Amateur

Jätte bröst bröllop

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

brud naken fitta
bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

bröst bröllop jätte

Fem minuter senare kommer den snygge läkaren ut igen och ropar upp: Paula Rosas. Den snygge läkaren visade sig också vara en ödmjuk, lyhörd och professionell läkare. Det var extremt obehagligt att klä av sig och låta en främmande man granska, klämma och mäta mina bröst. Men det var givetvis nödvändigt. Tidigt läste han in mig, och hörde vem jag var och varför jag var där.

Han bekräftade mina känslor och berättade att han träffat många kvinnor med liknande tankar som jag har. Han kopplade min livsstil och gav mig därefter förslag på vad han trodde skulle passa mig bäst. Ett lyft är inte jag i behov av. Han konstaterade att mina bröst är tomma efter att ha ammat två gånger. Han föreslog droppformade inplantant för ett så naturligt resultat som möjligt, han föreslog också ett litet inplantat efter att jag berättat att jag inte är intresserad av stora bröst utan bara vill fylla mitt tomrum och skapa en positiv känsla för mig själv.

Såhär ser ett implantat ut på g som är det jag skulle kunna tänka mig:. Via hans dator såg vi en 3D bild på hur det skulle se ut på mig. Det kändes bra att han snarare bromsade istället för att syssla med någon form av merförsäljning. Han mätte också hur bred jag var så att brösten inte skulle sticka ut från sidan eller synas bakifrån. Hade aldrig någonsin tagit med Hugo på en sån grej! Det vart ett villkorslöst möte där jag fick en större bild gällande alternativ just för mig.

Hela den biten känns bra men just nu tänker jag mycket på eventuella komplikationer, dom gick vi också igenom. Risker skulle tillkomma och oönskade följder. Sköterskan berättade om ärrvävnad som kan uppkomma och som kan göra brösten hårda. Just den biten fastade hos mig…. Jag har två små barn som varje dag vill gosa med mig. Jag är deras mamma och för dom är jag varm och mjuk.

Just nu vill jag inte vara hård över bröstkorgen. Jag vill fortfarande vara mjuk och varm. Det gör att jag känner att jag kan leva med mina tomma bröst ett tag till. Jag har ingen brådska och vill absolut inte boka en tid imorgon, eller om en månad, eller om tre månader. Jag vill vänta och fortsätta att känna efter, men nu vet jag vad som skulle passa just mig. I konsultationen kände jag mig också tacksam. Jag är fortfarande ung och stark. Min kropp har burit, fött och gett mat till våra döttrar.

Jag har kommit lindrigt undan med tomma bröst och bristningar efter kroppens förändring i denna resa. Kan tänka mig att det måste kännas jättejobbigt om buken eller magen får ta smällen efter graviditet.

Så- vi kvinnor är vackra trots våra skavanker vi själva fokuserar på. Vi är unika med unika historier. Vi är fantastiska oavsett hur vi ser ut. Jag kan tackla mina obekväma tankar när jag har på mig en bikini.

Nästa vecka drar jag till Spanien och hoppas att vädret tillåter badkläder. Jag väljer att sluta tänka på det här för nu och väljer att vara varm och mjuk. Kanske bara för ett tag till eller för alltid. Restriktionerna efter en operation är ingenting jag orkar hantera just nu. Jag är mitt uppe i livet helt enkelt. Det var dock jätteskönt att göra denna konsultation. Nu vet jag vart jag ska vända mig och hur jag ska tänka om jag ändrar mig i framtiden men det får tiden utvisa helt enkelt.

Meddela mig om nya kommentarer via e-post. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Du är så vacker precis som du är!! Jag har länge velat med bröstoperation eller ej. Jag är 30 år, har fått två barn och har näst intill inga bröst. Min plan har alltid varit få barn först och sen göra brösten.

Men ju längre jag väntar inser jag mer och mer att det inte kommer göra mig mer nöjd eller lyckligare. Jag vill inte bidra till den näst intill sjuka norm som finns idag! Hur ska jag kunna säga till mina barn att de är så fina och perfekta precis som de är om jag själv måste operera mig för att bli nöjd? I mitt vacklande kring detta blev jag så hjälpt av det du en gång skrev, att en kropp är en kropp- den har en funktion att fylla!

Du hjälpte mig till att se min kropp på ett annat sätt, stort tack för det! Den är stark, har skapat och burit två fantastiska barn och tilllåter mig att göra precis vad jag vill. Förstår att det verkligen är en svår situation för dig och jag hoppas du gör det DU kommer må bäst av. MEN glöm inte bort att en operation är en operation med alla de risker det innebär, inte bara ärrvävnad.

Jag jobbar som anestesisjuksköterska och känner att många tar så lätt på att opereras. Men det är otroligt riskfyllt! Jag vill inte påverka dig till att inte göra det, du gör precis som du vill och jag kommer ändå fortsätta inspireras och imponeras av dig, men om det är så sorgligt om det är andras åsikter som fått dig att vackla i detta. Inte att du påverkas, det skulle nog vem som helst göras, men att andra människor inte förstår vad deras kommentarer och åsikter bidrar med!

