Amateur

Bergskvinna kissa

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

kissa bergskvinna

brud naken fitta

Året var och en Volkswagnsbuss med registreringskylten dlt köptes av en man vid namn Nyman. Mellan fram till idag har Börjes Surfing Society fortsatt sin utveckling trots att livet förändrats med hus, barn, båtar, landställen och fasta yrken. Året var då Börje rullade ut mot en sommar full av äventyr. Nedan följer dagböckerna som som till viss del syns på bild ovan:. Ute i Västra Stockholm finns en gammal förfallen marina.

För 3 år sedan gick den i konkurs och på grusplan står ett par gamla vrak, i ett hörn långt upp till vänster står en himmels blå volkswagns buss upp pallad på stockar. Dess hjul är försvunna och genom den blå färgen lyser den orange i genom likt tegel på en vägg.

Solen tittar fram då och då  i dag, våren har kommit, det är tisdag och det är eftermiddag. Långt borta i skogen sjunger en fågel och det hänger regn i luften för svalorna flyger lågt längs backen. I horisonten kommer en man gående med en barnvagn, framför honom springer ett barn i femårs åldern. I motljuset syns bara en silluet av mannen, pojken och vagnen.

Det är alldeles tyst och området ligger dött och förfallet, det enda som  hörs är en låg konversation mellan den pappa lediga mannen och hans son. Barnet i vagnen sover djupt. Mannen som kommer gående söker med blicken, styr sina steg mot den ljus blå bussen hörnet. Ställer i från sig vagnen, barnet springer fram till det gamla bilvraket och kikar försiktigt in. Trots att algerna gjort sitt och vindrutan är trasig kan man se in.

Mannen drar fram en stor nyckel knippa. Står en stund och funderar över vilken nyckel det nu var som passade, sedan går han med tveksamma steg mot höger fram dörr. Sätter nyckeln i låset och med en knuff går dörren upp. Innan han sätter sig stoppar han in näsan och drar in lukten som unket kännetecknar en livslängd av minnen. Tallbarr, ciggarett rök, svett, glädje, sorg och en stilla bit av bensin doft hamnar i en enda röra i mannens lukt centra.

Han sätter sig i förarsätet, lutar sig över mot främre passagerar säte och öppnar upp för barnet som raskt hoppar in brevid sin far. På golvet ligger en porrtidning som mannen snabbt sparkar undan, trots att man inte längre kan se vad den mögliga sörjan igentligen är. Barnet märker ingenting, istället öppnar pojken upp handskfacket. Där ligger en pipa, ett par kvitton, en handfull små pengar av varierande valuta som inte längre brukas, solglasögon och en svart bok.

De både utforskar resten av innanmätet av handsfacket sedan vänder sig de båda om. I passagerar sättet ligger en hög av bråte, en boll, en trasig termos, två svarta triangia kök och en dasspapper rulle. I en låda som mannen öppnar upp ligger ett kollegieblock och ett par dagböcker. Mannen tar upp en dosa snus, bakar sig en prilla, öppnar böckerna och börjar med tårarna rinnande ner för kinderna att läsa…. Vi satt inklämda i Taikon Farsans gamla , spända och fyllda av en entusiasm, på väg ut till vischan i Gamla Uppsala.

Hur ser bussen ut? Är den en gammal rishög? Funkar motorn? Vi måste tänka på…. Dessa frågeställningar haglade inne i Taikon. Vi svängde in på en smal och mörk skogsväg och kom till slut fram till en äng. Någonting lyste likt en gudinna mellan grässtråna, det var den, och vi tittade på varandra nickade i samförstånd och brast tillsammans ut i ett ord…BÖRJE.

Våra höga förväntningar vvar övertrfäffade med hästlängder. Efter att vi förklarat vårt stora intresse lovade Raggar Nyman att hålla bilen fram till lördagen då vi lovade att återkomma.

Lördagen kom och vi åkte ut till Odensala Ola var inte med på dagen D där möttes vi av Bengan Nymans far som var en mycket sympatisk äldre man, med ett förflutet på roaden. Denne visade sin innerligga kärlek till den lila skapelsen och anade en tår i ögonvrån av nostalgi, när Börje startade med ett vrål.

Vi tog med Börje på en liten test tur, test turen gick förbi bilprovningen. På bilprovningen hade nämligen Per kontakter av betydande vikt. Bror Sund var en finlands svensk som knegade där och han hjälpte oss att kolla upp Börje. Per sa att Bror var en kille som inte brukade visa känslor, men efter att ha kollat upp Börje sken han nästan upp och sa att Börje var ett bra köp.

Vi åkte tillbaka till Raggar farfar på landet och slog till riksdaler var vi överens om att det var ett mycket bra pris, det blev bara spänn var, det måste varit den billigaste biljetten som sålts till himlen.

En stor dag i Börjes liv. Portugal möte. PÅ detta möte togs det upp om hur vi ska inreda härligheten vi var lite inne på att fixa video, TV fotogenkyl, mm. Inte ett knyst av gnäälhet yttrades från prinsen. Det var kallt, jävligt kallt eftersom värmesystemet är bort monterat ur honom.

