Amateur

Jungfru fitta blöder

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

brud naken fitta
blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

blöder jungfru fitta

Vet ni vad, jag tror jag vill göra ett statement. Jag är inte Light, Love and Angels - Jag är blod, sekret, smuts, jord och vulgära skratt. Jag är inte det ordnar sig med affirmationer och meditationer - Jag är there is no shortcut Eller Quickfix, vill du göra jobbet förberedd dig på att bli smutsig, kletig och kaos.

Har fått lite frågor på sistone som gör det viktigt för mig att förtydliga att detta konto är inte en plats för andligt förbiseende dvs spiritual bypassing. Jag är inte den som läker eller healar någon, det är helt och fullt personen i frågas förtjänst. Jag är i service genom att hålla space för deras arbete. Jag är för både sjukvård, psykologi och vetenskap och tycker detta är kunskap som ej ska tryckas undan,Jag är lika mycket för dagliga andliga övningar, magi, intution och häxkraft.

Jag kanske tycker att de tre första fått en i förhållande asstor plats i ett modernt samhälle och ifrågasätter det men det betyder ej att jag är emot det. Jag tror inte att det finns en sanning men jag tror att det bara finns en jord och den behöver oss och vi behöver den. Jag är pro gudinnan, det betyder inte att jag föreslår ett matriarkat. Jag är för gudinnan för att jag vill få det som varit förtryckt att kunna ta sin rättmätiga plats i vårt samhälle.

Jag är jobbig och uppstudsig, kaos och yvig men jag är även rolig,snäll, analytisk och nyfiken. Jag bestämmer över mina uttryck och jag äger både innehåll och mitt uttryck. Jag är inte new age - Jag är sacredfeminism och earthactivism och jag tror att cyklist tänkande, feminim awakening är en möjlig väg ut ur kapitalism och patriarkat. Jag är politik för jag är i kvinnokropp. Jag vill vandra i skönhet och skapa skönhet men det går inte att förbise de fula orättvisorna och gå förbi och se på medans jag går till en kristall affär och köper ännu en calcit.

Jag blir provocerad av ignorans. Jag är operfekt och jag har tillgång till en brinnande eld djupt inuti mig. Så vill en ha fluff och gull och hålla hand utan att ifrågasätta så är jag inte din cup of tea.

Bild annad. Idag vill jag skriva lite om Hel. För er som inte vet vem det är så brukar hon kännetecknas som underjordens gudinna, barn till Loke och Angerboda, syster till Fenrisulven och Midgårdsormen.

Hon brukar visualiseras med ett ansikte som levande och ett som är dött. Hon tar hand om alla som dött i sjukdom, begått självmord samt kvinnor och barn.

Det är ofta så hon blir beskriven. Men det finns mer om henne. Det finns teorier om att Hel att vara Hel, en helhet kan ha varit vår Många orter och platser har namn med Hel, Hol, Hal, Häll. Hon tog dem under sina vingar och att när isen smälte började vårt land befolkas både från norr, öster och söder, folket från Norr hade kvar de gamla sederna med fertilitet,gudinna, moder jord och var inte krigiskt lagda,från söder invandrar dock ett helt annat folk, ett mycket mer elitiskt brödraskap av män som levt i ett härjat "Europa" med krigiska styrkor från Rom, Hunner från Öst och många olika stammar som alla kämpar om bra områden för mat.

Där har gudinnan och det sättet att se på världen blivit bortskuffat, dödat, gömt. När då dessa folk kommer upp mot norr och möter dess invånare så har de ingen chans. Dessa krigare behöver krigsgudar, de behöver veta att ngt finns där när de dör i strid och Hel var en stark gudinna, det gick inte att "döda" henne så antingen en överenskommelse el en förpassning till underjorden.

Den kristna tron kallar underjorden för Helvetet Hell så Kanske förstod hon att mot dessa hade hon ingen chans , hon gick med på att "vila" till det kom en tid då fler skulle höra hennes kall. Då människan insett att världen byggt på krig, pengar, makt, förminskade, förlöjligande, förstörelse av den feminina kraften inte är hållbart.

Att kränka den kraft som ger liv är ett crazy maktspel som kommer sluta väldigt dåligt. Om ni hör henne i skogen, bland bergen, på ängarna, i havet så svara henne, hälsa att ni är redo att bli hela ,helande.

Du är medicinen. Du är den som kan läka dig själv. Genom din kropp, din menscykel, dina känslor, intution, dina förlevande. Med en stark kvinnorörelse och bred feminism. Detta är inte inlägget där vi tar kampen om hur mkt vi har kvar, i know Priset vi betalat är en total oförmåga att tona in på kroppens intellekt och intelligens.

Inget av det vi känner med kroppen tar vi på allvar Och, OM vi gör det så blir vi inte tagna på allvar eller får förslag på hur vi ska dämpa symptom genom medicin eller så sker skuldbeläggning. Jag vet att Vissa inom vården inte vill jobba som de gör men skulle de föreslå ngt annat som de kanske själva tror på så kan de bli av med sin licens.

Det budskap som fittan och sköter sänder dig är subtil kommunikation och det du känner är sant, inte inbillning. Dessa intuitiva meddelande som menstruanter fått genom tusentals år är vår inre visdom och guidning. Det finns en poäng med att du blir trött, inåt, orkar ej mer innan blodet, för du ska vila för att rena kroppen.

