det bli ett trevligt partaj kan man till o med kan köpa sig en kavaj bara se till att man inte på festen däcka då får man hålla sig undan en vecka o hoppas att övrigas minne av detta försvinner bara ingen ta bilder av mig hinner det vore en tråkig nesa då får jag nog beställa en lång resa o då kommer vi tillbaka till Orven o hästar han våra förhoppningar frestar men vi tycker detta trevliga skall pågå fast de han väljer verka i stallet stå Bara välj de som vinna!!

Inget ont om Orvern nu han är V. P på denna siten ju han kom ju på det är med van det är ju inte något som alla kan hen verkar ha mer kunskap än de flesta sen att hästarna inte gör sitt bästa det kan väl han inte hjälpa nä vi skall inte på honom skulden skälpa o när hoppet är som minst då kommer det en jättevinst o inlägg som nästan garderoben välte om Orvern , han är en häststor hjälte!

Här är en favorit jag tillägnar våra kortklippta unga män i glänsande nylonjackor Kung Carl den unge hjälte Han stred i rök och damm Han drog sitt svärd ur bälte Men han hann aldrig fram.

Ge fan i att tipsa om länkar om du inte sitter på ljugarbänkar. Spelar föresten ingen roll för hela värden är full med troll. Har folk dragit från det gråa o blöta till ställen där man får drinkar starka o söta där man kan känna sand mella tårna hmm på en resa man kanske skulle spåna polarn ska dra till Thailand o jobba o slita där skall man ju bara ligga på stränder vita fast han skall bara via telefon sälja då kanske man solstol kan välja åhhh nu är det mer jobb o slit fixa, dona , knappa tangentbord så knogen blir helt vit slit , släp o kneg men var gör man inte för lite deg Jaha här var det dött jag börjar att se rött.

Börjar bli sur och tvär I den som körde på mig kan jag ej bli kär. Jävla skrapa skulle vänt na och tatt na i baka. En tant kom ut så varligt och sa "det här var inte så farligt". Jag tittade på tanten som hade kommit ur den vita elefanten. Trodde fan inte hon var klok när hon pratade som en tok.

Vad jag hade kvar va en halv bil och hemvägen var flera mil. Ingen försäkring på sin bil körde som en tok och bytte fil. Om hon med mig ville göka så finns det andra sätt att försöka. Detta var inget kul alltid är det något strul. Önskar er en God JUl. Det var inte roligt att läsa tanter borde ha glasögon på sin näsa De har ingen finess o stil Kan inte bli kvar i sin fil åker omkring som en smörklick i en panna ibland har de till o med svårt att stanna nä riktigt illa är det att höra att du inte längre har ngt att köra du skulle gett henne en riktig smäck på hennes feta??

Jag önska  desamma till er och vädjar till er å ber att ni skall va snälla i jul mot era vänner ja till alla som ni känner annars kanske tomten inte hittar till ert hus han kanske tycker ni gjort för mycket bus så må bra i tomtetider så kommer våren å sommaren va de lider..

Go jul  Skotten. Jepp å till nyår blir det skål och vrål i alla hål    ;D. Men nu har det regnat i mer än en vecka nu får det faan i mig räcka!! Ha igår gick det inte o sova Det var riktigt svårt vill jag lova Meningar ploppade upp i hjärnan i stim o de var alla på rim inte trodde jag att jag var sådant geni anade inte att jag det ens kunde bli hade en tanke om att gå upp, logga in o skriva men den tanken fick jag snart riva man skall ju till jobbet dan efter o knega då kan man inte sitta framför datorn o dega man skulle haft en bärbar i sin säng men då hade man nog av frugan fått en däng det är nog inte speciell populärt nä det är det inte värt nu sitter jag på jobbet o skriver o kan nästan inte i min iver får ner all denna text som jag kommer på jag nästan tangentbordet sönder slå nu är det dock snart dax o ta helg o på julfester tjoa SKål o svälj!

Nu har Fuglesang kommit ner snabbt o lätt det är många som om det har bett de kom ner med en väldig fart nästan lika snabb som en start det gick perfekt, som en dans det var tur , de har ju bara en chans nu sitter de där o snackar o pysslar en massa personer utan för håller på o sysslar sysslar med en massa , jag undrar vad de där inne väntar nog bara på att få ta ett bad.

I morgon är det Jul Dags att tvätta sin drul. Ta bort all skiten och kolla om den är liten. God fortsättning alla Båten ligger i sjön o bara näntar på o få ge dej ut på böljan den blå. Gott nyyt åårr på er. På årets första dag skriver jag en rad.

Alla verkar skakis är det för att dom är bakis? Tog en öl utan söl. Nästan en sjutia vodka utan att slockna : Sov till elva slapp att denna dag skälva. Ska i dag ta det med ro mest sitta stilla och glo. Hoppas att sommaren blir fin 8 ska sitta i aktern med is och Gin. Sitta där och rapa och efter mer gapa. Ska ej bli full för då drösar en kull. Tror att jag kryper ner i bingen och ropar till frugan "han är klar den där tjingelingen" Kommer hon i galopp så finns det hopp för ett skott.

I en tråd har dom börjat med matte hur många var dom Knatte, Fnatte och Tjatte. En ska sälja sin båt behöver en större så att han inte blir våt. Några snackar plåt och rost en del skriver om kost. Hur ska detta sluta ska titta in i min kajuta. Eller chatta tills sent på natta. Ett tag trodde jag jorden hade gått under för det var bara jag och Mariage som på forumet var kunder.

Nu dyker dom upp från alla håll som skollade troll och försöker att få fram tallet noll på detta har jag koll. Bra på hårdisken ha bitar men det är ju klart att det på den slita. Mina högtalare är gråa bättre än blåa. Datorn är som en kulram skramlar hela dan. Musen är blågön och len samt lyser med ett blåaktigt sken. Under den så lyser det rött kan den vara trött? Nu sjunger Smokie han är inte så tokie Undrars vad jag mer kan hitta på i min lilla vrå.

Oj Chubby Checeker plötsligt mig väcker. Winamp är min musikramp. Nu ska jag i dag inte skriva någon mer rad. Oj From a Jack to a King så det blev en liten extra string. En ny dag inte blir man glad.

Regn å skit det är sig likt. Ska åka till jobbet å koppla in internet så kan man prata med alla vitt å brett. Båtåkarn har bra rim mycket tjo och tjim. Ingen vinter som gör att skridskon slinter. Man får ta det med ro tur att man har någonstans att bo.

4 Comment

  • Hör det egentligen hit  :. Kanske skulle man bli bandit för det politikerna ger är bara skit. Noll respekt för det svenska folket. Fick idag ett samtal från våra vänner utanför Malexander i östergötland. Näe jag tror de e Farmors Gås. Finger, bspr.
  • Jo men, bara för damerna att välja… Platåboots skulle det ju vara, långt hår med polisonger som hette duga var standard, axelvaddskavaj utanpå en skjorta med en rejäl krage. Jaha tänkte jag, han pratar bara finska och tyska. Tyvärr säger SMHI:s långtidsrapport att just då kommer den Baltiska rotblötan att komma in över Götaland och Svealand så det verkar skita sej. Stormhatt, Aconitum. Kreatur; i sms. Vid långvarig "kolecalciferol" -behandling sker ofta hyperkalcemi. Alfacalcidol stimulerar absorptionen av fosfor och kalcium i tarmarna, aktiverar benmetabolism, undertrycker parathyroidhypertfunktionen och förstärker reabsorptionen av "byggande" substanser i njurarna.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google