Amateur

Bystig evighet kim

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

brud naken fitta
evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

evighet kim bystig

Frodiga bröst gör ofta sig vana genom att välja fel kläder. Ganska skönheter, här är en lista över saker som borde inte vara närvarande i garderoben hos en kvinna med stora bröst:. Dubbelknäppta jackor; jackor med en knapp eller öppna till mitten; skrymmande stickningar och fluffiga tröjor; snäva T-shirts och T-shirts; korta jackor och toppar; klänningar med hög midja - i empirestil; kläder med fyrkantiga och påsiga former; kläder med polokrage och en liten rund halsringning; kläder med volanger och bröstfickor; kläder med hylsor eller puffar; rörbyxor, snäva klänningar och kjolar; för djup urringning.

Vad återstår då, frågar du? Och det finns fortfarande en fantasiflicka och underbara saker som visuellt kommer att minska din och göra dig smal och fit. Du kommer att vara vacker och nöjd med dig själv genom att skapa en garderob enligt våra råd. Låt oss börja med linne. Bystiga skönheter måste komma ihåg att köpa en bh måste vara av din storlek.

Du vill inte bli permanent patient hos en mammolog senare, eller hur? Så, en korrekt vald behå hjälper till att dölja överflödig volym. Det ska hålla formen på bröstet väl. Håll bh-remmarna breda och skär inte in i huden. Det är bättre att välja en behå med bygel inte bara längs bröstet utan också i sidopanelerna. För att visuellt minska bröstet måste du täcka det helt. Det kommer att se bra ut på kurviga kvinnor en halvbröst-bh, en bystkombination eller en byst.

Sådana underkläder minskar inte bara volymen visuellt, utan kommer också att skapa intryck av att vara passform. När du väljer kläder, bör bystiga skönheter inte vara uppmärksamma på satin saker. Deras spel i dagsljus kan spela ett grymt skämt med dig! Det är bättre att välja kläder i mörka, djupa färger. En mängd olika vertikala ränder eller mönster på kläder kommer också att se bra ut.

De kommer visuellt att förlänga figuren, och bysten kommer inte längre att vara så slående. Glöm inte att stora blommor eller mönster på en blus eller klänning i bröstområdet kommer att dra ögat mot detta område. Därför skulle det vara klokt att inte bära sådana kläder - det är ju det området du försöker dölja. Att välja en klänning för en kvinna med frodiga bröst är inte så svårt som det kan verka vid första anblicken.

Var uppmärksam på klänningar med en halvpassad silhuett. Skarpa pilar och en V-ringad eller sjalkrage hjälper till att dölja stora bröst, medan silhuetten visuellt balanserar bröstet och höfterna. Det viktigaste är att utskärningen inte öppnar det ihåliga! Blusar instoppade i byxor eller kjolar ser bra ut på kurviga kvinnor. Det är bättre att välja blusar i klassisk stil, något långsträckta. Men du kan också experimentera med blusar med vida ärmar och stora krage.

Det viktigaste är att inte välja en modell som är för kort: detta kommer att negera alla ansträngningar! För att skapa en affärsstil måste du välja en jacka eller jacka. Jackan ska vara lika lång som en utsträckt arm med V-ringning, fäst med flera knappar. En lång jacka med en rund hals, uppknäppt med alla knappar, döljer perfekt ett stort bröst. Dessutom kan en kofta med ett vertikalt mönster vara en frälsning. Det ska bäras med ett bälte - detta kommer att förstärka midjan.

Utsvängda byxor eller byxor med normal passform balanserar figuren. Kjolar kan väljas frisnitt med maxi- eller midilängd. Långa bröst kommer att avleda uppmärksamheten från alltför frodiga bröst. Det är tillåtet att bära dem för att matcha kläderna eller ljusare. Här begränsar ingen dig i ditt val. Det viktigaste är att halsduken ska falla från bröstet nästan till midjan. Snygga smycken på bröstet för bystiga skönheter är ett tabu. Du vill krympa dina bröst visuellt, inte förstora dem! Välj långa örhängen och tunna halsband eller choker för att göra detta.

De kommer att framhäva en vacker nacke och distrahera uppmärksamheten från bröstet. Skönheter med stora bröst går inte med stora väskor på axeln. Om ditt val föll på en bulkpåse, bär den sedan i handen. Med hjälp av garderoben kan du dölja alla brister i figuren eller blända den som du vill.

För att göra detta behöver du bara veta ett litet trick. Vi har avslöjat några hemligheter för att visuellt minska bröstet. Nu är det upp till dig. Våga vara alltid vacker och älskad! Kvinnor är konstiga och ibland oförutsägbara varelser. Vissa klagar på bristen på stora bröst och står i kö till plastikkirurger för en magnifik byst. Andra, de glada ägarna av det eftertraktade av alla, en lyxig femte storlek, vill välja kläder som kommer att dölja detta bröst, gömma sig eller till och med magiskt förvandlas till en bekväm andra storlek.

Vad man än kan säga, men stora bröst är inte bara en stor attraktion utan också ett stort problem för deras ägare. En magnifik byst är effektiv endast i bilder i herrtidningar, och i kvinnans vardag är brösten större än den tredje storleken - det här är många svårigheter och problem. Allt börjar med en sökning som inte bara skulle innehålla all denna skönhet utan också se attraktiv och förförisk ut. Nästa punkt är sökandet efter någon som kan sitta bra på en sådan kontroversiell figur och betona dess värdighet.

Som regel finns en kurvig byst hos kvinnor med en fullständig figur: i det här fallet kan brösten se relativt harmonisk ut. Det är mycket svårare för smala tjejer med stora bröst, för i det här fallet är den oproportionerliga silhuetten mer märkbar. För varje kvinna är en klänning en möjlighet att känna sig som en drottning, spektakulär och snygg.