Alltså allvarligt, på riktigt nu. Tänk att du skulle lyssna på din intution eller magen när det gäller ditt förhållande, jobb, boende och relationer. Vad skulle du få för svar på dina frågor? Ni vet mkt väl vad ni känner och hjärnan intalar dig att du är fast där du är.

Klart att detta är läskigt men om vi slutar ta in kroppen som kunskap så kommer du känna dig fast, att det är en ständig uppförsbacke, kanske ensam, aldrig nöjd, bitter och tillochmed arg. Kroppen vet alltid. Kroppen är din medicin. Att börja arbeta med kroppen är att alltid lyssna, alltid ta på allvar även om du ej förstår.

Stanna upp när det kliar i fittan, tar samtalet med chefen om att nej det går inte att jag jobbar när jag har första mensdag, visar för familjen vad du behöver. Följ din menscykel, har du slutat blöda, följ din fitta och din livmoder ändå. Och kommer du inte vidare, prioritera att hitta din guide, lägg tid på dig själv och kroppens uppvaknade.

Fact is, ingen kommer någonsin tacka dig för att du pushade dig in i döden. Ny kompis till rumpor, säte och bäckenbotten. En mjuk och skön kudde för dig som behöver en mjukare sittyta. Eller om du bara vill variera dig. Vissa delar i menscykel är en kanske mer i behov av mjukare yta. Den är mjukare än mjukast. Queen of all ide Följ länk under min profil till shop pen.

Finns under rubrik Övrigt. Titta här, nu kommer den äntligen upp i webshoppen. Jag vet att det är många av er som redan har köpt den av mig då jag använt den i snart ett år. Å jag har sagt, snart kommer den upp i shoppen.

Å nu sker det. En renande spray som kan användas istället för rökelse. Eftersom jag inte alltid kan använda rökelse för alla ställen jag håller ceremonier på kanske inte rökelser får användas eller är önskvärt eller någon annan i hushållet är känslig för rök. Men vi vill ju fortfarand Vilket för mig inte är ett stort steg då jag tillverkat egna parfymer och oljor med eteriska oljor sedan jag var I'm a soft freak, addicted to sense. Denna spray innehåller de renaste eteriska oljor som jag hittat dvs inte utblandad med annan olja, så de kostar inte kr för en liten flaska eterisk olja med frankinsence so to speak.

Det är även från certifierade odlare så att beståndet ej utarmas utan kan skördas bara vartannat, tredje år. Källvattnet kommer från min källa här i Hölö och det är några droppar Brännvin i för att konservera och skapa antiseptiska flaskor. Flaskorna är på ml, finns i webshopen. Bara att följa länken under min profil. Modern Priestess Tool.

I solidaritet med Polens människorättskämpar som för 6 dagen i rad blockerar, demonstrerar på gatorna inför den helt stört hårda abortlagen de vill införa.

Vilket betyder att du enbart får göra en abort om du kan bevisa våldtäkt, inte för att vara för jävla raljant men vi vet alla hur rättsystem dömer i dessa frågor, sjukt svårt att bevisa våldtäkter i alla dess slag, även bevisad incest och akut fara för moderns liv. Detta är inte Polen, detta är ett förslag från ett nationa Återigen, varför är detta en så jävla het politisk fråga om det inte handlar om misogyni?

Vem äger rätten att bestämma över en annan människas kropp när abort är något kvinnor kunnat använda sig av genom alla tider. Förr, innan kyrkan bestämde att barnet blev besjälat i ögonblicken mannens tömde sin säd, så var fostret först besjälat när kvinnan kände av foster rörelser och innan dess kunde kvinnan bestämma om hon vill ha detta barn el ej.

Minns ej exakt år men runt sent tal, ngn som vet mycket om detta är min mycket kunniga häxa och vän Hella på haxanstradgard Det finns flera örter som är starkt pådrivande, örtoljor, ört tinkturer, ört avkok och även till viss del Snippsauna om det används vid rätt tillfälle. Dessa är bra metoder som oftast fungerar i tidigt skeende.. Men inget är lika säkert för kvinnan som en abort på ett sjukhus med kunnig personal.

Det finns ett parti även i Sverige som haft uppe på tapeten att sänka veckan för laglig abort, just Sayin, won't mention who. Detta är alltså något vi måste värna om i Europa , det är fan patetiskt och livsfarligt på samma gång. Ikväll kl Använd era plattformar, sprid och berätta - våra polska systrar behöver oss, deras kamp är vår kamp. Om ni kan, gå till demo ikväll.

Wise Woman. Klok Gumma. Vis kvinna.

7 Comment

  • Men vi får börja leta hos växterna Jag tror inte att det finns en sanning men jag tror att det bara finns en jord och den behöver oss och vi behöver den. Sell on Amazon Start a Selling Account. Amazon Rapids Fun stories for kids on the go. Detta är inte Polen, detta är ett förslag från ett nationa Han våldtog mig verkligen, men inte i lagens mening.
  • Klok Gumma. Alltså så här Första gången tonåring lesbisk svarta tjejer anal video Låt mig berätta Se även saft. Amazon Subscription Boxes Top subscription boxes – right to your door. Jag är för både sjukvård, psykologi och vetenskap och tycker detta är kunskap som ej ska tryckas undan,Jag är lika mycket för dagliga andliga övningar, magi, intution och häxkraft.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google