Du är helt fantastisk Paula! Glöm inte det! Jag tycker att du ar sa fin i hela din kropp! Du ser sa athletisk, frisk och propornerlig ut! Personligen tycker jag det ar sa fruktansvart fullt med inplantat — men samtidigt ar det ju upp till var och en. Jag kan forsta de som haft brostcancer vill korrigera men att operera en fullt frisk och vacker kropp som din kanns sa fel!

Vad skont att du anda gick pa konsultationen och tar tid pa dig att tanka och kanna. Tank ocksa pa att kroppen andras med aldern och hormonerna. Jag har alltid varit en liten B kupa men efter 40 blev det helt prlotsligt D!!! AH NEJ, du ar saa sjukt javla vacker och visst dina brost ar sma men du har ju fortf lite brost sa det ser super fint ut i bikinisar osv. Alltså du är ju bara bäst!!! Tack för att du delar med dig! Jag är och har varit i samma tankar.

Du är en magisk mamma, fru, entreprenör och förebild. Inte minst, du är sååå sjukt naturligt vacker!! Det är fantastiskt roligt att få följa din vardag. Efter år av att skämmas flr mina små bröst valde jag att genomgå en förstoring. Vad man inte tänker på är att msn inte kan ligga och gosa hur som helst eller att man måste se upp då att barnen inte råkar stöta in i brösten för det gör ont! Jag kan inte ligga på mage för det känns obehagligt trots mina små implantat.

Jag har dessutom fått sjukt ont i armhålan nära bröstet. Jag gjorde min bröstförstoring efter att ha ammat två barn, men brösten ser inte naturliga ut utan lite för perfekta, ja alla vill inte se opererade ut, men det är svårt att veta hur implantaten kommer se ut efteråt trots 3D-bilder.

Men om du ska göra en bröstförstoring så rekommenderar jag Nordiska kliniken för där var jag i trygga händer! Hej Paula, Vet du en sak!

Jag var så sjukt ledsen och saknade mina bröst jättemycket efter att ha ammat två barn. Efter att ha längtat efter större bröst under tonåren och delar av vuxenlivet hade jag ändå landat i att mina var rätt så perfekta för mig, om än så små, men nu hade helt plötsligt jag två skinnpåsar. Efter andra barnet var det helt hemskt. MEN så helt plötsligt ca fyra år efter att amningen avslutats så blev brösten lite fylligare igen…skinnet hade liksom dragit ihop sig och den där håligheten och sluttande backen precis ovanför bröstvårtan var i princip borta.

Nu tycker jag att mina bröst är assnygga igen haha! Inte stora, inte lika mkt stuns i som när jag var tonåring, men de är mina och jag är faktiskt stolt över det. Du är dessutom mkt yngre än jag så sannolikheten är rätt stor. Kram från en åring som haft nya bröst ett år utan att göra något åt saken mer än att låta kroppen hitta tillbaka lite?

Jag blir försvårad att det är så många som opererar sina bröst. Tråkigt att det är så i vårt samhälle och att vi ska må dåligt över sånt. Jag var platt innan jag gjorde min bröstförstoring, jag la i droppformade med i varje.

Jag är jättenöjd men kan ibland tycka att det är för stort. Ville också ha små fylliga bröst men har större bröst än de flesta i min omgivning och anses vara en tjej med stora bröst dock aldrig tjejen med sillisar för de ser väldigt naturliga ut. Jag är garanterat både längre och större än vad du är så kan tänka mig att brösten ser ännu större ut på dig.

Det är dock en hårfin gräns för jag var sjukt rädd att jag skulle tycka att brösten blev för små.

7 Comment

  • Jag ser upp till dig! Hade hon jag träffat inte sagt så hade jag förmodligen gjort op. De som skrämde mig mest var eventuella problem med träning och att man tappar känseln på vissa områden. När jag läser ditt inlägg tolkar jag det som att metoden de använder på den kliniken är att skära ett snitt under bröstet och lägga in inlägget och sedan sy ihop. Par Hardcore Porrstjärnor långt hår. Avsugning Hardcore Utomhus Trekant.
  • Ville också ha små fylliga bröst men har större bröst än de flesta i min omgivning och anses vara en tjej med stora bröst dock aldrig tjejen med sillisar för de ser väldigt naturliga ut. Vi ska vara stolta! Senast sedd: 2 år 5 månader sedan. Bröllop Virgin. Alla är givetvis olika, men tror att du kommer känna väldigt annorlunda om bara några år.
  • Ett lyft är inte jag i behov av. AH NEJ, du ar saa sjukt javla vacker och visst dina brost ar sma men du har ju fortf lite brost sa det ser super fint ut i bikinisar osv. Det vart ett villkorslöst möte där jag fick en större bild gällande alternativ just för mig. Anal tonåring Amatör Leksaker Orgasm webbkamera vaginal 18yo. Hardcore Par Japanska brudar behå Underkläder Trosor.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google