Därför är det så viktigt att välja den perfekta stilen som inte bara passar en viss figur utan också gör en figur med stora bröst mer proportionell. Det är obalansen som är ett av huvudproblemen för en figur med en magnifik bröstkorg. Designers erbjuder kvinnor med stora bröst flera acceptabla alternativ som gör att du kan balansera figuren. Samtidigt ser de inte väskiga eller oattraktiva ut, eftersom specialisternas uppgift inte är att dölja kvinnors charm utan att göra dem mer harmoniska.

En av varianterna av en sådan klänning - en omslagsmodell - används aktivt av designers från hela världen. En speciell egenskap hos snittet är den visuella effekten som förlänger nacken. Denna stil används ofta när du skapar aftonklänningar: breda remmar och en djup urringning skapar en speciell stämning, och en dekorativ accent i midjan till exempel ett bälte dekorerad med strass eller paljetter och en slät flytande kjol lägger till kvinnlighet i bilden. Killar, vi lägger vår själ på webbplatsen.

Tack för att du upptäcker denna skönhet. Tack för inspiration och gåshud. Det verkar, vilka problem kan tjejer med en magnifik byst ha? Flickvänner avundas, män beundrar, och du lever och gläder dig. Men att vara en lycklig ägare av stora bröst är trevligt precis tills du befinner dig i ett passande rum och inser att kläder för vanliga kvinnor inte passar dig.

Vi är inne hemsida vi förstår helt vilka problem flickor med kurviga former möter. Speciellt för ägarna av stora bröst har vi valt 10 saker som hjälper till att göra garderoben modern och bekväm samtidigt. Vintage är alltid relevant, det ger bilden ett mysterium och romantik. Och ser också bra ut på tjejer med frodiga bröst, för vintage klänningar betonar midjan, gör den smalare, skapar en timglasformad silhuett.

Samtidigt ser bröstet visuellt mer tonat ut. Enligt modellen Sarah Stefans, ägare av en 34D-byst, är vintageklänningar och deras snitt mer lämpade för tjejer med stora bröst, för sina kurvor. Sarah klagar över att hon i en vanlig klänning ser ut som en rektangel. Av vintageanvisningarna är mode på , och talet mest lämpligt för tjejer med frodiga bröst. Tänk på eleganta kostymer och timglasklänningar. Detta är klippningen av blusarna, enligt Sarah Vasilek, redaktör för Popsugar Fashion, drar bort överdriven uppmärksamhet från bröstet.

Bältet flyttar tonvikten till midjan, skapar en timglasformad silhuett, som nästan alltid ser en win-win och gör figuren mer ömtålig och feminin. En lös blus, tvärtom, döljer figuren, skapar en massiv rektangulär silhuett och belyser visuellt ett stort bröst. V-halsen inramar vackert bröstet, vilket gör det mer tonat och visuellt mindre.

Och en djup, rund halsringning förskjuter accenter. Claire Sulmers, en författare och modebloggare med en 34G-byst, medger att hon vanligtvis bär turtlenecklar på vintern, men på sommaren föredrar hon en V-ringning och Crew-Neck T-shirts. Claire förklarar att för att kläderna ska passa perfekt måste hon ofta gå till knep. Till exempel fållknappar på baksidan av skjortan, eftersom knappar inte ens kan hålla hennes bröst.

Eller köp en vanlig klänning, och förutom den - exakt samma tygstycke, och ge dem till atelieren så att den önskade volymen läggs till kläderna på toppen. Förresten rekommenderar vi att du tittar närmare på klänningar och overall i linnestil a la robe. För kläder i den här stilen kan du själv justera utskärningens djup och välja det mest bekväma alternativet för dig.

Sådana saker är fortfarande i trend, många stjärnägare av en magnifik byst utnyttjar dem aktivt. Till exempel Kim Kardashian eller Kylie Jenner. Den höga midjan balanserar visuellt figuren och bröstet ser inte längre så tungt ut.

6 Comment

  • Frodiga bröst och samma frodiga axlar är för mycket. Till exempel kan en kvinna ha breda axlar eller smala axlar. Det verkar, vilka problem kan tjejer med en magnifik byst ha? Kate Griffon rekommenderar tjejer med en frodig byst för att undvika klänningar och blusar med alla typer av draperier, strass och dekor, speciellt om de korsar eller flätas samman på bröstet. Med hjälp av garderoben kan du dölja alla brister i figuren eller blända den som du vill.
  • Varje dekor i bröstområdet kan visuellt göra ditt bröst ännu större, så du bör undvika alla typer av stora bröstfickor, krusiduller, krage med krage och andra dekorativa element på bröstet. Det är tillåtet att bära dem för att matcha kläderna eller ljusare. För att visuellt minska bröstet måste du täcka det helt. Denna stil hjälper till att dölja en utbuktande mage och göra utseendet mer feminint. En lång jacka med en rund hals, uppknäppt med alla knappar, döljer perfekt ett stort bröst. För de med stora bröst passar alla typer av omlottklänningar och blusar din silhuett, liksom en snygg V-ringning. Sådana underkläder minskar inte bara volymen visuellt, utan kommer också att skapa intryck av att vara passform.
  • Dessa ärmar förvränger helt dina proportioner. En lös blus, tvärtom, döljer figuren, skapar en massiv rektangulär silhuett och belyser visuellt ett stort bröst. Materialets kvalitet spelar också en roll. Alla kvinnliga helfigurer kan delas in i två typer. Blusar instoppade i byxor eller kjolar ser bra ut på kurviga kvinnor.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google