Vid det här laget hade Börje i brist på visad respekt mot honom börjat vagga in i vinter dvala. Han kände sig både utfryst och förnedrad. Därför fick vi efter stora svårigheter rulla in honom på bilprovningen där han fick första hjälpen. Avgasröret hade Pelle backat sönder. Så det det första projektet. Det gick galant att skruva fast, men något som inte gick lika bravar när vi försökte fixa den trasiga baklampan. Lampan har nu Pers far lovat att hjälpa till med, så det kommer väl också att lösa sig till slut.

Vissa förslag om ommålning av Börje lades fram, vissa bättre än andra. Att det blir storm kök som gäller i Portugal klubbades igenom på mötet. Makalöst att han startade, till   Kungsängen för att även ge Durschen lite almosor, där han i sin ensamhet låg i beredskap. Börje gick som en klocka. Vi lyckades nästan helt smärtfritt klä Börje i hans nya klan dräkt. Dessa gardiner i skotskt rutiga färger fick Börje att lysa upp ännu mer Om det går?

Den svarta natten verkade helt plötsligt bli en Juli dag nere i Portugal. Att Börje gjorde det så lätt för oss, när utsmyckade honom är ett hett tecken på att även Börje börjar visa tecken på att han vet att Portugal hägrar. Flera saker som diskuterades var att frågorna om hur vi ska inreda honom, dessa frågor kommer inte besvaras förrän den dagen vi åker. Ola lämnade till följd av all uppståndelse sin post som ordförande.

Vi kom fram till många viktiga punkter som inom en snar tid måste fixas på Börje. Ola återinsattes som ordförande. Vi förstod attt Olas arbete har större vikt för konsortiet än vad vi först trodde.

Den tråkiga nyheten det här mötet var att Börje gått i ide. Kanske är varga vintern för tung för Börje eller var det sprickorna i Börjes Surfar Sällskap som fick honom att vägra visa livstecken. En viktig milstolpe i Börjes liv. I dag lyckades Per lura Börje ur idet. Efter att kört med startkablar gick Börje igång med sitt igenkännliga vrål. Jag Per vaknade upp, kände mig en smula seg. Tittade ut genom fönstret och kände den fantastiska portugal känslan.

Ni vet man känner doften av hav- grillat kött och vackra kvinnor känslan och insåg att det var dags att göra något åt allas vår gudfader.

Jag ringde Durshen, kablade i gång Börje. Durschen hakade på och vi gav oss ut för att hämta upp två plywood skivor. Dessa skivor passade ypperligt till sängstomme. Resan gick vidare till Upplands Väsby där vi inhandlade cig. Kalas härlig känsla verkligen!!!. Jag och Durschen tog en sväng till Ville och märkte att oljan behövdes fyllas på.

Det ska vi göra nuuuu…. Persa skriver: Var och kollade på Daniel Boga i lumpen. Då jag tog mig hem kände jag Börjes dragningskraft. Han gick nästan igång själv, men jag fick hjälpa honom mlite med kablage.

Jag lät honm sträcka lite på sig ett par kilometer och sitter nu och lyssnar på nyheterna påtar lite med vår käre vän. Åhh, Vilken resa! Börje var lite sur i starten men efter lite stötande knuffar gick han som blixten hela vägen till K1. En kall söndags morgon på K1 får man känna på den omtalade Börjes säten.

Iskalla, burr, inget för en känslig flickas stjärt. Snyggt inrätt med gardiner och allt. Är en lite pessimist, orkar den verkligen ner till Portugal. Skänker er här en kärleks puss och lycka till på färden med Börje. Min hand skakar, jag har otroligt svårt att skriva efter att ha huggit loss Börje ur ismassorna hos Persa. Efter lite  trix och fix och Börjes otroliga samarbetsvilja spinner han lätt som en katt loss ur ismassorna, jag, Pelle kör som på moln upp till Anders.

5 Comment

  • Halvägs till Sagres berättade flygledaren som var jag att Boeing Börje ändrat rutten. Ser inte klokt ut när jag och Steven går bredvid varandra då T shirt åt alla konsortie medlemmar. Vad de gör där vet vi inte. Jag har nästan varje dag en "Jag ser mig själv ovanifrån"-upplevelse och njuter av situationen jag står i. Jag insåg hur kvinnas situation har varit.
  • Väl ute hände det inte så mycket mer än att klockan här var en en timme tidigare än i Sverige. Jag har saknat internet, kompisar och mitt rum. Att tillägga är att en tulltjänsteman, som såg ut som en LAPD-Agent med falkblick och väl inlärda polis-moves dök på oss när vi med leende och oförstående läppar var i full färd med att plåta tullkillarna. FY FAN! Börjes motsvarighet i djurvärlden, den Belgiska monstertjuren kan beskådas till vår glädje ryggar flocken av Belgian Blue tillbaka vid åsynen av Monster Börje. Förra inlägget blev ju katastrof tydligen!
  • Så nu är han fullare än den fullaste fylle kajan. Väl uppe på motorvägen började fyllekajan Ola vakna till liv. För första gången på alldeles för många dagar fick vi nu godkända vågor att tämja. Jag åt jordgub och citron! Dagen har varit lång då jag slutade klockan sju. Bärga er mina vänner, ni kommer snart att förstå.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google